Popo videolari-instagram

Onlara tek tek baktım. Takip ettikleri ve onu takip edenleri onda sıkıntı yok.

tabiki canim canim kesinlikle dedigin dedigin dogru arkada aile olmayinca olmuo Allahim sana yardimci olsun sen kendini uzme rabbine sigin

Hamile halinle canını sıkma bırak..şu erkek milleti .ne yazık ki igrençler..bu tarz şeyleri seviyorlar..kimi yakalananıyor kimi yakalanmıyor..ama inan çogu bunu yapıyor..burnundan getir.süründür..kapatsın bütün hesaplarını..

Hayır benim anlamadığım eşim bu videolari izlediği için mi ona önerilen olan geliyor
evet :/ bu tarz şeyler aratıyor bakıyor demek ki, o tarz insanları takip ediyor demek ki sürekli böyle seyler öneriliyor yani.
bana da surekli köpek videosu yemek tarifi makyaj kıyafet vs cıkıyor mesela. hic dediginiz tarz bir post ile karsılasmadım

bu arada instagramı bir erkegin kullanmasını hic dogru bulmuyorum sahsen ben bile kadın halimle cıkan seylerden rahatsız oluorsam erkekler icin ciddi sakıncalı. kadın icin tamam annem de kullanıyor yemek tarifi izliyor arkadaslarıyla komik videolar atıyorlar ama babamda yok, zaten bence evli erkeklerde asla olmamalı instagram asla

Ya bende istemiyorum. Biz kendi halimizde mutlu olalım istiyorum. Ben açmıyorum bile onlara vakit ayiracagima ailemle vakit geçiririm. Ama bu kıt kafalilar anlamiyor

Sizin bahsettiğiniz keşfet gibi yere düşen videolar konu sahibinin bahsettiği yer ig tv orada çıkan videolar onu eşi yada konu sahibi aratmıyor direk çıkıyor popüler videolar daha çok ön planda oluyor takipçi sayısından filan ötürü.

G
getireceğim zaten merak etme Su an o kadar sinirliyim ki gidip onu boğmak istiyorum eğer böyle birşey varsa. H..van herif

Eşi bakmamış birşeye konu sahibi ig tv den bahsediyor herkeste çıkan bir uygulama öneri olmasına filan gerek yok daha çok popüler videolar çıkar videoyu çekenin takipçi sayısından ötürü yeni bir uygulama 1 saatlik video çekimi

G
getireceğim zaten merak etme Su an o kadar sinirliyim ki gidip onu boğmak istiyorum eğer böyle birşey varsa. H..van herif

Arkadaşım sakin ol sinirlenme kendini yıpratma,ig tv senin baktığın yer yukarıda açıkladım şimdi gir bak yine çıkar orada videolar,internetten de yaz igtv diye görürsün ne olduğunu.

Ister bakmış olsun ister bakmamış olsun değil mi ben o abuk sabuk videolari gordum benim icime bir şüphe düştü artık. Bundan Sonra kendimi doldurup doldurup ona patlayacağım o da biliyor. Inceldigi yerden kopsun bakalım

Arkadaşım sakin ol sinirlenme kendini yıpratma,ig tv senin baktığın yer yukarıda açıkladım şimdi gir bak yine çıkar orada videolar,internetten de yaz igtv diye görürsün ne olduğunu.
Ya haklısın da yani böyle huzursuzluğa mahal verecek birseyi telefonunda barindirmaya ne gerek var yani çok mu önemli instagram

anladım, igtvde bana hic popo videosu cıkmadı sımdiye kadar.

MAalesef artık kötü kullanılıyor sosyal medya.. içiniz rahat olsn ama eşiniz değil eşinizin ark. Baktıkları çıkar yada tr de çok iZlenenler çıkar sırfbu yüzden kapattım yoksa aynıları bende de çıkıyodu

Özür dilerim öyleyse..ben kullanmıyorum.ben eşi baktı sandım..

Bende de makyaj videoları, maç videoları, açık kadın videoları çıkıyor. Ama ben makyajla da maçlada açık kadınlarla da ilgilenmiyorum.

Suan gereksiz yere evinizde huzursuzluk cikartiyorsunuz, yapmayin. Artik kucuk cocuklarin bile var hesabi. Instagram hesabi olan kisiler illa ki kotu amacli kullanmiyor. Spor, haber, yemek, faydali bilgiler, siradisi bilgiler, alisveris vs. bircok sayfa var. Instagrami sadece popo, meme olarak dusunmeyin. Eger bunun disinda sorununuz yoksa bunu dert etmeyin. Ortak kullanin hesabi, sizde girip sayfalari takip edebilirsiniz. Acikcasi ben instagramda gordugum daha once bilmedigim bircok yeni yemek tarifi ogrendim, pek cok memnun kaldigim alisveris yaptim. Kotu birsey degil yani. Kullanim amaciniza gore degisir. Esinize haksizlik yapmayin bence. Sakinlesmeye calisin.

Ya haklısın da yani böyle huzursuzluğa mahal verecek birseyi telefonunda barindirmaya ne gerek var yani çok mu önemli instagram
Bence çok abartıyoruzsunuz. Benim telefonumda İnstagram var hem eşiminki kayıtlı hem kendimin ki. İkimizinkine de baktım. O dediğiniz yerde alaksız şeyler var. Yani eşim makyaj temizleme videosu mu takip ediyor. 5 6 tane makyaj temizleme videosu arka arkayaydı. Bendede alakasız şeyler var.

kullanıcı instagramda en çok hangi tarz gönderilere girip bakarsa o şekilde öneriler çıkar sayfasında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…