- 15 Eylül 2010
- 106
- 2
Aman çalışkanlarıda evlenınce tembel oluyor zaten Özgür bosver:))benimki kadar tembel biri yoktur heralde :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aman çalışkanlarıda evlenınce tembel oluyor zaten Özgür bosver:))benimki kadar tembel biri yoktur heralde :)
Aman çalışkanlarıda evlenınce tembel oluyor zaten Özgür bosver:))
Selam herkese,
Poyrazım pazar gecesı hasta oldu antibiyotık verdı doktor cocugum ılac ıcmekten bıktı ıkı gunde..oglusumla ıkımız evde basbasa hastalıkla mucadeledeyız tez zamanda ıyılesır ınsallah..Bu arada biz kar felan gormedık tvden bakıyorumda ıstanbulda kar mahsuru nedenıyle ısten zar zor eve geldıgım gunler aklıma geldı bıan Corluda olduguma sevındım:).....Prenslerı prenseslerı optuk herkese bol sağlıklı gunler...Gorusuruz..
Merhaba canım,
ismim Gül. kızımın adı Doğa. Oğlunun gelişimini okuyunca hayran kaldım sizlere. Ne kadar şanslı ki sizler gibi bir ailesi var. Eminim çok daha iyi olacak. Kızım da iyi allaha şükür. Anlattıkların kas güçsüzlüğü benim kızıma çok benziyor. Doğduğu zamanlar hep uyuyordu. Çok hareketsizdi. Şimdi tutabilene aşkolsun. Zekası mağlesef geride 9 yaşında ama algılamada çok gerilik var.İştahı da çok açık benimkinin ben de ne versem yiyor hatta elimizden bile yiğecek alıp çabuk çabuk kaçıyor. Allaha şükür aşırı bir kilosu yok.Terapiler devam ediyor bakalım inşallah daha da iyi olur. sevgiler
Selam yeniden bende surekli dusunup duruyordum nerelerde acaba diye senin icin :) Insallah hersey yolundadir yogun oldugunu tahmin ediyorum ev is cocuklar bazen yemek yemeyi bile unuttugu oluyor insanin kis tatili var bircok yerde ama kibris eminimki bircok yere gore daha iliman biyer bir defa gelmistim kalmistim tatil icin bu sure ama itiraf edeyim belkide cok gezemedigimden cok isinamamistim oraya :))) Oglum, bizim sansimiz aslinda esimle hep bunu konusuyoruz sukurler olsun alper gibi bi oglumuz var inanilmaz neseli surekli gulumsuyor bisey yapinca guldugumuz anliyor tekrarlamak istiyor bazen esim zor tuutyorum bu tatli halini gorunce isirmak istiyor surekli oglumuzu:))) bende elinden kaciriyorum hemen dudagini buzse hemen guldudurdum aglatmaya kiyamadim hic hicde kiyamayacagim sanirim hatta gozyasi deligi kapali sanmistim aylarca gecenlerde elimde olmayan nedenlerle bi sure aglamasina goz yummak zorunda kaldim o zaman gordum gozundeki islakligi ilk defa .Bizimkini istah olayi bizi en cok endiselendiren sey ama bakalim gelecek neler gostericek canim. Doga ismi gibi rengarenk demek ne kadar guzel ve iyi bir haber aslinda hareketli olmasi emekle cok sey basariliyor birkac seneye eminimki sizdede cok fazla ilerlemeler olucaktir . Firsatin olursa muhakkak size burayada beklerim sizin ordan turkiyeye nazaran vize iside daha cabuk halledilir gercekten seni ve cocuklarimisafir etmek isterim gezip gorucek cok yerler var burda . Oglunda okula gidiyormu kac yasinda doga ile ilgisi nasil yani ona karsi biseyler ogretmeye caliisyormu sohbet ediyormu yada oyun oynarken kardesler daha cok zaman geciriyorlar birlikte ve hep ornek oluyorlar biri ne yapsa ne yese ne giyse digerleri onu istiyor biliyorsundur zaten. seni dogayi ve tatli oglunu cok opuyorum zaman buldukca gorusuruzz canim.
merhaba
geç yazmamın sebebi oğlum suçiçeği çıkardı. Kıza bulaşmasın diye evleri ayırdı. Oğlan annemde kalıyor ben de izin alaıp evde kızıma bakıyordu. Kızımda henüz bişey yok umarım bulaşmadı. Ateşli hastalıklardan çok korkuyorum.Kıbrıs bu yıl çok soğuk geliyor bana. Geceleri özelikle sizlerin de yolu düşerse ben de beklerim canım. İnşallah hergeçengün yavrularımız iyi olacaklar. Oğlunun tedavisinin erken başlaması çok büyük avantaj eminim hızla ilerleyecek.
selam kızlar inşallah hepiniz iyisinizdir.
ben yoğun bir hafta geçirdim çok şükür yoğunluk bitti sayılır artık bol bol girip göz atabilicem. bir haftadır bilgisayarı açamadım desem yeri var:)
iyi yorulmuşum ama bir haftadır nerdeyse balerinayım ben diye dolaşıyordum evde. bir yandanda vijdan azabı yavrumla doğru düzgün ilgilenemedim bile eve dip bucak giricem diye akşamları işi bırakınca ozan beni özlemiş oluyordu düşünün yani aslında ara ara oynaştık seviştik ama demekki yetmedi ona normalde babası için ölen çocuk beni görünce şebekliğe başlıyor gülücükler saçıyordu bu seferde babası fesatlanmaya başladı bana gülmüyor sana gülüyor diye .
neyse ben hepinizi çok özledim inşallah kuzucuklarınız iyidir sizi ve kuzuları çok çok öpüyorum görüşürüz:).
sendeki bu temizlik askina kayranim :) nedir bu ya bi dur bi dinlen yoksa misafirler ansizinmi gelecek onlar sana yardim edecegine sen kendini harap ediyorsun ... ozanla ilgilen sen keyfine bak begenen oylede begenir senin kucuk bebegin var kose bucak toz mu arayacaklar hayatim. dikkat et de yorulup bitkin dusme hasta olursun sonra... opuyorum minigimizi ve seni canim.
ıyıyız ozgurcum sağol hastaydık pazar gesesınden bu yana sımdı daha ıyı Poyraz ılaclar ıyı geldı.Havva ıle skypede konustuk ama senı goremedım doktor haberlerını aldım daha sonra detaylı konusruz Kerem ve cımcıme ıyıdır umarım.Haa bu arada bızım usttende genıs mı genıs bır dsımız fırladı:)Kayınvalıdem yoktu sımdı esım almaya gıttı.Gorumcemdeyıdı gelırler bırazdan gorumcemde bu gece bızde mısafır olcak.Fazla yazamıyorum bızden sımdılı mbu kadar:)Tuğbacım ozan ıydır ınsallah aman dınlen ısler bıtrtı o temızlıkte bır sure yeter sıze ay ben bugun temızlık yemek camasır poyrazın dusu derken yoruldum..Havva su kuşuyla sızde ıyısınızdır ınsallah:)sende yoksun tatlım bayadır nasılsın umarım bir sorun yoktur canım gece kuşunu öp benim yerime
sendeki bu temizlik askina kayranim :) nedir bu ya bi dur bi dinlen yoksa misafirler ansizinmi gelecek onlar sana yardim edecegine sen kendini harap ediyorsun ... ozanla ilgilen sen keyfine bak begenen oylede begenir senin kucuk bebegin var kose bucak toz mu arayacaklar hayatim. dikkat et de yorulup bitkin dusme hasta olursun sonra... opuyorum minigimizi ve seni canim.
havvaya katılıyorum canım kendini yıpratma sana gelen kendi yapsın herşeyini valla ben açık açık söyledim herkese ama eşimin ve benim taraf anlayışlı zaten kim gelirse yanında çöreğini böreğini getiriyor :)iyi oluyor bende basit şeyler yapıyorum olup gidiyo zaten her gelen ya temizliğimi yapar yada yemek şanslıyım anlıycan hiç yorma kendini ozanımın vaktini kimseye verme boşverrrr öpüyorum seni tatlım özletme kendini
ıyıyız ozgurcum sağol hastaydık pazar gesesınden bu yana sımdı daha ıyı Poyraz ılaclar ıyı geldı.Havva ıle skypede konustuk ama senı goremedım doktor haberlerını aldım daha sonra detaylı konusruz Kerem ve cımcıme ıyıdır umarım.Haa bu arada bızım usttende genıs mı genıs bır dsımız fırladı:)Kayınvalıdem yoktu sımdı esım almaya gıttı.Gorumcemdeyıdı gelırler bırazdan gorumcemde bu gece bızde mısafır olcak.Fazla yazamıyorum bızden sımdılı mbu kadar:)Tuğbacım ozan ıydır ınsallah aman dınlen ısler bıtrtı o temızlıkte bır sure yeter sıze ay ben bugun temızlık yemek camasır poyrazın dusu derken yoruldum..Havva su kuşuyla sızde ıyısınızdır ınsallah:)
Herkese selamlar gorusuruz......
Herkese selamlar, uzun zamandir kimselerden bi ses çikmamis, ne oldu ki:) hadi Havva.yi anladik tatilde digerleriniz ne alemde? Özgür'cüm Kerem'in sonuçlari ne oldu merak ediyorum yazmamissin sende bi süredir, hayirli haberler insallah, Tugba misafirlerin mi var hala? bu arada internette bi aileyle tanistigini yazmistin ne oldu malum merak ediyorum onuda, bizim Nihat Emirle yasit oda neler yapmislar ne durumdalar görüsürsen bildir lütfen. Gönül Poyraz'in disleri tesbih gibi dizilmeye baslamisti maasallah, rahatsizlik veriyormu nasil atlatiyor günlerini hepinize sevgiler kendinize ve bebislerinize iyi bakin. Görüsmek üzere