- 12 Aralık 2019
- 17.470
- 54.128
Kalıbı ıslatmadan koyduysa krema yapışmış olabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kalıbı ıslatmadan koyduysa krema yapışmış olabilir
Günaydınlar pericimGunaydiiiin canlar
Heyecan dorukta bugünYine mi berabereyiz bugün kendime bir iyilik yapayım buraya hiç girip bakmıyayım sürpriz olsun.
AblacimmGünaydınlar pericim
Heyecan dorukta bugün
İçimden geçeni söylüyorum inşallah berabere kalırız. Çünkü onunda bir iki oyla kaybetmesini istemem enpati yapıncaGünaydınlar pericim
Heyecan dorukta bugün
Hayırlısı olsun artık başa baş mücadele şu anda.İçimden geçeni söylüyorum inşallah berabere kalırız. Çünkü onunda bir iki oyla kaybetmesini istemem enpati yapınca
Ben gece etiket yaparımYine mi berabereyiz bugün kendime bir iyilik yapayım buraya hiç girip bakmıyayım sürpriz olsun.
Tamam şimdi çıkıyorum burdan haydi eyvallahBen gece etiket yaparım
İnternetin ne kadar ki hemen bitiyorsun öyle yahu,evde net yokmu telefondan giriyorsun öyle,çabuk gel özletme kendiniGünaydın tunaydin canımlar yarım saat sonra internetim bitiyo hediye gelmezse 6 nisana kadar ben gelemem sizi seviyorum ve özleyeceğim ❤ off yarışmayı da goremiycem
Evde internet yok ciceem 10 gb paket de var ,bitince ekstra 10 daha aldım o da bugün bitecekİnternetin ne kadar ki hemen bitiyorsun öyle yahu,evde net yokmu telefondan giriyorsun öyle,çabuk gel özletme kendini
Oyyy iyiki gelmişim yaGünaydın tunaydin canımlar yarım saat sonra internetim bitiyo hediye gelmezse 6 nisana kadar ben gelemem sizi seviyorum ve özleyeceğim ❤ off yarışmayı da goremiycem
Günaydın canım melektoşumGünaydın canlar
Bağlatsanıza eve böyle daha çok masraflı olur senin için.Evde internet yok ciceem 10 gb paket de var ,bitince ekstra 10 daha aldım o da bugün bitecek
Sen balmısin acabaOyyy iyiki gelmişim ya
Evet acayip masraflı oluyo böyle karar verip gitmem gerekiyo bayiye gidemedimBağlatsanıza eve böyle daha çok masraflı olur senin için.
Günaydın sosyalimGünaydın canım melektoşum
çöz şu internet işini böyle hiç keyifli olmuyorSen balmısin acaba