Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
yaa ben bu topiği yeni görüyorumm.amanın nasılda güzel bir an buu :)) 3 ay önce sezeryan doğum yaptım ve şimdi önümde benden önce yürüyen hafif sarkık bir göbüş var.ne yapsamda göndersemki onuuuu...çok geç değil aranıza katılmak için değilmiii...acilen banada yardım edin lütfennnn :KK17:

yaa ben bu topiği yeni görüyorumm.amanın nasılda güzel bir an buu :)) 3 ay önce sezeryan doğum yaptım ve şimdi önümde benden önce yürüyen hafif sarkık bir göbüş var.ne yapsamda göndersemki onuuuu...çok geç değil aranıza katılmak için değilmiii...acilen banada yardım edin lütfennnn :KK17:

hoşgeldin canım :))
konu sahibesi gelince o derdinin devasını bulur hiç merak etme,
ama emziriyorsan diyet yapma bence şimdilik, hafif sporlardan başla :KK34:

:KK17::KK17::KK17:

Bugun 1 paket biskuviyle 1 nescafe ictim :KK17:
ama az once spordan geliyorum vermisimdir umarim fazladan squatta yaptim ama :KK30:

Son düzenleme:
InsAllah canim,evin icinde bo koridorun sonuna bi basina dogru kosup duruyom deminden beri :KK1:

Kiz kosu bandi vardi ustunde iki kostum sonrada egzersiz yaptim evin her kosesinde kaçaraktan :KK60:

en güzeli :KK9: hele koridor uzunsa yada dublekse in çık in çık :KK9::KK9:

InsAllah canim,evin icinde bo koridorun sonuna bi basina dogru kosup duruyom deminden beri :KK1:

Kiz kosu bandi vardi ustunde iki kostum sonrada egzersiz yaptim evin her kosesinde kaçaraktan :KK60:

Allah iyiliğini versin emi

ben de spordan geldim fln deyince anaaaaaaaaaammmm dedim

gece gece sıyırdı herhal sokakta koşiyi bu kız dedim:KK37::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

yaaa benim squatlar fos oldu yaaaa :KK43:

kız vaktim kalmıyo var ya zaten burayı da düzenli takip edemiyorum

kör topal bişiler yapmaya çalışıyorum işte kendi çapımda:KK9::KK9::KK9:

Allah iyiliğini versin emi

ben de spordan geldim fln deyince anaaaaaaaaaammmm dedim

gece gece sıyırdı herhal sokakta koşiyi bu kız dedim:KK37::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

yaaa benim squatlar fos oldu yaaaa :KK43:

kız vaktim kalmıyo var ya zaten burayı da düzenli takip edemiyorum

kör topal bişiler yapmaya çalışıyorum işte kendi çapımda:KK9::KK9::KK9:

:)))
yok kiz sirtina alinca kacirirlar beni gece gece :KK60:
Kiz bugun bi video var bolgesel icin kadinlar hareket yapiyo ayni anda,anam bi turlu yapamadim onlar duzenli yapiyo ben anca zipliyom gereksizce istem disi :KK60: guya onlara uyum sagladim :KK60: hem guldum hem yapmaya calistim :KK53:
Guzel oluyo gercekten tavsiye ederim sanki biraz farketmis gibi bacaklarim degismis gercekten

:)))
yok kiz sirtina alinca kacirirlar beni gece gece :KK60:
Kiz bugun bi video var bolgesel icin kadinlar hareket yapiyo ayni anda,anam bi turlu yapamadim onlar duzenli yapiyo ben anca zipliyom gereksizce istem disi :KK60: guya onlara uyum sagladim :KK60: hem guldum hem yapmaya calistim :KK53:
Guzel oluyo gercekten tavsiye ederim sanki biraz farketmis gibi bacaklarim degismis gercekten

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

offf yaaa ev darma duman accık ucundan toplamaya başlasam tam süper olur da hiç yapasım da yok:KK50:

makinelerde çamaşırlar var mutfak desen o biçim çocukların odasını hiiiç sorma salonunda ordan farkı yok :KK52::KK52::KK52::KK52:

ayrıca karnım çok aç halim yok kocam da yok bu gece :KK37:

yaa bütün gün evde yoktum eve bi geldim pir geldim yani var ya :KK53:

altından girip üstünden çıktık el birliğiyle:KK42::KK9::KK9::KK9:

herkese merhaba:) sınavlarım başladı o yüzden çok fazla giremiyorum buraya ama sporumu ihmal etmiyorum:) kolay gelsin hepinize:KK55:

Gün 3 60 SqUATS tamam:21: ama bu bacak ağrıları için bi çözüm var mı? Bacağım çok fena. Yürüyüşüm bile bozuldu:KK31: ama yılmak yok:KK16:

KIZLAR NAPARSINIZZ.

BİR GİDİYORUM SAYFALAR OKUYORUM VALLAHİ ÜŞENİYORUM
:KK53:

BUGÜN TEMİZLİK YAPICAKTIM ONU BİLE YAPMIYCAM 3-4 SAAT SPOR YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM.
:KK30:

Allaaaaaaaaaaaaaaaahhhhh kızlar belimden 4 cm gitmişşşşşşş :)))))))

valla içime çekmedimmmmm :dd
VOWWW! süpersin ya demekk ki yaptıkların da işe yarıyor :KK9::KK9::KK9::KK9:
kediciim benide listeye eklememişsin ama olsun tatlım ben mütemadiyen spordayım:KK54: bugün rest günümdeyim yarın 70 squarts!!!
ccanım ekledim şimdi :18:
valla kedi kızabilir ama ben 75 yaptım bugün ama 30 da bi durup bacaklarımı sallayıp öyle devam ettim. yoksa yapamıyorum. :// sayı arttıkça da böyle yapıcam mecbur.
bende bazen titreyince 5 sanıye ayakta zıplıyorum:KK30:
kızlar neredesiniz ya ilk defa topiği kimsesiz görüyorum hepiniz hareketten dolayı yoruldunuzda uyuyormusunuz :KK9:uyanın komşular huuuuuuuuuuuuuuuuuu:KK55:10::KK11:
hhahhah kızlar 3 gündür spor yapamıyoru:KK30: misafirlerimvar dı da
canım saha emziriyorsun dur. birde daha çok yeni.. bence biraz daha bekle derim:KK31:
canım merhba hoşgeldin kuzcugum .. yaşın kaç boyun kaç sorunlubölgn nereleri?

27 yaşındayım boyum 165 kilom 55,5 sorunlu bölgem bacak popo ve basen.
canım senide bölgesele yazıyorum hemen başla derm 1 hafta sonra programı değiştiricm :KK34:

kızçeler benim pump it up ve 70 squarts tamamdır! sabah nasıl sinirliydim anlatamam yeni aldığım çaycı elektrikleri attırdı kendide bozuldu beni de bozdu bugün geri götürcem.kahvaltı bile yapamadım doğru düzgün o sinirle çalış babam çalış :KK37::KK53: bugünkü sporumu tamamladım.artık sakinleşebilirim :KK74:

kızçeler benim pump it up ve 70 squarts tamamdır! Sabah nasıl sinirliydim anlatamam yeni aldığım çaycı elektrikleri attırdı kendide bozuldu beni de bozdu bugün geri götürcem.kahvaltı bile yapamadım doğru düzgün o sinirle çalış babam çalış :KK37::KK53: Bugünkü sporumu tamamladım.artık sakinleşebilirim :KK74:
arzum çaycı oneririm bende aldım ondan 1 sene olcak maşşlahı var hergün 3-4 demlik çay demliyorum tabi elektirk 170 geliyor o ayrı:KK59::KK53:

X