ayy nası motive oldum anlatamamm yaa :))
azalırlar tabi ki canım önce büyük yağları yakıyo vücudun o da bildiğin üzere göbek
ben bugün baya zorlandım açıkcasıVay süper darısı hepimizin başınaaaaaaDoğru söyle içine çektin mi ?
Yarın benim 65 squats günüm korkmuyor değilim
ben bugün baya zorlandım açıkcası
100leri 200leri nasıl yapacağız
hiç umutlu değilim bacaklarım titriyor
demekki bi de yediklerime dikkat etsem mükemmel olacakmış :)
Ben bile motive oldum şuan
Büyük yağlar yanıyorsa ben bir anda yok olacağım desenize
ben bugün baya zorlandım açıkcası
100leri 200leri nasıl yapacağız
hiç umutlu değilim bacaklarım titriyor
bi zahmet dikkat et yediklerine gidicek o bacaklar hadi bakalım, kalk kız sporunu yap
yaptım bile o gazla :))
teşekkür ederim canım önerilerin için ben esnemeden ısınmadan direk squatsı sonrada karın egzersizlerini yapıyordumcanım baya ısınarak yaptığında ve sonrasındada güzelce esnettiğinde sorun olmuyor.platesteki bantsız esneme hareketlerini tavsiye ederim.eğer ağrı varsa, çok zorlamadıysan güzel esnememekten kaynaklanıyor.kasta biriken laktik asit esnetmediğimiz durumlarda bu çeşit ağrılar yapıyor....
teşekkür ederim canım önerilerin için ben esnemeden ısınmadan direk squatsı sonrada karın egzersizlerini yapıyordum
bu sefer bacaklarımı falan esnetip yapacağım
Hava atmak gibi olmasın da ara vermeden yapıyorum bugün de ara vermeden 70ini yaptımAma sonlara doğru gözlerim kararıyor zor dayanıyorum
kızlar süt kilo aldırır mı
okulda karnım acıktığı zamanlar bisküvi çikolata tost tarzı şeyler yemiyim diye süt içiyorum. tok tutuyor
iyi mi yapıyorum sizce ?
bugünki performansın çok yüksek
ben kuzenime spor salonu sormayı unuttum ya şimdi aklıma geldi dur sorayım.
teşekkür ederim canım
sor bakalım bir, bu ayın sonunda sonuçlar güzel olursa devam edebilirim ama koşu falan yapmak istiyorum bu aralar. :) tek başıma çıkıp koşmak gelmiyor içimden.