Sırayla koyarlar belkiYine benimki değil ya
Koymazlarsa kendileri bilirSırayla koyarlar belki
Geceye doğru yazalımKoymazlarsa kendileri bilirbu sunum da kiminse çok beğendim çok güzel sahibi kimse çıksın ortaya
Yazalım yazalım da bakalım sunum sahipleri kimlermiş, kimler kazanmışGeceye doğru yazalım
Nasip canımYazalım yazalım da bakalım sunum sahipleri kimlermiş, kimler kazanmışben yine kazanamadım zaten
Yok ayyy bahtsız bedeviyim yineYok kız bizde nerdeeemerak ettim son haftayı sen kazanabildin mi acep bu sefer
Sende mi bendensinYok ayyy bahtsız bedeviyim yine
Bence sen bendensinSende mi bendensin
Ona inanmaBence sen bendensin
Valla pek inanasim gelmedi zaten ablada o heyecanından sabirsizligindanOna inanma
Etiket yapmakta çok zorlanacakValla pek inanasim gelmedi zaten ablada o heyecanından sabirsizligindanbuda yaso gibi az cakaaal deel ellaaaam yasoyuda öyle sandım dert paylastim meğer kazanmış sipaam
Okadar diyosun yaniii aman yarabbimEtiket yapmakta çok zorlanacak
Bence sen bendensin
Ona inanma
Valla pek inanasim gelmedi zaten ablada o heyecanından sabirsizligindanbuda yaso gibi az cakaaal deel ellaaaam yasoyuda öyle sandım dert paylastim meğer kazanmış sipaam
Etiket yapmakta çok zorlanacak
Amanınnnn neler duyuyorumOkadar diyosun yaniii aman yarabbimo topige baktigim yok benim bir bakayım zirvedeysen kız dedi yaktım çiranı
Açıkladım gördün müGel buraya gel
Görmedim ki dur bidaha bakayım isimlerimi açıkladın ablaAçıkladım gördün mü
Evet yazdım:)Görmedim ki dur bidaha bakayım isimlerimi açıkladın abla
Her zaman askomKafalar ortak aşko
Benim Bursa'da olduğuma aretimNeye aretimm