- 13 Temmuz 2018
- 2.203
- 5.079
-
- Konu Sahibi Dert bende derman sende
Kesinlikle çok sınır bozucu bende kullanmıyorum ama bunu izleyecekse kocam da kullanmasını bu nedir ya. Varsın cahil desinler varsın teknoloji gerisi desinler ama benim huzurum olsunÇok sinir bozucu. İnstagram kullancısı değilim o yüzden net bir şey diyemiyorum.
Aynen öyle. Neyi takip edip beğeniyorsan ona göre çıkıyor önerilenler.Hayır benim anlamadığım eşim bu videolari izlediği için mi ona önerilen olan geliyor
Siz ciddi misinizBenzer şeyleri arattığı için keşfet kısmında o videolar çıkıyor(
Kızmakta Haklısın
Yanlis yonlendirmeyin lutfen calisma prensibi bu degil.Benzer şeyleri arattığı için keşfet kısmında o videolar çıkıyor(
Kızmakta Haklısın
Aynen öyle. Neyi takip edip beğeniyorsan ona göre çıkıyor önerilenler.
Bende siyasi/butik ve yemek tarifleri var mesela nerdeyse hep
Hayir kesfette illa birseyler cikiyoYanlis yonlendirmeyin lutfen calisma prensibi bu degil.
Arattiginiz seylere gore belirleniyor olabilir mi hic?
Ben instagramda konu aratmadim hic mesela, birine bakmak icin aratiyorsam anca ismiyle aratiyorum
Benim kesfetimin bos mu olmasi lazim o zaman
Ben gerçekten instagram olayını bilmiyorum rica ediyorum konu hakkında bana detaylı bilgi verin. Eşim arkadaşları dışında kimseyi takip etmiyor yada bi sayfayı yada bir grubu her neyse. Ona baktım ama video kısmında bu çıktı ama bunu tarz videolari nerde ar atıyor olabilir yada youtube de mi yoksa instagram da mı ve ben bu arama geçmişini nasıl gorurumNe tür videolara erişmeye çalışıyorsa o tipte öneriler gelir konu sahibi. Neleri izliyorsa keşfet bölümünde benzer görüntüler çıkar. Eşinle bu durumu ciddi olarak konuşmalısın.