- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Neden acaba sakin hakkatenBende yoruldum canına yazıl ediyor varya
Yapma bu kadar ekmek niye yoğuruyon ki yorma elini sende,canına yazık bee sonra çıkıyor bunlar haberin olsun.
Nörelim çok sakin buralarda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden acaba sakin hakkatenBende yoruldum canına yazıl ediyor varya
Yapma bu kadar ekmek niye yoğuruyon ki yorma elini sende,canına yazık bee sonra çıkıyor bunlar haberin olsun.
Kendi niye yapmıyor çayıAzıcık oturayım dedim, şehzadem çayı demledin mi diyor
Dedim “dur, çaydanlık makinede. Hem dedim bu bu bu işleri yaptım, fırsatım olmadı.” “O işlere başlamadan ocağa koysan, şimdi demlenmişti” dedi
Gelde saydırma
Marketten almayı unutmuşumBende yoruldum canına yazıl ediyor varya
Ekşın yokta bugün ondan herhaldeNeden acaba sakin hakkaten
Bende daha oturamadim yaso market fırin balik salata derken eylul uyudu simdi yürüyom evdeGavranı oturtmuyoruz
Hamuru yoğurmakta yorar elini,market yakınsa tekrar alabilseydin keşke .Marketten almayı unutmuşum
Ona fırsat kalmadı tabii
Telefonu susmuyor kiKendi niye yapmıyor çayı
Köy ekmeği yapıyorum ablam, onun hamuru yormuyor, cıvık oluyorHamuru yoğurmakta yorar elini,market yakınsa tekrar alabilseydin keşke .
İşe gitse bu kadar telefon çalmaz herhalde,aynı durum bizdede oluyor bazen susmuyor telefonTelefonu susmuyor ki
Sözde izinli, sürekli iş için arıyorlar
Bende bir cigara içimlik oturdum, şimdi kalkıyorumBende daha oturamadim yaso market fırin balik salata derken eylul uyudu simdi yürüyom evde
İyi o zaman bir kerede ben yapmıştım ilk defa oda bide güzel kabardı ki ben yedim artur yemiyor öyle beyaz ekmekçi kendisi.Köy ekmeği yapıyorum ablam, onun hamuru yormuyor, cıvık oluyor
İşte de hep telefonla işi.İşe gitse bu kadar telefon çalmaz herhalde,aynı durum bizdede oluyor bazen susmuyor telefon
Benimki bayılır köy ekmeğine, bende severim ama yememeye çalışıyorumİyi o zaman bir kerede ben yapmıştım ilk defa oda bide güzel kabardı ki ben yedim artur yemiyor öyle beyaz ekmekçi kendisi.
Oda zor tabi devamlı mkonuşmakİşte de hep telefonla işi.
Bende severim ekmeği,yiyom yani affetmiyom bugün çavdarlı aldım kendimeBenimki bayılır köy ekmeğine, bende severim ama yememeye çalışıyorum
Pohhh içesiceBende bir cigara içimlik oturdum, şimdi kalkıyorum
Beyaz ekmek dışında bende hepsini yerimBende severim ekmeği,yiyom yani affetmiyom bugün çavdarlı aldım kendime