- 15 Ekim 2016
- 22.622
- 129.816
-
- Konu Sahibi Dert bende derman sende
çıkar takipçisi çok olan popüler sayfalar çıkıyorBugün iyice karıştırdım bazı arkadaşlar arama geçmişi ne bak demişti arama geçmişinde hiç birşey yoktu muhtemelen silinmiş büyüteç e basıp tek tek harflere bastım a dan z ye bir sürü isim çıktı yani içinde öyle alakasız kişiler var ki onu aratmayacagindan adım kadar eminim mesela dan la biricik ı niye arasın yanlış bir yol mu izledim acaba
Bugün o kadar üzüldüm ki yani bunu nasıl anlatayım çok kanıma dokundu bana evladım a yazık değil mi iki kici açık maymun yüzünden. Bunlar reva mı banaKeşke benim eşim de kapatsa keşke.
Üf bu ne ya 3 bilinmeyenli denklem gibi. Bende açayım da öğreneyim şu zimbirtiyiçıkar takipçisi çok olan popüler sayfalar çıkıyor
uzulme tatlim benim birak kendi haline belki o da kapatir. sen hamilesin dikkat et kendine.Keşke benim eşim de kapatsa keşke.
Peki nasıl kapatma kararı aldı. Bizimki kavga çıkmadan bir adım atmazuzulme tatlim benim birak kendi haline belki o da kapatir. sen hamilesin dikkat et kendine.
vallaha ben oyle bir cildiriodum ki icimde atesler volkanlar patlasa dunyayi kavurcak kadar yaniodum ama zerre belli etmiyordum.
bir gun kavga da cikarmadim.
O ne ya igtv neBahsettiğin karıncalı ekran ne öneriler ne de keşfet. İnstagramın yeni özelliği olan igtv. Henüz hiç kullanmadım bilenler bu yönde bilgilendirme yaparlarsa daha sağlıklı olur. Tek bildiğim YouTube tarzı bir ekleme yaptılar instagrama. Boşu boşuna yuva yıkmayın şimdi :)
Benim karşıma çıkanlar hep o şekilde ama! Hayır , ilk kez Instagram a katılanlar bile arkadaş önerilerinde çıkıyor. Uzaktan yakından asla tanımadığım insanlar. Bir yerden birinin tanıdığı olmasına gerek yok :)
Bu kadar kendini yiyip bitirme eşin birşey yapmamış ki siz karıncalı ekrana bakmışsınız popüler videolar herkeste çıkar eşiniz özellikle aratıp bakmıyor,yine arama yapmışsın mesela isimler yazmışsın onlara illa eşin bakıyor anlamına gelmiyor arkadaşları baksa bile orada çıkar.Bugün o kadar üzüldüm ki yani bunu nasıl anlatayım çok kanıma dokundu bana evladım a yazık değil mi iki kici açık maymun yüzünden. Bunlar reva mı bana
Evet ig tvBahsettiğin karıncalı ekran ne öneriler ne de keşfet. İnstagramın yeni özelliği olan igtv. Henüz hiç kullanmadım bilenler bu yönde bilgilendirme yaparlarsa daha sağlıklı olur. Tek bildiğim YouTube tarzı bir ekleme yaptılar instagrama. Boşu boşuna yuva yıkmayın şimdi :)
Yeni bir uygulama 1 saatlik video oluyor karıncalı ekran oraya girince videolar açılıyor popüler video vs çıkıyor yani birinin aratmasına gerek yok herkeste çıkıyor konu sahibi oraya bakmış .O ne ya igtv ne
valla haberim yoktu dedim sana instadan video attim gordun mu yok dedi bn kapattim bende hayirdir dedim bosver dedi simdi sen sacma sapan bisi gorur bnle kavga edersin dedi ses etmedim bende.Peki nasıl kapatma kararı aldı. Bizimki kavga çıkmadan bir adım atmaz
Aynen yanlış yönlendirilmiş ig tv baktığı yer,ben kullanmıyorum instagram kardeşim annem kullanır ben de onların sayfasından gördüm hatta şimdi yine baktım ig tv herkeste çıkar.konu sahıbı yanlıs yonlendırılmıs
ben ınstagramda maç ızlemıyorum futbol falan arastırmıyorum ama bana boyle onerıler gelıyor
yanı ne aratırsan karsına o cıkar dıye bırsey yok
ınstagramı da facebook da aktıf kullanan bırıyım
Eşim özellikle aramamis yani öyle mi. Boşuna üzülüyorsun ben hiç birşey izlemedim diye yemin etmistiAynen yanlış yönlendirilmiş ig tv baktığı yer,ben kullanmıyorum instagram kardeşim annem kullanır ben de onların sayfasından gördüm hatta şimdi yine baktım ig tv herkeste çıkar.
Elbette aramamış bahsettiğin yer ig tv zamanla öğrenirsin mesela bir şey daha söyliyeyim takip takipçi var ya mesela hiç tanımadığın birini bile takip edebilirsin nasıl oluyor karşı taraf takipçi satın alıyor sen onu takip ediyor görünüyorsun.Eşim özellikle aramamis yani öyle mi. Boşuna üzülüyorsun ben hiç birşey izlemedim diye yemin etmisti
Arkadaşın bahsettiği yer ig tv eşi aratmıyor yeni bir uygulama herkeste var,karıncalı ekran daha çok popüler videolar falan çıkıyorevet malesef.
valla haberim yoktu dedim sana instadan video attim gordun mu yok dedi bn kapattim bende hayirdir dedim bosver dedi simdi sen sacma sapan bisi gorur bnle kavga edersin dedi ses etmedim bende.
ama bnm esim sunu cook iyi bilio ozguveni cok yuksek biriyim asla ona tamah etmem bir oglum var bi cocugum daha olcak 100 tanem daha olsa birakir giderin blörf yapmam sanirim bundan korkuo adama yillardir asiladim bunu bilip bilmeden