-
- Konu Sahibi Dert bende derman sende
Evet bu tarz videolara aradığı için, ve takip ettiği için. Sağ alt köşede profile basıp, çıkan ekranda sağ üst köşede gönderi, takip, takipçi yaziyor orada takip edilenlere bakarsanız detaylı görürsünüz.Kızlar canım çok sıkılıyor morelim çok bozuk. Yakın zamanda eşim instagram açtı kendine ben hiç kullanmadım instagram hakkında hiç bilgi sahibi değilim öncelikle bunu bildireyim.dun akşam internetten birşey bakacaktim hamilelikte ilgili bu arada hamileyim. Benim telefonun sarzi bitmiş bende eşimin telefonundan baktım. Sonra instagram açtım merak ettim herkes instagram instagram diyor nedir bu diye. Oraya buraya basarken inanın ne olduğu hakkında hiç bir fikrim yok. Yani baktığım yerleri bilmiyorum. Rastgele bakarken bir yere bastım önce eski siyah beyaz televizyon gibi karincali bi ekran geldi 5 10 saniye sonra videolar açıldı. Başlıklar şöyleydi. Senin için takip ettiklerin onerilenler vs. Su an tam hatırlamıyorum. Sonra video oynamaya başladı bu sana onerilenler bolumundeydi bi kız çıkıyor iç camasirini cikariyor poposu filan gozukuyor sonra detayli poposunu gosteriyor video bu sekilde 1 1.5 dakika lik. Başka videolerda vardı ama izlemedim çünkü çok sinirim bozuldu. Simdi instagram instagram dediler bu mu eşim bu saçma videolar mi izliyor burada. Ve de niye ona önerilen video bu tarz bir video. Yani komik video değil spor değil şaka değil de bu video. Birde arkadaş önerilerinde normal insanlar var birde abuk sabuk kadınlar var. Bunlar kim dediğimde benim listemden bir arkadaşım takip ediyordur o yüzden bana da öneri olarak geliyor diyor. Ve kadının profiline baktığımda çok iğrenç resimler var ve bu görüntüler le karşılaşmak hiç de zor değil orada. Ama niye niye niye.... niye bu videolar niye kafayı yiyeceğim. Çok morelim bozuk.
Arkadaşlar konuyu şöyle guncelleyeyim kafama takılan eşim bu tarz videolar ariyor yada izliyor da ondan mi bunlar önerilerde geliyor yoksa tesadüf mu. Lütfen bilen söylesin ben kafayı yiyecegim
Ozaman. Tlfn kurdu olucak ben onun haberi yokken bile konumunu izleyebiliyorum ama benim nete olan düşkünlüğümü iyi bilir bence biraz hissettirmesi lazım Tlf internet vs anladığını yakalayabileceğini bilmesi lazım erkekler biraz şapşal olur mutlaka bir iz bırakır kanımca
Öyle olsun demiyorum adam bir kaç video izledi diye boşanmasın aldatma değil bunu izlemeyen erkek çok azdır en azından eşi rahatsız oluyor diye kendine fren yapabilir tabiki eşini seviyorsa şahsen ben sevdiğim bir insanın rahatsız olabileceği birşeyi asla yapmam sadece bir çözüm önerdim zaten Zaman gösterir evet şuanda çok sinirli onu çok iyiElbette kontrol etmek isteyince bir yolu bulunur fakat ben sahsen esim olacak insani 7/24 takip etmek istemezdim. Insanlar birbirine sadakat ve guven duydugu icin evlenmiyor mu? Eger insanlar birbirlerini bu sekilde her adimini dahil olmak uzere takip edecekse guven bunun neresinde? Esler kendilerini zorunlu oldugu icin degil hur iradeleri ile dizginlemek durumunda degiller midir? Bu aslinda sey olmuyor mu? Yapsa yapar da karisi hep takip ediyor ondan yapamiyor. Bu cok kotu bir durum degil mi? Esim beni aldatmasin, baska kadinlara bakmasin diye kendimi mi paralamam lazim? Boyle bir iliski icersinde olmak istemezdim ben.
Hayır benim anlamadığım eşim bu videolari izlediği için mi ona önerilen olan geliyor
Evet büyütece basınca onlar silinmıyo arama geçmişi siliniyo ama harflersilinmıyoBüyütece basınca demi. Onada bakacağım a dan z ye kadar tabi silmediyse eğer
! Hayır , ilk kez Instagram a katılanlar bile arkadaş önerilerinde çıkıyor. Uzaktan yakından asla tanımadığım insanlar. Bir yerden birinin tanıdığı olmasına gerek yok :)Evet.
Ya da rehberinde, facebook'unda ekli olanlar
Neye bakıyorsanız ona göre çıkar önerilen videolar .Mesela bir ara dersle ilgili baktım sadece ders vardı onerilenlerde .daha sonra işte makyaja falan baktım ders ve makyaj videoları beraber çıkmaya başladı. Malesef ki sosyal medya çok iyi bir şey değil. Keşke önerilen falan çıkmasa ilişkiler zayiflamasaKızlar canım çok sıkılıyor morelim çok bozuk. Yakın zamanda eşim instagram açtı kendine ben hiç kullanmadım instagram hakkında hiç bilgi sahibi değilim öncelikle bunu bildireyim.dun akşam internetten birşey bakacaktim hamilelikte ilgili bu arada hamileyim. Benim telefonun sarzi bitmiş bende eşimin telefonundan baktım. Sonra instagram açtım merak ettim herkes instagram instagram diyor nedir bu diye. Oraya buraya basarken inanın ne olduğu hakkında hiç bir fikrim yok. Yani baktığım yerleri bilmiyorum. Rastgele bakarken bir yere bastım önce eski siyah beyaz televizyon gibi karincali bi ekran geldi 5 10 saniye sonra videolar açıldı. Başlıklar şöyleydi. Senin için takip ettiklerin onerilenler vs. Su an tam hatırlamıyorum. Sonra video oynamaya başladı bu sana onerilenler bolumundeydi bi kız çıkıyor iç camasirini cikariyor poposu filan gozukuyor sonra detayli poposunu gosteriyor video bu sekilde 1 1.5 dakika lik. Başka videolerda vardı ama izlemedim çünkü çok sinirim bozuldu. Simdi instagram instagram dediler bu mu eşim bu saçma videolar mi izliyor burada. Ve de niye ona önerilen video bu tarz bir video. Yani komik video değil spor değil şaka değil de bu video. Birde arkadaş önerilerinde normal insanlar var birde abuk sabuk kadınlar var. Bunlar kim dediğimde benim listemden bir arkadaşım takip ediyordur o yüzden bana da öneri olarak geliyor diyor. Ve kadının profiline baktığımda çok iğrenç resimler var ve bu görüntüler le karşılaşmak hiç de zor değil orada. Ama niye niye niye.... niye bu videolar niye kafayı yiyeceğim. Çok morelim bozuk.
Arkadaşlar konuyu şöyle guncelleyeyim kafama takılan eşim bu tarz videolar ariyor yada izliyor da ondan mi bunlar önerilerde geliyor yoksa tesadüf mu. Lütfen bilen söylesin ben kafayı yiyecegim
Teşekkür ederim desteğiniz icinÖyle olsun demiyorum adam bir kaç video izledi diye boşanmasın aldatma değil bunu izlemeyen erkek çok azdır en azından eşi rahatsız oluyor diye kendine fren yapabilir tabiki eşini seviyorsa şahsen ben sevdiğim bir insanın rahatsız olabileceği birşeyi asla yapmam sadece bir çözüm önerdim zaten Zaman gösterir evet şuanda çok sinirli onu çok iyi
Anlıyorum Zaman'la geçer sadece biraz sakin davranmak gerekir bence tatlı bir an filan sonrasında düzelmezse buluruz bir çaresini off bende bu duyguları yaşadım anlıyorum çok ne izlemek istediyse beraber izledik özür dilerim ama şimdi deniyorumaçalım diyorum artık o açmıyor insanları yasaklar cezbediyor bence Zaman'la geçer ben konu sahibini çok iyi anlıyorum 10 yıllık evliyim canım evlilik vallahi öyle basit birşey değil neler yaşadım ve hala yaşayorum komik olansa hersene heves ettiğimiz herşey değişiyor biraz sakin olmaya çalışıyoruz yoksa varya kimse evli kalmaz herkes boşanır
evet aynen gidlrdigim yer ig tvarkadaşlardan biri ig tv demiş evet doğru, keşfetten bahsetmiyor.
ama orda popülerde de ne ile ilgileniyorsanız o çıkıyor çoğunlukla
buyrun ss
husky fitness bazen makyaj, kahvaltı mekanları bunlar baktığım şeyler. bu da benim ekranım özellikle popülere de baktım.
Eki Görüntüle 2185137 Eki Görüntüle 2185138 Eki Görüntüle 2185139
Ig tv nin senin ic8n bölümüEv
evet aynen gidlrdigim yer ig tv
Keşke benim eşim de kapatsa keşke.benim esim sirf bu oneriler yuzunden instagramini kapatti.
mesela senin arkadas listendeki biri bu tur seyleri takip ediyor senin menundede oneri oneri olarak cikiyor karma karisik hersey.
bnm onerimdede cok var sayisiz cikiyor vallaha hicte alakam yok yani :)