Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İhbar edek hemen
Hak ettiler, edelimİhbar edek hemen
Arıyorum hemenHak ettiler, edelim
Ara,yesinler cezayı otursunlarArıyorum hemen
Ben piknik yaptım Buz gibi göl kenarında
Göl kenarındada ne yenir şimdi varyaBen piknik yaptım Buz gibi göl kenarında
Çay-simit-kahvaltılıklar
Bu defa fotoğrafını çekmedim
İspat isterdimBen piknik yaptım Buz gibi göl kenarında
Çay-simit-kahvaltılıklar
Bu defa fotoğrafını çekmedim
Alehime kullanılabilirdiİspat isterdim
Yaso ve şehzadeleriAlehime kullanılabilirdi
Neyse ki, Ramazan alışverişimi yaptım. Eve gelir gelmez stokları yerleştirdimYaso ve şehzadeleri
Sen çok iş yapmışsın yasocan yorma kendini bu kadar elinede dikkat et sudan kaçın bugün.Neyse ki, Ramazan alışverişimi yaptım. Eve gelir gelmez stokları yerleştirdim
Bulaşıkları topladım, evi süpürdüm, tatlı yaptım, ekmek hamuru yoğurdum ve yemek yedik. Çamaşırlar yıkandı asılacak, bulaşık makinası birazdan biter boşaltılacak, ardından çıkan bulaşıklar yerleştirilecek. Bugün de yorulacağım şükür
Bu arada elim de bandajlı, su işlememesi lazımmış, eldivenle cebelleşip, duruyorum
Konuşmama hakkına sahip olabilirsinAlehime kullanılabilirdi
Okurken yoruldumNeyse ki, Ramazan alışverişimi yaptım. Eve gelir gelmez stokları yerleştirdim
Bulaşıkları topladım, evi süpürdüm, tatlı yaptım, ekmek hamuru yoğurdum ve yemek yedik. Çamaşırlar yıkandı asılacak, bulaşık makinası birazdan biter boşaltılacak, ardından çıkan bulaşıklar yerleştirilecek. Bugün de yorulacağım şükür
Bu arada elim de bandajlı, su işlememesi lazımmış, eldivenle cebelleşip, duruyorum
Aksine de tüm işlerim suluSen çok iş yapmışsın yasocan yotma kendini bu kadar elinede dikkat et sudan kaçın bugün.
Azıcık oturayım dedim, şehzadem çayı demledin mi diyorOkurken yoruldum
Bende yoruldum canına yazıl ediyor varyaOkurken yoruldum
Yapma bu kadar ekmek niye yoğuruyon ki yorma elini sende,canına yazık bee sonra çıkıyor bunlar haberin olsun.Aksine de tüm işlerim sulu
Eldiven tak-çıkar hallediyorum
Nörelim çok sakin buralardaNörüyonuzki
Gavranı oturtmuyoruzNörüyonuzki