- 29 Nisan 2015
- 31.348
- 105.508
Sağol alsemcim aydınlandimcahıllık başa belaBu gece 00.02’de kapanacak Yazıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol alsemcim aydınlandimcahıllık başa belaBu gece 00.02’de kapanacak Yazıyor
Keşke ben kazansaydım 3. gidiyorum şu an. bu saatten sonra oylama değişmez diye erkenden teşekkür ettim sadece inşallah bi sonrakinde kazanırımyaaa sevgili alsem siz mi kazandınız? çok tebrik ediyorum,çok başarılı bir tarifti ama ellerinize sağlık
Yok kız. EstağfurullahSağol alsemcim aydınlandimcahıllık başa bela
Siğil aldırdım canım, sağolasınÇok geçmiş olsun canım parmağına ne oldu
Yok ayy bugünlerde bir tuhaflık var İnankı mala bağladım benYok kız. Estağfurullah
Anladım canım. Yinede çok geçmiş olsunSiğil aldırdım canım, sağolasın
Bir küçük “Kedi gavranını görmüş, yara zannetmiş meselesi”
Geldim, Derin’in oyunları ortaya çıkar mı acaba ablaHazır gel içelim
2.lik kader mi1 oyla kaybeden yarışmacı olarak yine ben tarihe geçeceğim. Bu geceyi not alıyorum
Canomyaaa dur bakalım daha bitmedi belkim busefer öyle olmaz.1 oyla kaybeden yarışmacı olarak yine ben tarihe geçeceğim. Bu geceyi not alıyorum
Hatırlamıyorum canım. Başa baş ilk rast geliyorum.2.lik kader mi
Eskisi gibi tek oy kullanıldığında böyle sonuçlar oluyor muydu?
nasip canımCanomyaaa dur bakalım daha bitmedi belkim busefer öyle olmaz.
ben kim kaybetse üzülürüm. İki şampiyon olur inşallah.1 oyla kaybeden yarışmacı olarak yine ben tarihe geçeceğim. Bu geceyi not alıyorum
Nasip canım. Düşüncen için sağolben kim kaybetse üzülürüm. İki şampiyon olur inşallah.
Burdayım canım bakmak istemiyorum oylama yaNi454 nerdesinnnnn?
Tabiki öyle kuzum inşallah hayırlısı olsun zaten iyi olduğuna şüphe yok hep kıl payı kaybediyorsun çünkü aslında kaybetmek bile denmez de işte Malesef tek 1. Çıkıyor.nasip canım
BakmayacamdaBurdayım canım bakmak istemiyorum oylama ya
Son 1 saatBurdayım canım bakmak istemiyorum oylama ya
Çıkar bence çok fenaGeldim, Derin’in oyunları ortaya çıkar mı acaba abla