- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım Pınar Labneli Favori Ramazan Tarifleri :)Başlık bu :)Bence ana yemek yapılır:)Kurabiye mi yapcaz şimdi
6. Takım şanslıyız galiba. Ben de bir kez katıldım. Gerçi kazanamadim ama pro üyelik kazandım.Çok şanslısın valla. İlk de tutturdun
Tebrik ederim canım
Tmm o zaman.
E Elif_Eylul Zipzip-6. Takım şanslıyız galiba. Ben de bir kez katıldım. Gerçi kazanamadim ama pro üyelik kazandım.
Eger bu gece kazanırsam demekki takımımız çok uğurluymuş6. Takım şanslıyız galiba. Ben de bir kez katıldım. Gerçi kazanamadim ama pro üyelik kazandım.
Hepsinin kellesi tez vurulaHayırsız kuzenler
Yine iyi geldi hanımm nevar iyi oy aldıalsem ’in var da ne oldu
Hayırlı geceler canımYolunuz açık olsunBen yatıyorum. Yarın gece yolculuk var. Dinleneyim
Hayırlı geceler
Hayırlı geceler canımBen yatıyorum. Yarın gece yolculuk var. Dinleneyim
Hayırlı geceler
Sagol canım nevomHayırlı geceler canımYolunuz açık olsun
Allah razı olsun canım benimSagol canım nevom
Senden güzel haberler bekliyorum. İşin rast gitsin. Allah a emanet ol
yaaa bir süre giremedim siteye takip edemedim de,kusuruma bakmayın gerçektenKeşke ben kazansaydım 3. gidiyorum şu an. bu saatten sonra oylama değişmez diye erkenden teşekkür ettim sadece inşallah bi sonrakinde kazanırım
alsem ’in var da ne oldu
Valla açıkçası göl kenarı konsepti ve ciddi anlamda şeftaliye benzemeleri ile ben de daha çok oy bekledim ama kısmet böyleymişHepsinin kellesi tez vurula
Yine iyi geldi hanımm nevar iyi oy aldı
Doğrusu daha çok bekliyordum amma
estağfurullah ne kusuru, böyle kusura can kurban benden De sevgileryaaa bir süre giremedim siteye takip edemedim de,kusuruma bakmayın gerçekten
ama olsun,gerçekten hayatımda gördüğüm en orjinal tatlılardan biriydi (bakınızı kurabiyelerden biriydi demedim,tatlılardan dedim )
tekrardan emeğinize sağlık,sevgiler-saygılar
Hayırlısı kuzum böyle devam edersen zaten yakindir kazanmanValla açıkçası göl kenarı konsepti ve ciddi anlamda şeftaliye benzemeleri ile ben de daha çok oy bekledim ama kısmet böyleymiş
estağfurullah ne kusuru, böyle kusura can kurban benden De sevgiler
Valla yoruldum be bebeğim. Sanki katılmasam biraz kafam rahat edecek. Bi de bu şeftali iÇin göl kenarına adamla birlikte gittik. o da bayağı yardım etmişti. bundan sonra yardım da etmez bana dış konsept içinHayırlısı kuzum böyle devam edersen zaten yakindir kazanman
Sofra resmimi,yemeğin resmimi olucakYok canım Pınar Labneli Favori Ramazan Tarifleri :)Başlık bu :)Bence ana yemek yapılır:)
Yani çorba,tatlı ,sahur ayrı kategori olacak:)Ondan iftar yemeği gibi düşün:)
Mesela biz geçmiş aylarda pınar labneli tarifler yaptık:)1 ay tatlı 1 ay tuzlu yaptık:)
Tuzlu yaptığımız hafta örneğin çökertme ,iskender,pideli köfte yaptık yoğurt yerine veya yoğurda 2-3 kaşık labne ekleyerek kullandık.Muhteşem tatlar çıktı:)
Asgari ücret idi, ama her gün mesaim vardı. Şef erken çıkıyordu, onun işleri bana kalıyordu
Sağolasın canım benim
İlk hafta tarif olacak canım:)Sofra resmimi,yemeğin resmimi olucak