Dilini isir,gavranı kaşıYok vala gelmedi cennam
yaaa perim benımm teşekkür ederimmHepinizmi belescisiniz anam gel gel tamam
gavrancı başı yasi nerdeDilini isir,gavranı kaşı
Karin tokluğuna yaparimValla yaso altta güzel birşey yazmış nefes almaya usenmiyorsun iyi
Ne oy ne oyy gel yardıma
Dimi löp löp atsak ağzımıza sonra belesten ohh
Kuzu neresi çok kız bunun,ben bunu bugün yemeye sarcam içini fazla yapmışım biraz yaprak daha çıkartıp buzluğa koymalik sarcam daha kızla ben seviyoruz .
Valla cuk oturdu su laf yasom
Bende almak istiyorum Philips lumea. Kullananlar genelde memnunum diyorBeyaz tenli ve kalın telli kıllanmalarda işe yarıyor
Ona kefilim
Git gelle uğraşmamak için iyi bir ürün.
Fakat, sen zaten başlamışsın. Devam et bencede
Kurabiye yapıyordugavrancı başı yasi nerde
Affetmem ,yerimYerdik limonlu limonlu
Dondurucuya atacaksan normal canım. Ben hepsini pişirip, yiyeceksiniz sandımValla yaso altta güzel birşey yazmış nefes almaya usenmiyorsun iyi
Ne oy ne oyy gel yardıma
Dimi löp löp atsak ağzımıza sonra belesten ohh
Kuzu neresi çok kız bunun,ben bunu bugün yemeye sarcam içini fazla yapmışım biraz yaprak daha çıkartıp buzluğa koymalik sarcam daha kızla ben seviyoruz .
Valla cuk oturdu su laf yasom
Kacyasinda canimBeni anlayan birinin olmasıherkes diyo ki ay işte çocuk bu yapar, bütün çocuklar aynı değil işte değil, her gün onlarca çocuk görüyom hiçbiri böyle değil sağol jenna
O kendiliginden çikiyo yoksa onuda bi düşünürdüm yani yasomİyi, nefes almaya üşenmiyorsun Fridam
yarısmaya mı katılcaaaaakKurabiye yapıyordu
Evet canım, ben memnunlar sınıfındanımBende almak istiyorum Philips lumea. Kullananlar genelde memnunum diyor
3 buçuk olcak nerdeyseKacyasinda canim
Yaptım yaduydum kurabıye yapıyormussun hayırdır seeen