- 20 Ocak 2010
- 45.315
- 154.391
- 43
- Konu Sahibi Dert bende derman sende
Valla herşeye göre çıkıyor o videolar arkadaşların beğense de çıkıyor takip ettiğin sayfalara görede ve direk aratıyorsan tabi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır benim anlamadığım eşim bu videolari izlediği için mi ona önerilen olan geliyor
Ayarlarda altlardaBen gerçekten instagram olayını bilmiyorum rica ediyorum konu hakkında bana detaylı bilgi verin. Eşim arkadaşları dışında kimseyi takip etmiyor yada bi sayfayı yada bir grubu her neyse. Ona baktım ama video kısmında bu çıktı ama bunu tarz videolari nerde ar atıyor olabilir yada youtube de mi yoksa instagram da mı ve ben bu arama geçmişini nasıl gorurum
Evet önerileri takip ettiği şeylere beğendiği şeylere göre oluyor. Mesela ben amigurumi arayıp takip ediyorum hep onlar öneriliyor instagramda. Ve senin girdiğin tv gibi olan takip ettikleri kişilerin videolarını paylaştığı yer muhtemelen.Hayır benim anlamadığım eşim bu videolari izlediği için mi ona önerilen olan geliyor
Valla bende çoğu alakasız.2-3 tane alakasız şey çıksa da genel olarak öyle.
Evet ne takip ediyorsan genelde neye bakıyorsan onlar cıkar benzer seyler. Mesela benim instagramın yemek tarifi bebek videoları. Ve takip ettiğin şahısların önerileride öyleHayır benim anlamadığım eşim bu videolari izlediği için mi ona önerilen olan geliyor
Evet cnm kocan neleri begenmisse onun benzeri videolar onerilir . Mesela bana bütün plastik cerrahlar ve cilt bakım uzmanlari cikar. Yani kocan yalan söylüyorHayır benim anlamadığım eşim bu videolari izlediği için mi ona önerilen olan geliyor
Kızlar canım çok sıkılıyor morelim çok bozuk. Yakın zamanda eşim instagram açtı kendine ben hiç kullanmadım instagram hakkında hiç bilgi sahibi değilim öncelikle bunu bildireyim.dun akşam internetten birşey bakacaktim hamilelikte ilgili bu arada hamileyim. Benim telefonun sarzi bitmiş bende eşimin telefonundan baktım. Sonra instagram açtım merak ettim herkes instagram instagram diyor nedir bu diye. Oraya buraya basarken inanın ne olduğu hakkında hiç bir fikrim yok. Yani baktığım yerleri bilmiyorum. Rastgele bakarken bir yere bastım önce eski siyah beyaz televizyon gibi karincali bi ekran geldi 5 10 saniye sonra videolar açıldı. Başlıklar şöyleydi. Senin için takip ettiklerin onerilenler vs. Su an tam hatırlamıyorum. Sonra video oynamaya başladı bu sana onerilenler bolumundeydi bi kız çıkıyor iç camasirini cikariyor poposu filan gozukuyor sonra detayli poposunu gosteriyor video bu sekilde 1 1.5 dakika lik. Başka videolerda vardı ama izlemedim çünkü çok sinirim bozuldu. Simdi instagram instagram dediler bu mu eşim bu saçma videolar mi izliyor burada. Ve de niye ona önerilen video bu tarz bir video. Yani komik video değil spor değil şaka değil de bu video. Birde arkadaş önerilerinde normal insanlar var birde abuk sabuk kadınlar var. Bunlar kim dediğimde benim listemden bir arkadaşım takip ediyordur o yüzden bana da öneri olarak geliyor diyor. Ve kadının profiline baktığımda çok iğrenç resimler var ve bu görüntüler le karşılaşmak hiç de zor değil orada. Ama niye niye niye.... niye bu videolar niye kafayı yiyeceğim. Çok morelim bozuk.
Arkadaşlar konuyu şöyle guncelleyeyim kafama takılan eşim bu tarz videolar ariyor yada izliyor da ondan mi bunlar önerilerde geliyor yoksa tesadüf mu. Lütfen bilen söylesin ben kafayı yiyecegim
Aktif ins kullanıcısıyım konu sahibini üzmek istemem ama ben öyle videolara rastlamadım allah yardımcın olsun bacım iyi bir anını yakalayıp hesabını kapattır sonrada ortak kullanacağınız beraber bir hesap açın yada sen ayrı o ayrı yeni yepyeni bir hesap açın mecbur öğrenmek zorundasın biz öyle yapıyoruz ikimizin hesabı ayrı ama sürekli gözüm üstünde seninde hesap olmazsa çok rahat hareket eder merak etme bende ins hariç neler yakaladım ne ler izlemiş neler herşeyi güzel anında anlatarak hallettik canını sıkma Zaman bozuk güzellikle hallet
Ozaman. Tlfn kurdu olucak ben onun haberi yokken bile konumunu izleyebiliyorum ama benim nete olan düşkünlüğümü iyi bilir bence biraz hissettirmesi lazım Tlf internet vs anladığını yakalayabileceğini bilmesi lazım erkekler biraz şapşal olur mutlaka bir iz bırakır kanımcaOrtak hesap bir cozum mu ki? Bakmak isteyen insan karisindan gizli mail adresi alir, gider yine hesap acar. Karisinin nerden haberi olacak? Bakmak isteyen bir yolunu bulur.
Birde eğer korkarsa inanın içindeki o kötü heveslerde yok oluyorOrtak hesap bir cozum mu ki? Bakmak isteyen insan karisindan gizli mail adresi alir, gider yine hesap acar. Karisinin nerden haberi olacak? Bakmak isteyen bir yolunu bulur.