Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
yaa ben bu topiği yeni görüyorumm.amanın nasılda güzel bir an buu :)) 3 ay önce sezeryan doğum yaptım ve şimdi önümde benden önce yürüyen hafif sarkık bir göbüş var.ne yapsamda göndersemki onuuuu...çok geç değil aranıza katılmak için değilmiii...acilen banada yardım edin lütfennnn

hoşgeldin canım :))
konu sahibesi gelince o derdinin devasını bulur hiç merak etme,
ama emziriyorsan diyet yapma bence şimdilik, hafif sporlardan başla

Bugun 1 paket biskuviyle 1 nescafe ictim
ama az once spordan geliyorum vermisimdir umarim fazladan squatta yaptim ama

Son düzenleme:
InsAllah canim,evin icinde bo koridorun sonuna bi basina dogru kosup duruyom deminden beri

Kiz kosu bandi vardi ustunde iki kostum sonrada egzersiz yaptim evin her kosesinde kaçaraktan

en güzeli hele koridor uzunsa yada dublekse in çık in çık

InsAllah canim,evin icinde bo koridorun sonuna bi basina dogru kosup duruyom deminden beri

Kiz kosu bandi vardi ustunde iki kostum sonrada egzersiz yaptim evin her kosesinde kaçaraktan

Allah iyiliğini versin emi

ben de spordan geldim fln deyince anaaaaaaaaaammmm dedim

gece gece sıyırdı herhal sokakta koşiyi bu kız dedim

yaaa benim squatlar fos oldu yaaaa

kız vaktim kalmıyo var ya zaten burayı da düzenli takip edemiyorum

kör topal bişiler yapmaya çalışıyorum işte kendi çapımda

:)))
yok kiz sirtina alinca kacirirlar beni gece gece
Kiz bugun bi video var bolgesel icin kadinlar hareket yapiyo ayni anda,anam bi turlu yapamadim onlar duzenli yapiyo ben anca zipliyom gereksizce istem disi guya onlara uyum sagladim hem guldum hem yapmaya calistim
Guzel oluyo gercekten tavsiye ederim sanki biraz farketmis gibi bacaklarim degismis gercekten

offf yaaa ev darma duman accık ucundan toplamaya başlasam tam süper olur da hiç yapasım da yok

makinelerde çamaşırlar var mutfak desen o biçim çocukların odasını hiiiç sorma salonunda ordan farkı yok

ayrıca karnım çok aç halim yok kocam da yok bu gece

yaa bütün gün evde yoktum eve bi geldim pir geldim yani var ya

altından girip üstünden çıktık el birliğiyle

herkese merhaba:) sınavlarım başladı o yüzden çok fazla giremiyorum buraya ama sporumu ihmal etmiyorum:) kolay gelsin hepinize

Gün 3 60 SqUATS tamam ama bu bacak ağrıları için bi çözüm var mı? Bacağım çok fena. Yürüyüşüm bile bozuldu ama yılmak yok

KIZLAR NAPARSINIZZ.

BİR GİDİYORUM SAYFALAR OKUYORUM VALLAHİ ÜŞENİYORUM

BUGÜN TEMİZLİK YAPICAKTIM ONU BİLE YAPMIYCAM 3-4 SAAT SPOR YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM.

Allaaaaaaaaaaaaaaaahhhhh kızlar belimden 4 cm gitmişşşşşşş :)))))))

valla içime çekmedimmmmm :dd
VOWWW! süpersin ya demekk ki yaptıkların da işe yarıyor
kediciim benide listeye eklememişsin ama olsun tatlım ben mütemadiyen spordayım bugün rest günümdeyim yarın 70 squarts!!!
ccanım ekledim şimdi :18:
valla kedi kızabilir ama ben 75 yaptım bugün ama 30 da bi durup bacaklarımı sallayıp öyle devam ettim. yoksa yapamıyorum. :// sayı arttıkça da böyle yapıcam mecbur.
bende bazen titreyince 5 sanıye ayakta zıplıyorum
kızlar neredesiniz ya ilk defa topiği kimsesiz görüyorum hepiniz hareketten dolayı yoruldunuzda uyuyormusunuz uyanın komşular huuuuuuuuuuuuuuuuuu10:
hhahhah kızlar 3 gündür spor yapamıyoru misafirlerimvar dı da
canım saha emziriyorsun dur. birde daha çok yeni.. bence biraz daha bekle derim

kızçeler benim pump it up ve 70 squarts tamamdır! sabah nasıl sinirliydim anlatamam yeni aldığım çaycı elektrikleri attırdı kendide bozuldu beni de bozdu bugün geri götürcem.kahvaltı bile yapamadım doğru düzgün o sinirle çalış babam çalış bugünkü sporumu tamamladım.artık sakinleşebilirim

arzum çaycı oneririm bende aldım ondan 1 sene olcak maşşlahı var hergün 3-4 demlik çay demliyorum tabi elektirk 170 geliyor o ayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…