- 28 Haziran 2011
- 59.350
- 149.755
Bencede evvoşum özlüyorumçöz şu internet işini böyle hiç keyifli olmuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bencede evvoşum özlüyorumçöz şu internet işini böyle hiç keyifli olmuyor
Yarın yeni kategori varmı yokmu bilmiyorumda ne yapcan hayır o değilde özlüyor insanBencede evvoşum özlüyorum
Ramazanda başlayacak galiba yeni kategori o zamana boş mu geçecek ki anaa bi geliyorum sayfayı bulamıyorum falan evvoş özlüyoz be kuzuuu❤❤❤Yarın yeni kategori varmı yokmu bilmiyorumda ne yapcan hayır o değilde özlüyor insan
Haydaaa cittimi yok biz destek kuvvet yollarız nerdeysen aldırtırız seni bebişimRamazanda başlayacak galiba yeni kategori o zamana boş mu geçecek ki anaa bi geliyorum sayfayı bulamıyorum falan evvoş özlüyoz be kuzuuu❤❤❤
Yok, kreması farklı. Macunumsu yapışkanKalıbı ıslatmadan koyduysa krema yapışmış olabilir
Gunaydiiiin balımGünaydın tunaydin canımlar yarım saat sonra internetim bitiyo hediye gelmezse 6 nisana kadar ben gelemem sizi seviyorum ve özleyeceğim ❤ off yarışmayı da goremiycem
Günaydın kuzumGünaydın canlar
Karar verecek bişi yok ki bunda hallet hemen kuzu.Evet acayip masraflı oluyo böyle karar verip gitmem gerekiyo bayiye gidemedim
Herkes kayip bugünHuuu nerdesinizz huuuu
İlan vercem birazdan kayıplar diyeHerkes kayip bugün
Hafta arasi pikniği var herhalde Hafta sonu yasaklar geldi diyeİlan vercem birazdan kayıplar diye
Şimdiden yapıyorlardemek kiHafta arasi pikniği var herhalde Hafta sonu yasaklar geldi diye
Anaaaa ne konusu öleeeBen konu açtım, orayı takip ediyorum
Ellerine sağlık abla
Sağol kuzumEllerine sağlık abla
Mis gibi görünüyor ellerine sağlık ablacım
Sağol pericim teşekkürlerMis gibi görünüyor ellerine sağlık ablacım
KesinŞimdiden yapıyorlardemek ki
Anaaaa ne konusu öleee