nerdesiniz yaaa hiç birinizden haber yok?
prader williy benim yaklaşık 12 yıldır içinde birebir yaşayarak öğrendiğim bir hastalık demiycem çünkü ben kızım ve 15. kromozom bir bütünüz evet kızım 2000 nin ekim ayında 34 haftalık 1830 gram olarak dünyaya merhaba dedi sezeryanla gerçekleşen doğumum önce her hamile kadının ilk bebeğini getirmenin heycanıyla diğer bebekler gibi olması beklenilen üzerinde hayaller kurulan ilk emişi ilk adımı veeeeeeeeeeeeeeee işte öyle masumca kurulan hayaller vardı 18 yaşındaki annesi yani ben neyse olayı dramatikleştirmeden size şu ana kadar onunla nerdeyken nerelere geldik hiçbirşeyin onu benim yavrum benim parçam oluşunu değiştiremedini sizlerle pylaşayım belliki buna benim 12 yıl önce duyduğum bilgi ve yaşanmışlık ihtiyacını sizde duyuyorsunuz ve inanın aslında özel olan çocuklarımızdan çok bizleriz Rabbim bizleri seçti çünkü diğerlerine göre bizdaha güçlüydük çünkü sonunda yani başarabilirsek ensamimi en harika ödüller bizi bekliyor yazdıklarınızdan anlıyorumki sizler yavrularınızı olması istediğniz gibi değil oldukları gibide sevebilmişsiniz bunu başardıysanız gerisinden korkmayın evet kızım benim herşeyimdi yoooooooo korkmayın kızım hayatta turp gibi maşallah sadece 2005 de oğlumun dünyaya gelmesiyle iki tane herşeyim oldu onudemek istiyorum çocuklarımla birlikte bende büyüdüm özelliklede ezomla olgunlaştım ezom benim pwsi cadım okadar zorduki doğduğunda onu kucağıma alıp emzirememek göğüslerimden süt fışkırırken sırf ağrısından kurtulabilmek için sütü gelmeyen yavrularını doyurmam için bana yalvaran annelerin bebeklerini emzirip kendi bebeğime burnuna takılı sontadan birkaçyudum sütümün verildiğni görmek gerçekten hayatımın en kötü anlarıydı neyse aynen sizinde anlattığnız gibi emme refleksi olmayan hipotani yani kasları tamamen gevşek sürekli uyuyan küçücük ama benim bebeğimdi tek gerçekte buydu unutmadan ben türkiyede antalyada yaşıyorum şuan gecenin 1 i ve çok uykum geldi sakın endişelenmeyin sürekli yazıcam daha koskoca 12 yıl var anlatılıcak istediğniz herşeyi sorabilirsiniz şimdilik hoşçakalın yarın görüşmek üzre bebişlerinizi benim için öpün
Kızlar nasılsınız, prensler prensesler iyidir inşallah..
Biz 5 gundur hastanedeydık.Poyrazım carsambadan berı hasta kanında bakterı cıktı ishal başladı adonevirusu cıktı.5 gun serum aldı damarları cok ınce ıkı ayaktanda koldanda damar yolu actılar bazıları gıtmedı ayagı sıstı.Doktor dun sabah kanındakı bakterı gıttıgı ıcın cıkabılırsınız dedı ishal daha surer sadece ishal ıcın bır ılac verdı.Dun sabah hastaneden cıkmadan once de ben hastalandım.Oğluşumu öğlen eve gonderdıler bende aksam eve gelebıldım.Dun butun gun banada serum verdıler.Ana oğul hasta olduk..Poyraz hala ishal aksam eve geldım ne babasındab ne babannesınden hıcbısı yememıs.Ben bıseyler yedırdım yedırdıklerımıde sonradan kustu alttan ustten cocugum mahvoldu sımdı bıraz sakınledı sabah bısıler yedı uyuyor.Dun aksamımız kabus gıbıydı allahım sen sağlık sıhhat ver dıyorum ama hasta olmadanda cocuk buyuymez dıyolar ya ınsallah bununla atlatırız.Kendınıze ve bebıslere ıyı bakın kızlar gorusuruz.
Herkese merhabalar uzun süredir net.e girmeye vakit bulamiyorum nasilsiniz siz ve bebisleriniz umarim herkes iyidir, tugbanin misafir furyasininin aynisini yasiyorum ve çok yoruluyorum, simdi oturup dinlenebiliyorum ancak bu arada yazayim dedim, kendinize iyi bakin görüsmek üzere öpüldünüz hepiniz..
Bu arada aramiza yeni katilan arkadasimiza hosgeldin demek istiyorum, ben senay benimde oglum 28 aylik pws hastasi 13 aylikken aldik taniyi, hepimizin dogum hikayeleri ve bebeklerimizin büyüme sürecindeki yasadiklarimiz ayni seyler. Sizin tek farkiniz çocugunuzun büyümüs olmasi, merak ettigim sey suanda bile pws'nin tanisi oldukça zor konuluyorken siz bu taniyi ne zaman aldiniz ve neler yaptiniz herhalde sizde büyüme hormonu kullanmadiniz, kilo kontrolünüz nasil, kiziniz suan ne durumda? Görüsmek üzere kendinize iyi bakin ezoya öpücüklerimi gönderiyorum.
merhaba canım benim misafir furyası bitecek gibi değil bana sağdan soldan heryerden gelmeye başladı ama yapıcak bişi yok:) internete girmek şöyle dursun telefonu bile elime alamıyorum sizler ne yaptınız havva bi kitaptan bahsediyordu onu çevirebildinizmi tatlım .
misafirlerim olmasaydı bende gelicektim istanbula babaannem vefat etti istanbulda oturuyordu ama havva şartları artı misafirler yerimden kıpırdayamadım vardır bundada bir hayıor deyip oturdum mart gibi allah nasip ederse gelmeyi düşünüyorum emiri ve diğer iki canavarı çok öptüm görüşürüz canım
Başınız sağolsun canım ..Bız ıyıyız sukurler olsun evet bende hasta oldum ama sabahtan aksama serumlarla ayaklandımda cocuguma bakabıldım ben yatarken ona bakamamak gercekten cok zordu Allahım bızlerede sağlık versınde onlara bakabılelım.Hadı bakalım mısafırlerın bıttıyse gorusurz artık optuk sızı canım.merhaba canım çok geçmiş olsun baya olmuş sen bunu yazalı inşallah geçip gitmiştir kıyamam ya su gibi süzülmüştür yavrum ne acılar çekti küçücük canıyla allahım tez zamanda bütün yavrularımıza şifa verir inşallah sende kendine dikkat et canım sen güçlü olki poyrazımıza iyi bakabil kocaman öptüm ikinizide görüşürüz.
Merhaba ismini yazmamıssın benımı Gonul tanıstıgıma memnun oldum.Cok guzel anlatmıssın duygularını yasadıklarınızı allah canlarına güzel omurler nasıp etsın.Bızımde 1. kromozom bozuklugumuz cıktı ama bıor sendrom ısmı konulmadı suan Poyrazım ıyı sukurler olsun zaman bıze herseyı gosterıcek.Kendınıze ıyı bakın.prader williy benim yaklaşık 12 yıldır içinde birebir yaşayarak öğrendiğim bir hastalık demiycem çünkü ben kızım ve 15. kromozom bir bütünüz evet kızım 2000 nin ekim ayında 34 haftalık 1830 gram olarak dünyaya merhaba dedi sezeryanla gerçekleşen doğumum önce her hamile kadının ilk bebeğini getirmenin heycanıyla diğer bebekler gibi olması beklenilen üzerinde hayaller kurulan ilk emişi ilk adımı veeeeeeeeeeeeeeee işte öyle masumca kurulan hayaller vardı 18 yaşındaki annesi yani ben neyse olayı dramatikleştirmeden size şu ana kadar onunla nerdeyken nerelere geldik hiçbirşeyin onu benim yavrum benim parçam oluşunu değiştiremedini sizlerle pylaşayım belliki buna benim 12 yıl önce duyduğum bilgi ve yaşanmışlık ihtiyacını sizde duyuyorsunuz ve inanın aslında özel olan çocuklarımızdan çok bizleriz Rabbim bizleri seçti çünkü diğerlerine göre bizdaha güçlüydük çünkü sonunda yani başarabilirsek ensamimi en harika ödüller bizi bekliyor yazdıklarınızdan anlıyorumki sizler yavrularınızı olması istediğniz gibi değil oldukları gibide sevebilmişsiniz bunu başardıysanız gerisinden korkmayın evet kızım benim herşeyimdi yoooooooo korkmayın kızım hayatta turp gibi maşallah sadece 2005 de oğlumun dünyaya gelmesiyle iki tane herşeyim oldu onudemek istiyorum çocuklarımla birlikte bende büyüdüm özelliklede ezomla olgunlaştım ezom benim pwsi cadım okadar zorduki doğduğunda onu kucağıma alıp emzirememek göğüslerimden süt fışkırırken sırf ağrısından kurtulabilmek için sütü gelmeyen yavrularını doyurmam için bana yalvaran annelerin bebeklerini emzirip kendi bebeğime burnuna takılı sontadan birkaçyudum sütümün verildiğni görmek gerçekten hayatımın en kötü anlarıydı neyse aynen sizinde anlattığnız gibi emme refleksi olmayan hipotani yani kasları tamamen gevşek sürekli uyuyan küçücük ama benim bebeğimdi tek gerçekte buydu unutmadan ben türkiyede antalyada yaşıyorum şuan gecenin 1 i ve çok uykum geldi sakın endişelenmeyin sürekli yazıcam daha koskoca 12 yıl var anlatılıcak istediğniz herşeyi sorabilirsiniz şimdilik hoşçakalın yarın görüşmek üzre bebişlerinizi benim için öpün
geçmiş olsun ALLAH şifalar versin inşallah
merhaba canım benim misafir furyası bitecek gibi değil bana sağdan soldan heryerden gelmeye başladı ama yapıcak bişi yok:) internete girmek şöyle dursun telefonu bile elime alamıyorum sizler ne yaptınız havva bi kitaptan bahsediyordu onu çevirebildinizmi tatlım .
misafirlerim olmasaydı bende gelicektim istanbula babaannem vefat etti istanbulda oturuyordu ama havva şartları artı misafirler yerimden kıpırdayamadım vardır bundada bir hayıor deyip oturdum mart gibi allah nasip ederse gelmeyi düşünüyorum emiri ve diğer iki canavarı çok öptüm görüşürüz canım
merhabalar daha önceki yazdıklarınızı okudum ve cevapda verdim sizde benim düştüğüm yanılgıya düştününz herhalde hatta diğer arkadaşlarımızla birlikte size sorular bile sorduk inşallah yazdıklarımızı farkedersiniz hoşçakalın:)merhaba bir önceki mesajımı okudunuzmu bilmiyorum ama bende bu konuyu birebir yaşayan bir anne olduğum için bilgilerimi paylaşmak elimden geldiğince yardımcı olmak isterim görüşmek dileğiyle hoşçakalın