Popo Meraki

FirtinaninKizcesi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2008
4.983
27
156
Konya
ARKADASLAR ERKEKLERDEKİ POPO MERAKI NEDENDİR.ACABA.YADA GUZEL POPOLU OLUP OLMADIGIMIZI NASIL BILECEGIZ.GUZEL POPOLU OLMAK İÇİN YAPCAGIMIZ BİRSEYLER VAR.YORUMLARINIZI BEKLIYORUM BAYANLAR.....:enbuyukkk::icecream:CADIARZU

erkeklere gore guzel popo budur kaydirigubbakcemile
jlo.jpg

resimdeki popo %100 silikon dur böle popo olması için bu kadar basende gerekli çünkü bnmde popo merakım var ama kimsenin poposuna bakmam ama severim popo yu bnm popomda çok güzel yuvarlak basende hiç yok:nazar::nazar::lepi::lepi:

popo onlarda direk cinsel duyguları uyandıran bir yer malesefki..:delphin:
her erkeğin yaşamak istediği ancak yaşayabileceği birini bulamadığı sex çeşidi bana göre anal seks..:bbo:Çok üzgünüm çoook
tecrübe konuştu:lepi:-tatlicadiarzu-

Yaw bence kadınlarınki değil, erkeklerin kidaha önemli...
Popo kadın poposu gibi olan bi adam istemem ben mesela...
Yani sadece erkekler için değil, kadınlar için de en azından Elendra için de önemli popo...

Ayrıca Ceniiifırrr ın poposuna bizim burda at k...çı deniliyor ama bu kadının ki kıymetli oldu nedense....

bi kere popo yuvarlak olacak, biri aya biri marsa bakmayacak, dik ve hafif yukarı doğru durucak. sıkı olması tercih sebebidir kaydirigubbakcemile3
bu kısaca benim popomun da tarifidir kaydirigubbakcemile3 ama neden severler bilemiycem

ay foto cok kötü ya
cnm düzenli spor yap..formda olman sıkı sıkı olman kafi...
hem erkek her popoyu beyenir komplekse gerek yok..
onlara kadın olsun yeter ...

erkek milletinin akılları fikirleri sadece kalçanın büyüklüğünde.:oklava:sinir oluyorum sinir oluyorum.kamyon kadar büyük olunca ne olacak sanki:mymeka:biçimli sıkı olsun isterse 85 cm olsun ne var!!!ama yok illa 100 cm olacak...sanki kendilerinin her yeri pek kusursuz bir de kusursuzu ararlar.:dilcikar:

ya bend ehiç anlamam ben popomu eritmek için uğrasıorumm ama onalr bayılıorlarr böle basen yok yana doğrudas genişlemioo direk arkaya doğru büyüyo top gibi duruo aynıı etek giyince arkası aklkık oluo hiç sevmiom.erkeklerde bön bön bakıo nee oo öleee iğrenc seylerr yaaa kendimi sex objesi gibi görüom onalr öle bakınca onalra göre güseldee ......

Back
X