- 12 Aralık 2019
- 17.470
- 54.128
İnşallahKurabiye hala aklımda çok iyi duruyor inşallah olabilirim pro
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallahKurabiye hala aklımda çok iyi duruyor inşallah olabilirim pro
Neredesin Habibi, merak ettik@HAbibte nizzzz geldiiiiii
Çok özledik, Dubai’ye gittiğini düşündükEvet cağnımmmm gelemedim biraz özleyin diye şey ettimmm
Gece 12 de belli olacakYa bu yarismanin kazanani nasil belli olucak bir oyla kaybetmek cok koyar insana
Daha kotu olacaksa ac kuzum başka birşeyle yapıştırsan sarsan olabilirmiki .O fotoğraftaki benim elim değil canım, ama aynısını sağ elde düşün
Sağolasın, inşallah tekrarlamaz
Şimdi pansumanı açsam mı diyorum, açmazsam lateks banta alerjim var, su toplar parmağım
Nasıl olacak kineee ne gibiHanımlar hayırlı akşamlar:)
Yarın Pınar Labne yarışmamız başlayacak:)6 hafta sürecek:)
Her hafta 1 kişiye Pınar Lezzet Paketi hediye edilecektir.
Katılmak isteyenler tarif ayırtmak için yeni konuya bekliyorum:)
Bende tarif ayırtacaksınız:)
Ramazana hazırlık ile başlıyoruz:)Ön hazırlık yapmanız için bilgi veriyorum:)
İlk hafta:)Pınar Labneli Favori Ramazan Tarifleri
İçine yoğurt konan tariflere pınar labne yakışıyor.Bu şekil bir ana yemek düşünün ve yarın konu açılınca kapımı çalın:)Siiz bekliyorum:)
@Raxeria
@Oriana
@Evva
Blue_Peri
yasminsay
@retro_hippo
@Musekkin
@_CaNanSu_
@Jenna16
@Margaret Hale
@H M
@Merve
@Calcifer
@ASSOSyal
@Dediyy
@Sabr-Sukur-Dua
Dahliadivin
@Amanita
@Leyl-i-fer
@-Adel-
@Ballikabak
@Elif Eylul
@sena zeynep
@Elhan
@Lilimam
@HAbibte
@-cantanem-
@Nilay5454
@_HALLEY_
@MaviKuplik
@Minnosmeliss
@WunderLost
@Cedarice
@pearlshine
@LezzetliCipetpet
@HanimKelesimiGetir
@RedGirl
@Yadee
Chocolita
@Coolpeople
@firdefs
@Yasnaz
@alimiyon
@deynepnaz
@Tosun Pasa
@Gulumse24
@Minik Meleklerim
@Zipzip-
@evlaefe
@Gizemm0
@KaramelDelisi
Böyle acıya can kurbaneeey iyi akşamlar balimcumNe acıki sen günaydın demişsin bense iyi akşamlar perim
Cennam hayırlı akşamlar
Aradım eniştemi, açık kalsın, ama merhemi sürmeyi unutma dedi. Açtım bende, minnacık bir şey zatenDaha kotu olacaksa ac kuzum başka birşeyle yapıştırsan sarsan olabilirmiki .
İnşallah çabucak gecer
Çok geçmiş olsun canım benimAradım eniştemi, açık kalsın, ama merhemi sürmeyi unutma dedi. Açtım bende, minnacık bir şey zaten
Geçer canım, ağrısı-sızısı kalmadı
Bak teyzesi sünnet yerine, mercimek kadarEki Görüntüle 2814432
Anamm içim tuhaf oldu ozaman sarma kuzum kuruyacaktir yara belki böyle daha çabuk.Aradım eniştemi, açık kalsın, ama merhemi sürmeyi unutma dedi. Açtım bende, minnacık bir şey zaten
Valla bende anlamadım ya kurabiye mi yapilacak yineNasıl olacak kineee ne gibi
Vallahi aydınlanmayı bekliyorum chom ama ana yemek zaar gibi du bakalım Nevreste abliscannn nasıl olacakValla bende anlamadım ya kurabiye mi yapilacak yine
Yarına artıkNasıl olacak kineee ne gibi
Yazdım başlığını siz bulacaksınızVallahi aydınlanmayı bekliyorum chom ama ana yemek zaar gibi du bakalım Nevreste abliscannn nasıl olacak
Bakyaaa yarın diyosun pikkimYarına artık
Sağolasın canım, yaşı geçmeden kestirelim dedikÇok geçmiş olsun canım benim
Tuhaf olunacak boyutta değil perim, bende acep pansuman altından ne çıkacak diye düşünüyordum. Normalde de kıyafet giyerken falan, takılıp kopuyordu. Aynı görüntü, sadece acısızAnamm içim tuhaf oldu ozaman sarma kuzum kuruyacaktir yara belki böyle daha çabuk.
Sünnet diyoryaaa delüü çeyrek yakardım amma pek pahalı meret
Geçmiş olsun canım yaAradım eniştemi, açık kalsın, ama merhemi sürmeyi unutma dedi. Açtım bende, minnacık bir şey zaten
Ana yemekmi olacak yani içine yoğurt konan herşeye zaten labnede koyuluyor biliyoruz bunu hani bunun üzerine tatlı tuzlu değil ozamanYazdım başlığını siz bulacaksınız