Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
ya kizlar yaaa ben spordan sonra kendimi cok iyi hissediyorum yaaa sanki böyle vücudumdan negatif bir seyler atmis gibi yenilenmis gibi yani cok ilginc bir sey, kiiii daha bikac kez yapiyorum hepi topu yarim saat :KK52::KK52::KK52::KK52: size de oluyor mu???

Aynen bende de öyle oluyorrr :KK1:

tumblr_mjo22yTnpM1qgyzdeo1_400.jpg

Ablanın ilk hali şuan ki halim(popo biraz daha yuvarlak benim) en son ki haline gelsem :KK51::KK51:

Bu fotodakilerin çatlakları yok ki ama :KK5::KK5::KK5::KK5::KK5:

Evetttt :KK43: benim çok var başa bela daha yaşım 18 hemde :KK50:

Aynen bende de öyle oluyorrr :KK1:

Ablanın ilk hali şuan ki halim(popo biraz daha yuvarlak benim) en son ki haline gelsem :KK51::KK51:

Evetttt :KK43: benim çok var başa bela daha yaşım 18 hemde :KK50:
Fiziğe bak nasıl olmuş :KK52: şu onca kilo veripte çatlağı olmayanlara sinir oluyorum :KK19:

yapılan araştırmalara göre,

Erkeklerin %12 'si çatlak'a

%98', göğüslere

%88'i kalçaya

%99,8 i de vucudunun diriliğine bakıyormuş.
:KK76:

esaz bunlar estetiksiz popo yok bişi yok bisürü genç kız var böyle

aaaaaaaaa :18::18::18:şaka gibi azemir var hralde bende
neydi grubun :18:

bunlar estetikli diye koymadim zaten boyle spor yapmadan estetiklede sahip olunabilir demek icin =D

Anneeeem bunlar süper direk bunlardan sipariş etsem kendi adımı versem salsam sokaklara dolaşsa :KK36:

Fiziğe bak nasıl olmuş :KK52: şu onca kilo veripte çatlağı olmayanlara sinir oluyorum :KK19:

Ayneeeen :KK43:Uyuzcuklar :KK53:

esaz bunlar estetiksiz popo yok bişi yok bisürü genç kız var böyle

aaaaaaaaa :18::18::18:şaka gibi azemir var hralde bende
neydi grubun :18:

Squat canım :KK16: olsun çok kişi ile uğraşıyorsun olur öyle şeyler :KK42:

kızlar bu ne yaa :KK43: ben yokken konuşmayı yasaklicam size :p kedi bi şey de hep geç kalıyorum :))

birazdan biraz ısınıp squats'ı yapıcam. bugün moralim bozuktu hiç yoktan, spora gitmek istemedi canım.bi de bi tabak mayonezli makarna yedim. :// ama sadece o!! şimdi acısını çıkarıcam. :)

kızlar bu ne yaa :KK43: ben yokken konuşmayı yasaklicam size :p kedi bi şey de hep geç kalıyorum :))

birazdan biraz ısınıp squats'ı yapıcam. bugün moralim bozuktu hiç yoktan, spora gitmek istemedi canım.bi de bi tabak mayonezli makarna yedim. :// ama sadece o!! şimdi acısını çıkarıcam. :)

Benimde haşatım çıktı okurken sayfaları :KK9: kolay gelsinn :KK16:

Buyrun herkese gaz

Allaaaaaaaaaaaaaaaahhhhh kızlar belimden 4 cm gitmişşşşşşş :)))))))

valla içime çekmedimmmmm :dd

Bugün ikinci günüm akşama bıraktım özellikle şimdi kalkıp sporumu yapıcam :))bakalım haftaya ölçülerimi yazıcam kaçar cm gitmiş:):KK8:

teşekkür ederim tatlım :) geçen bacak & kalça ölçüm değişmemiş diye üzülmüştüm. belimden gitmiş, zamanla onlar da gidicek inşallah :)

azalırlar tabi ki canım önce büyük yağları yakıyo vücudun o da bildiğin üzere göbek :KK53::KK53:

X