- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Konu bensem sanarlarYok canım sanmazlar
Benim yaptiklarim genellikle lezzetli ama yamuk yumuk oluyorben bu konularda tariflere nerden bakildigini hic bilmiyorum, hic bulamadim biliyor musun kizlar bana bi link ativerin hayrina, nerde yazili bu tarifler seviliyorsunuz, gaza gelirsem ve sekilleri duzgun olursa belki yaparim bi kurabiye ben de
Cok fena kanima giriyorsunuz bak rezil olurum kotu bi tarifleYaptığımız tüm yarışmalar bu bölümde:)Hepsi kategorilere ayrılmış.Buradan bakabilirsin.
Anne kurabiyesi tadı,kokusu önemliŞeklinin önemi yok
Yemek Tarifleri
Akşam ne pişirmem gerekiyor diyemi düşünüyorsunuz, işte bu bölümde yüzlerce yemek tarifi bulabilirsiniz. Çorbalar, dolmalar, makarnalar, soslar, et yemekleri, sebze yemekleri, ekmekler, pideler, hamur işleri, kebaplar, köfteler, tatlılar, pilavlar, sandviç ve kanepeler, tavuk piliç yemekleri...www.kadinlarkulubu.com
Aşkosunuz ikiz gibi beyinlerde bir çalışıyor sanirimKafalar ortak aşko
Hiç sanmıyorumCok fena kanima giriyorsunuz bak rezil olurum kotu bi tarifle
Ondan aşkoyuzAşkosunuz ikiz gibi beyinlerde bir çalışıyor sanirim
22miHiç sanmıyorumCanım yapmayı düşünürsen bende tarif ayırtman gerekiyor.
Pişti olmamanız için herkese farklı tarif veriyorum.22 kurabiye tarifi alındı.
Bir aşkom bile olmadiOndan aşkoyuz
Yoksa bu bir tesadufmu yasom
Bazı hormonları çalıştırmak lazım üzeriniDe bazıları ruhsuz belki yardımxı olurum eşlerine saldırırlarİşte, ben dedim
Habibi östrojen bombası bir hatun dedim
Böyle şüpheler yersiz dedim
Nasil yaaaHiç sanmıyorumCanım yapmayı düşünürsen bende tarif ayırtman gerekiyor.
Pişti olmamanız için herkese farklı tarif veriyorum.22 kurabiye tarifi alındı.
Yoksa bu bir tesadufmu yasomPuklu diyincede benim favorim sensin
Yok aklındaki tarifi bana söylüyorsun.Başkası almadıysa yapabiliyorsun.Nasil yaaaSunu anlamadim ama, yani ben sana yaziyorum, sen bana bi tarif mi veriyorsun yoksa tarifi ben mi uyduruyorum
Ayyy ben 22 tane tarifin alindigi bir yarismada hic iddiali olamayacagim maalesefYok aklındaki tarifi bana söylüyorsun.Başkası almadıysa yapabiliyorsun.
Eğer alınmışsa başka tarif söylüyorsunuz.
Oda alınmışsa bende öneride bulunuyorum.
O sebeple her ayın 1'inde herkes aynı saatte burada olup istediği tarifi kapıyorSona kalan dona kalır misali Ama bunda tarif çok
Ben altıma ettim demedim amaYoksa bu bir tesadufmu yasomPuklu diyincede benim favorim sensin
Neden kiAyyy ben 22 tane tarifin alindigi bir yarismada hic olamayacagim degilim maalesefyarismaci arkadaslara basarilar dilerim