ya kizlar yaaa ben spordan sonra kendimi cok iyi hissediyorum yaaa sanki böyle vücudumdan negatif bir seyler atmis gibi yenilenmis gibi yani cok ilginc bir sey, kiiii daha bikac kez yapiyorum hepi topu yarim saatsize de oluyor mu???
Bu fotodakilerin çatlakları yok ki ama
Fiziğe bak nasıl olmuşAynen bende de öyle oluyorrr
Ablanın ilk hali şuan ki halim(popo biraz daha yuvarlak benim) en son ki haline gelsem
Evettttbenim çok var başa bela daha yaşım 18 hemde
esaz bunlar estetiksiz popo yok bişi yok bisürü genç kız var böylesadece sporla bu kalcalarada sahip olmayanlar var estetik her derde deva biliyorsunuzki :18:
Eki Görüntüle 659176 Eki Görüntüle 659177
aaaaaaaaa :18::18::18:şaka gibi azemir var hralde bendeKedii beni hala yazmamışsın amaaa
esaz bunlar estetiksiz popo yok bişi yok bisürü genç kız var böyle
aaaaaaaaa :18::18::18:şaka gibi azemir var hralde bende
neydi grubun :18:
Fiziğe bak nasıl olmuşşu onca kilo veripte çatlağı olmayanlara sinir oluyorum
esaz bunlar estetiksiz popo yok bişi yok bisürü genç kız var böyle
aaaaaaaaa :18::18::18:şaka gibi azemir var hralde bende
neydi grubun :18:
kızlar bu ne yaaben yokken konuşmayı yasaklicam size kedi bi şey de hep geç kalıyorum :))
birazdan biraz ısınıp squats'ı yapıcam. bugün moralim bozuktu hiç yoktan, spora gitmek istemedi canım.bi de bi tabak mayonezli makarna yedim. :// ama sadece o!! şimdi acısını çıkarıcam. :)
Allaaaaaaaaaaaaaaaahhhhh kızlar belimden 4 cm gitmişşşşşşş :)))))))
valla içime çekmedimmmmm :dd
Allaaaaaaaaaaaaaaaahhhhh kızlar belimden 4 cm gitmişşşşşşş :)))))))
valla içime çekmedimmmmm :dd
selam kızlarr
bugün 65 squats yaptm
Vay süper darısı hepimizin başınaaaaaaDoğru söyle içine çektin mi ?
Yarın benim 65 squats günüm korkmuyor değilim
tebrikleeeeer
teşekkür ederim tatlım :) geçen bacak & kalça ölçüm değişmemiş diye üzülmüştüm. belimden gitmiş, zamanla onlar da gidicek inşallah :)
azalırlar tabi ki canım önce büyük yağları yakıyo vücudun o da bildiğin üzere göbek