- 30 Mart 2009
- 13.991
- 62.780
Tarifleri nerden bulunuyor? Kitaplar mi yoksa internet falan mi onu bile bilmiyorum kiNeden ki
Kumda oynuyor olmasak, biz çoktan tarif araştırmaya başlamıştık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tarifleri nerden bulunuyor? Kitaplar mi yoksa internet falan mi onu bile bilmiyorum kiNeden ki
İnternetten, kitaplarda olmayanlar dahi varTarifleri nerden bulunuyor? Kitaplar mi yoksa internet falan mi onu bile bilmiyorum ki
Teşekkür ederizAyyy ben 22 tane tarifin alindigi bir yarismada hic iddiali olamayacagim maalesef yarismaci arkadaslara basarilar dilerim
Biz can atıyoruzNeden ki
İnan, olmayanı oldururdumBiz can atıyoruz
Durun az bi bakayim belki becerebilecegim bi tarif cikarİnternetten, kitaplarda olmayanlar dahi var
Bana yaz canım bulursan:)Durun az bi bakayim belki becerebilecegim bi tarif cikar
Bende demedim ki hem demedimki ben onu başka şey sanmıştım bian incelemeden şey sandimdi işte ondan asıl sana pukluBen altıma ettim demedim ama
Sen dedin
TamamBana yaz canım bulursan:)
katiliyom sanaİnan, olmayanı oldururdum
Ama, madalya yüzüne Dışkapı mandalı olduk
Gece canım çekişme varNevoşşş yarışmanın sahiplerini ne zaman açıklayacaksın Nevreste
O çekişme bitemedi zaten 12'yi mi bekleyin diyorsunGece canım çekişme var
Kazandın zaar ne bu acelen hiii yerinde duramıyorsunO çekişme bitemedi zaten 12'yi mi bekleyin diyorsun
Yok kız bizde nerdeee merak ettim son haftayı sen kazanabildin mi acep bu seferKazandın zaar ne bu acelen hiii yerinde duramıyorsun
Evet canımO çekişme bitemedi zaten 12'yi mi bekleyin diyorsun
Hadi bekleyelim bakalım 12de ilan edersinEvet canım
Yine benimki değil yaBu sunumda pınara eklenmiş
Eki Görüntüle 2793845