- 13 Temmuz 2018
- 2.203
- 5.079
-
- Konu Sahibi Dert bende derman sende
Onlara tek tek baktım. Takip ettikleri ve onu takip edenleri onda sıkıntı yok.Elbette aramamış bahsettiğin yer ig tv zamanla öğrenirsin mesela bir şey daha söyliyeyim takip takipçi var ya mesela hiç tanımadığın birini bile takip edebilirsin nasıl oluyor karşı taraf takipçi satın alıyor sen onu takip ediyor görünüyorsun.
tabiki canim canim kesinlikle dedigin dedigin dogru arkada aile olmayinca olmuo Allahim sana yardimci olsun sen kendini uzme rabbine siginNe güzel siz bunu asilamassiniz. Benim de ozguvenim yüksektir hatta instagram kullanmıyorum ama eşim genel olarak ona kıyasla teknolojiyi iyi kullandığı mi bilir. Ama şöyle birşey de var. Eşini kapının önüne koyacağım hissini yaratmak sadece özgüvenle alakalı değil sağlam bir aileye sahip olmak da çok önemli. Ve bu herkese nasip olmuyor malesef
evet :/ bu tarz şeyler aratıyor bakıyor demek ki, o tarz insanları takip ediyor demek ki sürekli böyle seyler öneriliyor yani.Hayır benim anlamadığım eşim bu videolari izlediği için mi ona önerilen olan geliyor
Ya bende istemiyorum. Biz kendi halimizde mutlu olalım istiyorum. Ben açmıyorum bile onlara vakit ayiracagima ailemle vakit geçiririm. Ama bu kıt kafalilar anlamiyorbu arada instagramı bir erkegin kullanmasını hic dogru bulmuyorum sahsen ben bile kadın halimle cıkan seylerden rahatsız oluorsam erkekler icin ciddi sakıncalı. kadın icin tamam annem de kullanıyor yemek tarifi izliyor arkadaslarıyla komik videolar atıyorlar ama babamda yok, zaten bence evli erkeklerde asla olmamalı instagram asla
Sizin bahsettiğiniz keşfet gibi yere düşen videolar konu sahibinin bahsettiği yer ig tv orada çıkan videolar onu eşi yada konu sahibi aratmıyor direk çıkıyor popüler videolar daha çok ön planda oluyor takipçi sayısından filan ötürü.evet :/ bu tarz şeyler aratıyor bakıyor demek ki, o tarz insanları takip ediyor demek ki sürekli böyle seyler öneriliyor yani.
bana da surekli köpek videosu yemek tarifi makyaj kıyafet vs cıkıyor mesela. hic dediginiz tarz bir post ile karsılasmadım
getireceğim zaten merak etme Su an o kadar sinirliyim ki gidip onu boğmak istiyorum eğer böyle birşey varsa. H..van herifHamile halinle canını sıkma bırak..şu erkek milleti .ne yazık ki igrençler..bu tarz şeyleri seviyorlar..kimi yakalananıyor kimi yakalanmıyor..ama inan çogu bunu yapıyor..burnundan getir.süründür..kapatsın bütün hesaplarını..
Eşi bakmamış birşeye konu sahibi ig tv den bahsediyor herkeste çıkan bir uygulama öneri olmasına filan gerek yok daha çok popüler videolar çıkar videoyu çekenin takipçi sayısından ötürü yeni bir uygulama 1 saatlik video çekimiHamile halinle canını sıkma bırak..şu erkek milleti .ne yazık ki igrençler..bu tarz şeyleri seviyorlar..kimi yakalananıyor kimi yakalanmıyor..ama inan çogu bunu yapıyor..burnundan getir.süründür..kapatsın bütün hesaplarını..
G
getireceğim zaten merak etme Su an o kadar sinirliyim ki gidip onu boğmak istiyorum eğer böyle birşey varsa. H..van herif
Ya haklısın da yani böyle huzursuzluğa mahal verecek birseyi telefonunda barindirmaya ne gerek var yani çok mu önemli instagramArkadaşım sakin ol sinirlenme kendini yıpratma,ig tv senin baktığın yer yukarıda açıkladım şimdi gir bak yine çıkar orada videolar,internetten de yaz igtv diye görürsün ne olduğunu.
anladım, igtvde bana hic popo videosu cıkmadı sımdiye kadar.Sizin bahsettiğiniz keşfet gibi yere düşen videolar konu sahibinin bahsettiği yer ig tv orada çıkan videolar onu eşi yada konu sahibi aratmıyor direk çıkıyor popüler videolar daha çok ön planda oluyor takipçi sayısından filan ötürü.
Özür dilerim öyleyse..ben kullanmıyorum.ben eşi baktı sandım..Eşi bakmamış birşeye konu sahibi ig tv den bahsediyor herkeste çıkan bir uygulama öneri olmasına filan gerek yok daha çok popüler videolar çıkar videoyu çekenin takipçi sayısından ötürü yeni bir uygulama 1 saatlik video çekimi
Bende de makyaj videoları, maç videoları, açık kadın videoları çıkıyor. Ama ben makyajla da maçlada açık kadınlarla da ilgilenmiyorum.arkadaşlardan biri ig tv demiş evet doğru, keşfetten bahsetmiyor.
ama orda popülerde de ne ile ilgileniyorsanız o çıkıyor çoğunlukla
buyrun ss
husky fitness bazen makyaj, kahvaltı mekanları bunlar baktığım şeyler. bu da benim ekranım özellikle popülere de baktım.
Eki Görüntüle 2185137 Eki Görüntüle 2185138 Eki Görüntüle 2185139
Suan gereksiz yere evinizde huzursuzluk cikartiyorsunuz, yapmayin. Artik kucuk cocuklarin bile var hesabi. Instagram hesabi olan kisiler illa ki kotu amacli kullanmiyor. Spor, haber, yemek, faydali bilgiler, siradisi bilgiler, alisveris vs. bircok sayfa var. Instagrami sadece popo, meme olarak dusunmeyin. Eger bunun disinda sorununuz yoksa bunu dert etmeyin. Ortak kullanin hesabi, sizde girip sayfalari takip edebilirsiniz. Acikcasi ben instagramda gordugum daha once bilmedigim bircok yeni yemek tarifi ogrendim, pek cok memnun kaldigim alisveris yaptim. Kotu birsey degil yani. Kullanim amaciniza gore degisir. Esinize haksizlik yapmayin bence. Sakinlesmeye calisin.Ister bakmış olsun ister bakmamış olsun değil mi ben o abuk sabuk videolari gordum benim icime bir şüphe düştü artık. Bundan Sonra kendimi doldurup doldurup ona patlayacağım o da biliyor. Inceldigi yerden kopsun bakalım
Bence çok abartıyoruzsunuz. Benim telefonumda İnstagram var hem eşiminki kayıtlı hem kendimin ki. İkimizinkine de baktım. O dediğiniz yerde alaksız şeyler var. Yani eşim makyaj temizleme videosu mu takip ediyor. 5 6 tane makyaj temizleme videosu arka arkayaydı. Bendede alakasız şeyler var.Ya haklısın da yani böyle huzursuzluğa mahal verecek birseyi telefonunda barindirmaya ne gerek var yani çok mu önemli instagram
kullanıcı instagramda en çok hangi tarz gönderilere girip bakarsa o şekilde öneriler çıkar sayfasında.Kızlar canım çok sıkılıyor morelim çok bozuk. Yakın zamanda eşim instagram açtı kendine ben hiç kullanmadım instagram hakkında hiç bilgi sahibi değilim öncelikle bunu bildireyim.dun akşam internetten birşey bakacaktim hamilelikte ilgili bu arada hamileyim. Benim telefonun sarzi bitmiş bende eşimin telefonundan baktım. Sonra instagram açtım merak ettim herkes instagram instagram diyor nedir bu diye. Oraya buraya basarken inanın ne olduğu hakkında hiç bir fikrim yok. Yani baktığım yerleri bilmiyorum. Rastgele bakarken bir yere bastım önce eski siyah beyaz televizyon gibi karincali bi ekran geldi 5 10 saniye sonra videolar açıldı. Başlıklar şöyleydi. Senin için takip ettiklerin onerilenler vs. Su an tam hatırlamıyorum. Sonra video oynamaya başladı bu sana onerilenler bolumundeydi bi kız çıkıyor iç camasirini cikariyor poposu filan gozukuyor sonra detayli poposunu gosteriyor video bu sekilde 1 1.5 dakika lik. Başka videolerda vardı ama izlemedim çünkü çok sinirim bozuldu. Simdi instagram instagram dediler bu mu eşim bu saçma videolar mi izliyor burada. Ve de niye ona önerilen video bu tarz bir video. Yani komik video değil spor değil şaka değil de bu video. Birde arkadaş önerilerinde normal insanlar var birde abuk sabuk kadınlar var. Bunlar kim dediğimde benim listemden bir arkadaşım takip ediyordur o yüzden bana da öneri olarak geliyor diyor. Ve kadının profiline baktığımda çok iğrenç resimler var ve bu görüntüler le karşılaşmak hiç de zor değil orada. Ama niye niye niye.... niye bu videolar niye kafayı yiyeceğim. Çok morelim bozuk.
Arkadaşlar konuyu şöyle guncelleyeyim kafama takılan eşim bu tarz videolar ariyor yada izliyor da ondan mi bunlar önerilerde geliyor yoksa tesadüf mu. Lütfen bilen söylesin ben kafayı yiyecegim
Guncelleme:tesadüf girip baktığım yer ig tv nin senin için bölümü. bugün yine baktım bu sefer çok farklı şeyler çıkıyordu. Önerilen video larda spor komik video şarkı türkü belgesel vs çıkıyor bu arada ona da baktım. Ikisi ayrı ayrı yerlerde zaten.
Evet aynen öyle oluyor. İnstagram kullanıyorum bende öyle videolar çıkmıyor öneri olarak.Hayır benim anlamadığım eşim bu videolari izlediği için mi ona önerilen olan geliyor