- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.161
Dedim kalpten gitti kız. İki yarışmacı da haketti ki oylama böyle gidiyor. Hayırlısı olsun demeye geldim.Burdayım canım bakmak istemiyorum oylama ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dedim kalpten gitti kız. İki yarışmacı da haketti ki oylama böyle gidiyor. Hayırlısı olsun demeye geldim.Burdayım canım bakmak istemiyorum oylama ya
Alışığım ben kaybetsemde üzülmüyorum cidden. Alışkanlık haline geldi herhaldeTabiki öyle kuzum inşallah hayırlısı olsun zaten iyi olduğuna şüphe yok hep kıl payı kaybediyorsun çünkü aslında kaybetmek bile denmez de işte Malesef tek 1. Çıkıyor.
Hiç belli olmuyor bu işler son bir saat çok heyecanlıSon 1 saat
Şuan 1 oyla sen öndesin.Bakmayacamda
Kurabiye mi yapcaz şimdiYazdım başlığını siz bulacaksınız
Teşekkür ederim takım daşım zaten bende panik atak var fazla heyecana gelemiyorum artık şu 1 saat bitsede ben yenilsemde olur deli oldumDedim kalpten gitti kız. İki yarışmacı da haketti ki oylama böyle gidiyor. Hayırlısı olsun demeye geldim.
İlk katılımın mıTeşekkür ederim takım daşım zaten bende panik atak var fazla heyecana gelemiyorum artık şu 1 saat bitsede ben yenilsemde olur deli oldum
Berabere kalsanız keşkeAlışığım ben kaybetsemde üzülmüyorum cidden. Alışkanlık haline geldi herhalde
Şaka mı bu ama hiç belli olmaz bu işlerŞuan 1 oyla sen öndesin.
Unut kurabiyeyi, kurabiye ve kurbişler yok, en az 1 seneKurabiye mi yapcaz şimdi
Coco senin değil mi?Şaka mı bu ama hiç belli olmaz bu işler
Kız ben 100 kere ilk dedim yaİlk katılımın mı
EvetCoco senin değil mi?
Oy verecek üye kalmadı sankiBerabere kalsanız keşke
Tmm o zaman.
Çok şanslısın valla. İlk de tutturdunKız ben 100 kere ilk dedim ya
Yokki Trakyalı bir sulalemizOy verecek üye kalmadı sanki
3 kez bildirim gitti. Sonuç yine aynı
Bitti bitti artık son kozlar bunlarOy verecek üye kalmadı sanki
3 kez bildirim gitti. Sonuç yine aynı
Hayırsız kuzenlerYokki Trakyalı bir sulalemiz
Dur hele bismillah daha 1 saat varÇok şanslısın valla. İlk de tutturdun