- 4 Aralık 2012
- 14.266
- 10.145
kızlar neredesiniz ya ilk defa topiği kimsesiz görüyorum hepiniz hareketten dolayı yoruldunuzda uyuyormusunuzuyanın komşular huuuuuuuuuuuuuuuuuu 10:
gerçekten öyle bugün çok sessiz, yorgunuz galiba
canım merhba hoşgeldin kuzcugum .. yaşın kaç boyun kaç sorunlubölgn nereleri?
27 yaşındayım boyum 165 kilom 55,5 sorunlu bölgem bacak popo ve basen.
yaa ben bu topiği yeni görüyorumm.amanın nasılda güzel bir an buu :)) 3 ay önce sezeryan doğum yaptım ve şimdi önümde benden önce yürüyen hafif sarkık bir göbüş var.ne yapsamda göndersemki onuuuu...çok geç değil aranıza katılmak için değilmiii...acilen banada yardım edin lütfennnn
Bugun 1 paket biskuviyle 1 nescafe ictim
ama az once spordan geliyorum vermisimdir umarim fazladan squatta yaptim ama
Bugun 1 paket biskuviyle 1 nescafe ictim
ama az once spordan geliyorum vermisimdir umarim fazladan squatta yaptim ama
InsAllah canim,evin icinde bo koridorun sonuna bi basina dogru kosup duruyom deminden beriyakmışsındır canım ya :13:
fazladan squatları tebrik ediyorum
kız güüüüülllllllll gece gece nerde spor yaptın annem
InsAllah canim,evin icinde bo koridorun sonuna bi basina dogru kosup duruyom deminden beri
Kiz kosu bandi vardi ustunde iki kostum sonrada egzersiz yaptim evin her kosesinde kaçaraktan
InsAllah canim,evin icinde bo koridorun sonuna bi basina dogru kosup duruyom deminden beri
Kiz kosu bandi vardi ustunde iki kostum sonrada egzersiz yaptim evin her kosesinde kaçaraktan
en güzelihele koridor uzunsa yada dublekse in çık in çık
Allah iyiliğini versin emi
ben de spordan geldim fln deyince anaaaaaaaaaammmm dedim
gece gece sıyırdı herhal sokakta koşiyi bu kız dedim
yaaa benim squatlar fos oldu yaaaa
kız vaktim kalmıyo var ya zaten burayı da düzenli takip edemiyorum
kör topal bişiler yapmaya çalışıyorum işte kendi çapımda
:)))
yok kiz sirtina alinca kacirirlar beni gece gece
Kiz bugun bi video var bolgesel icin kadinlar hareket yapiyo ayni anda,anam bi turlu yapamadim onlar duzenli yapiyo ben anca zipliyom gereksizce istem disiguya onlara uyum sagladim hem guldum hem yapmaya calistim
Guzel oluyo gercekten tavsiye ederim sanki biraz farketmis gibi bacaklarim degismis gercekten
VOWWW! süpersin ya demekk ki yaptıkların da işe yarıyorAllaaaaaaaaaaaaaaaahhhhh kızlar belimden 4 cm gitmişşşşşşş :)))))))
valla içime çekmedimmmmm :dd
ccanım ekledim şimdi :18:kediciim benide listeye eklememişsin ama olsun tatlım ben mütemadiyen spordayımbugün rest günümdeyim yarın 70 squarts!!!
bende bazen titreyince 5 sanıye ayakta zıplıyorumvalla kedi kızabilir ama ben 75 yaptım bugün ama 30 da bi durup bacaklarımı sallayıp öyle devam ettim. yoksa yapamıyorum. :// sayı arttıkça da böyle yapıcam mecbur.
hhahhah kızlar 3 gündür spor yapamıyorukızlar neredesiniz ya ilk defa topiği kimsesiz görüyorum hepiniz hareketten dolayı yoruldunuzda uyuyormusunuzuyanın komşular huuuuuuuuuuuuuuuuuu 10:
canım saha emziriyorsun dur. birde daha çok yeni.. bence biraz daha bekle derimyaa ben bu topiği yeni görüyorumm.amanın nasılda güzel bir an buu :)) 3 ay önce sezeryan doğum yaptım ve şimdi önümde benden önce yürüyen hafif sarkık bir göbüş var.ne yapsamda göndersemki onuuuu...çok geç değil aranıza katılmak için değilmiii...acilen banada yardım edin lütfennnn
canım senide bölgesele yazıyorum hemen başla derm 1 hafta sonra programı değiştiricmcanım merhba hoşgeldin kuzcugum .. yaşın kaç boyun kaç sorunlubölgn nereleri?
27 yaşındayım boyum 165 kilom 55,5 sorunlu bölgem bacak popo ve basen.
arzum çaycı oneririm bende aldım ondan 1 sene olcak maşşlahı var hergün 3-4 demlik çay demliyorum tabi elektirk 170 geliyor o ayrıkızçeler benim pump it up ve 70 squarts tamamdır! Sabah nasıl sinirliydim anlatamam yeni aldığım çaycı elektrikleri attırdı kendide bozuldu beni de bozdu bugün geri götürcem.kahvaltı bile yapamadım doğru düzgün o sinirle çalış babam çalışBugünkü sporumu tamamladım.artık sakinleşebilirim