Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
Vay süper darısı hepimizin başınaaaaaa Doğru söyle içine çektin mi ?

Yarın benim 65 squats günüm korkmuyor değilim
ben bugün baya zorlandım açıkcası
100leri 200leri nasıl yapacağız
hiç umutlu değilim bacaklarım titriyor

kediciim benide listeye eklememişsin ama olsun tatlım ben mütemadiyen spordayım bugün rest günümdeyim yarın 70 squarts!!!

valla kedi kızabilir ama ben 75 yaptım bugün ama 30 da bi durup bacaklarımı sallayıp öyle devam ettim. yoksa yapamıyorum. :// sayı arttıkça da böyle yapıcam mecbur.

canım baya ısınarak yaptığında ve sonrasındada güzelce esnettiğinde sorun olmuyor.platesteki bantsız esneme hareketlerini tavsiye ederim.eğer ağrı varsa, çok zorlamadıysan güzel esnememekten kaynaklanıyor.kasta biriken laktik asit esnetmediğimiz durumlarda bu çeşit ağrılar yapıyor....

teşekkür ederim canım önerilerin için ben esnemeden ısınmadan direk squatsı sonrada karın egzersizlerini yapıyordum
bu sefer bacaklarımı falan esnetip yapacağım

Hava atmak gibi olmasın da ara vermeden yapıyorum bugün de ara vermeden 70ini yaptım Ama sonlara doğru gözlerim kararıyor zor dayanıyorum

Hava atmak gibi olmasın da ara vermeden yapıyorum bugün de ara vermeden 70ini yaptım Ama sonlara doğru gözlerim kararıyor zor dayanıyorum

ısınıp yapmama rağmen ara vermeden yapamıyorum ben. salonda da bacaklarımı zorladığım için olabilir. hocanın gösterdiği hareketler hep bacaklar için çünkü. :) oturduğum pozisyonda üst bacak resmen yanıyor. :) ama seni tebrik ederimm

kızlar süt kilo aldırır mı
okulda karnım acıktığı zamanlar bisküvi çikolata tost tarzı şeyler yemiyim diye süt içiyorum. tok tutuyor
iyi mi yapıyorum sizce ?

kızlar süt kilo aldırır mı
okulda karnım acıktığı zamanlar bisküvi çikolata tost tarzı şeyler yemiyim diye süt içiyorum. tok tutuyor
iyi mi yapıyorum sizce ?

aksine süt ve süt ürünleri kilo verimini kolaylaştırır diye biliyorum. mümkünse olabildiğince yağsız tüket. spordan yarım saat sonra içilen süt yağ yakımını hızlandırırmış hatta.

bugünki performansın çok yüksek
ben kuzenime spor salonu sormayı unuttum ya şimdi aklıma geldi dur sorayım.

teşekkür ederim canım

sor bakalım bir, bu ayın sonunda sonuçlar güzel olursa devam edebilirim ama koşu falan yapmak istiyorum bu aralar. :) tek başıma çıkıp koşmak gelmiyor içimden.

teşekkür ederim canım

sor bakalım bir, bu ayın sonunda sonuçlar güzel olursa devam edebilirim ama koşu falan yapmak istiyorum bu aralar. :) tek başıma çıkıp koşmak gelmiyor içimden.

koş koş ben çok faydasını gördüm :))
bide çarpık bacaklara iyi gelse sürekli koşcam ama tedavisi yok maalesef

merhabalar, bugün giremedim eşim evdeydi, şimdi işe gitti ne yazıkki
bugün squats da çok zorlandım 70 yaptım ama 50 ye kadar ara vermedim sonra bikaç saniye soluklandım öyle devam ettim inşallah 100 200 yaparken zorlanmayız:18::18:
akşamüstüde bölgeselleri yaptım, popom sandığımdan daha çabuk şekil almaya başladı:13:

kızlar neredesiniz ya ilk defa topiği kimsesiz görüyorum hepiniz hareketten dolayı yoruldunuzda uyuyormusunuz uyanın komşular huuuuuuuuuuuuuuuuuu10:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…