- 12 Aralık 2019
- 17.470
- 54.128
e aramadın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
e aramadın
Evet ablacımRahmetli zeboşta vardı
Toptan başka siteye gittiler oradan biliyorum sonra okudum orada pek umdukları gibi olmadı nedense.Sorma hatta beni burada topa tuttular biraz sorguladım diye. İşin iç yüzünü bilmiyordum ama sordum bende.. Tatlı cadı meg tiripli melek megi..
Anlar mıyım hiç aşk olsun, ben seni biliyorum ciceeemm canımsın seviyom seni beybitomDiş konusunda ağır küfür edilmiş gördüm hatta,o yüzden dedim yanlış anlama sakın olurmu.
Seni sevdiğim için söyledim.
Müsait değilime aramadın
Aklıma geldikçe çok üzülüyotum hala .Evet ablacım
HayırVe alsem in telefonu çalar
Bende ablacım profiline bakıyorumAklıma geldikçe çok üzülüyotum hala .
telefonun başında çaresiz bekliyorummmmmmmmVe alsem in telefonu çalar
O konular bazen sıkıntı yaşatıyor nedense..Anlar mıyım hiç aşk olsun, ben seni biliyorum ciceeemm canımsın seviyom seni beybitom
Çok beklersinNevreste yarın 08.30 ile 17.30 arası bekliyorum
Kk nin enerjisi hiçbir yerde yokToptan başka siteye gittiler oradan biliyorum sonra okudum orada pek umdukları gibi olmadı nedense.
Nevoş beni ara ,numaranı da gizleme ayşo da gorsun nasıl aranıyormuşMüsait değilim
Bak jenna ile telefon numaralarımız var.Wp den görüşürüz,ama birbirimizi hiç aramadık.Başka ne diyeyimÇok beklersin dahatelefonun başında çaresiz bekliyorummmmmmmm
Ben yeni sayılırım, uyarılara her zaman açığımO konular bazen sıkıntı yaşatıyor nedense..
Sağol çicemmmm
TamamNevoş beni ara ,numaranı da gizleme ayşo da gorsun nasıl aranıyormuş
Kare 31 yıldızmıydı neydiNasıl gizleyeceğim