İyi, nefes almaya üşenmiyorsun FridamBen bi üşendim şimdi
Emin misinAmin canım benim inşallah ❤
Maşallah hep öyle olur inşallah oda az para değil vala
Yaa ne diyim canım vala bana ver bebeni
İyi, nefes almaya üşenmiyorsun Fridam
Ben tahmin ettimEmin misin1 saat sonra kapıma bırakmaya gelirsin
O zaman yeni çıkmıştı benimki, üstüne model de çıkmadı, 3200₺ aldım ben. Şimdiki fiyatını bilmiyorumAmin canım benim inşallah ❤
Maşallah hep öyle olur inşallah oda az para değil vala
Yaa ne diyim canım vala bana ver bebeni
ben yemeye gelseem
Halla halla okadarmı yaEmin misin1 saat sonra kapıma bırakmaya gelirsin
Sana hiç denk gelmemisHalla halla okadarmı ya
Çok model var çok baktım zamanında ama işte kesin çözüm arıyorum benO zaman yeni çıkmıştı benimki, üstüne model de çıkmadı, 3200₺ aldım ben. Şimdiki fiyatını bilmiyorum
Valla yaso altta güzel birşey yazmış nefes almaya usenmiyorsun iyiBen bi üşendim şimdi
Ne oy ne oyy gel yardıma
Dimi löp löp atsak ağzımıza sonra belesten ohhHazır sarılı olsa
Kuzu neresi çok kız bununKız, bu kadar çok mu yapacaksın
Valla cuk oturdu su laf yasomİyi, nefes almaya üşenmiyorsun Fridam
Yok vala gelmedi cennamSana hiç denk gelmemis
Beni anlayan birinin olmasıBen tahmin ettimAllah kolaylık versin
Hepinizmi belescisiniz anam gel gel tamamben yemeye gelseem
kac yasında yada aylık kii dediiiBeni anlayan birinin olmasıherkes diyo ki ay işte çocuk bu yapar, bütün çocuklar aynı değil işte değil, her gün onlarca çocuk görüyom hiçbiri böyle değil sağol jenna
Beyaz tenli ve kalın telli kıllanmalarda işe yarıyorÇok model var çok baktım zamanında ama işte kesin çözüm arıyorum ben
Yok canim,annesin diye şikayet hakkin yok gibi konuşuyorlar, başına gelmeyen bilmez,millet anca konusurBeni anlayan birinin olmasıherkes diyo ki ay işte çocuk bu yapar, bütün çocuklar aynı değil işte değil, her gün onlarca çocuk görüyom hiçbiri böyle değil sağol jenna
Ellerine sağlık kolay gelsin
Kime çekmiş kız o kadarO kadarın daha fazlasıon kişiyi aynı anda canından bezdirir