Tahanlı diyorum,nette tahinli der ,babadan döner,Heykel'e çıkarımOnu bende bulur internetten soylerim hemsom
Evet canımSevgiliNevreste itiraf et hadi bu konuyu ben ve benim kurabiye canavarlari icin actin di mi herkese hayirli olsun
Tc de yazTelefonumuda yazayimmi
Kiyamam sana bilmemmiTahanlı diyorum,nette tahinli der ,babadan döner,Heykel'e çıkarım
Kaydettim navigasyona. Yolum düşerse gelirimHas ve has bursaliyim gundogdu mah.istiklal cad. Cami sok. No 14
TC ver hatta hemsomTelefonumuda yazayimmi
Adresten bulunurTc de yaz
Tabiki beklerim çok kar yagan köy de bilirlerKaydettim navigasyona. Yolum düşerse gelirim
Ben de önerdim askomTc de yaz
Hemen navigasyona ekliyorumHas ve has bursaliyim gundogdu mah.istiklal cad. Cami sok. No 14
Benim yaptiklarim genellikle lezzetli ama yamuk yumuk oluyorEvet canımSende bize bir kurabiye yaparsın diye düşündüm
Yapamazsan çok güzel tarifler görmüş olursun
Teşekkür ederiz
Ekleyin bakalim doğrumu demisimHemen navigasyona ekliyorum
Ben henüz yapmiyorumKiyamam sana bilmemmi
Ama gülmekten ç.....ş
Özelden Nevreste'ye mesaj atarsan yardim eder :))Benim yaptiklarim genellikle lezzetli ama yamuk yumuk oluyorben bu konularda tariflere nerden bakildigini hic bilmiyorum, hic bulamadim biliyor musun kizlar bana bi link ativerin hayrina, nerde yazili bu tarifler seviliyorsunuz, gaza gelirsem ve sekilleri duzgun olursa belki yaparim bi kurabiye ben de
Sonra mesane pedi istemem diyorsun, südüklüKiyamam sana bilmemmi
Ama gülmekten ç.....ş
Onu ben yapıyorum yaso öyle diyo bereket kk ped yolladi iyi olduBen henüz yapmiyorumkıyma bana
TesekkurlerÖzelden Nevreste'ye mesaj atarsan yardim eder :))
Aa Masumlar gecesiSonra mesane pedi istemem diyorsun, südüklü
Yok canım sanmazlarOnu ben yapıyorum yaso öyle diyo bereket kk ped yolladi iyi oldu
Tövbe millet ciddi sancak konustuklarimi