Valla açılışı basenlerle yapsan varya, tam süper olur:))
Canımm hayırlı olsun bırakmak yok, hem sağlığımız için hemde fit görünmek için, öncelikle ne tür hareketler yapıyorsunuz?Hergüne 1 saat plates yapıyorum. (Daha 2 haftalık tabii) :)))
Bununla ilgili önerilerinizde bekliyorum.
bütün hareketler güzel ... . bugün bende başlıyorum spora. bırakmak yok. Kesinlikle bırakmak yok ya bunu hayat stili haline getirilmeli.. Zorunluk veya yaza girerken değil herzaman fit olunmalı sağlıklı yaşanmalı...
2.ci hareket sırt kası yapıyor ve müthişşş etkisi var devam et ama beline dikkat et..Eki Görüntüle 651500 ilk baş kondüsyonla başlamnızı tavsiye ederim kızlar. vücut ısındıktan sonra sıkılaşma hareketlerini yapın. bu hareketli parmak uçlarına çok çıkmadan kalçanız dışarı çıkık bi şekilde hafif göğsünüz öne doğru yerinde koşma şeklinde yaparsanız. kalçanızın ve basenlerinizin yandığınızı hissedersniz. bu da çok etkili bi hareket.
Eki Görüntüle 651502 Eki Görüntüle 651501 bu hareketlerde çok etkilidir.
3.cü hareket pop kaldırma , arka bacak sıkılaştırma hareketi müthiiiiiş ötesi bir hareket, bende bundan gunde 50 tane yapıyorum aşırı etkisi var.
otobusLambasi3; bu konuya abone oldum..
Biraz işim var, tamamen ilgileneceğim bu konuyla..
Paslaşalım gelince e mi?
ben hafta hafta gidiyorum. bir hafta kondüsyon bir hafta sıkılaşmaya yönelik çalışıyorum. yaklaşık 1 ay kadr bu şekilde gidicem.vucudumun biraz şaşırması için
sonrasında sıkılaşmaya yönelik çalışıcam.genelde bacak ve basen yönelik
Eki Görüntüle 651603 sıkılaşmaya yönelik genelde bunları yapıyorum.
kondüsyon olrak shakira gibi yerimde koşuyorum. çok etkili herkese tavsiye ederim.
Spor salonuna gidiyorsan ayrı tabikide ama ben evde yapıyorum plates aletlerimde var ağırlıklarım dambıllarımda oyüzden tam teşkilat evdeyim yaniben hafta hafta gidiyorum. bir hafta kondüsyon bir hafta sıkılaşmaya yönelik çalışıyorum. yaklaşık 1 ay kadr bu şekilde gidicem.vucudumun biraz şaşırması için
sonrasında sıkılaşmaya yönelik çalışıcam.genelde bacak ve basen yönelik
Eki Görüntüle 651603 sıkılaşmaya yönelik genelde bunları yapıyorum.
kondüsyon olrak shakira gibi yerimde koşuyorum. çok etkili herkese tavsiye ederim.
Spor salonuna gidiyorsan ayrı tabikide ama ben evde yapıyorum plates aletlerimde var ağırlıklarım dambıllarımda oyüzden tam teşkilat evdeyim yani
Bu hareketlerle başladım bende şimdi bu harekleri teker teeker 40 ar tane yapıyorum ağırlıkla da yapıyorum diğer hareketlerimide paylaşıcam şimdi..