Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105

Ehehhh

Ben aslında kilo vermek istemiyorum canım o kadar çok iştahlıyım ki kilo almamak için spora başladım 55 kiloyum

zayiflama listesindesin ya canim ondan sordum... keske ben de senin gibi yapsaydim yaaa yeni kilo aldigimda yapsaydim simdiki bu 8 kiloyu yani 32 paket margarini vücudumda tasiyor olmucaktim

bence üzülme tatlım önceden olsa tek bir baklava yetermiydi sana:)birden değil yavaş yqavaş olack bu işler.önce aza alıştıracağız midemizi gözümüzü

ahhhhhhh ahh canım keşke aza alıştığımı görecekmiyiz acaba??

Son düzenleme:
zayiflama listesindesin ya canim ondan sordum... keske ben de senin gibi yapsaydim yaaa yeni kilo aldigimda yapsaydim simdiki bu 8 kiloyu yani 32 paket margarini vücudumda tasiyor olmucaktim

Anladım kuzum kaç kilosun boy kaç? ben her an kilo aldığım için sürekli zayıflama modunda olmalıyım çünkü cidden çok yiyorum ben dün anlattım burada

birden belli olmuyoki kilo aldığımız tatlı tatlı yerleşiyor o margarinler,ılık ılık.sonra bi donuyo anammm .....yuvarlacık olmuşuz:)

ahhhhhhh ahh canım keşke aza alıştığını görecekmiyiz acaba??

valla benim alışmaz.biz millet olarak boğaz konusunda açgözlüyüz.ben çoğu zaman karnım doydu gözüm doymadı derim.diyetten sonra ben diyet yapmıyorum artık az yemek yaşam şeklim diyenlere hastayım.ben kiloları verene kadar adapte oluyorum sonra yine cozutuyo yavaş yavaş(((

Anladım kuzum kaç kilosun boy kaç? ben her an kilo aldığım için sürekli zayıflama modunda olmalıyım çünkü cidden çok yiyorum ben dün anlattım burada

canim boyum 175, kilom da 71-72 ayyyy yazarken bile canim sIkIldI yaaa eskiden 62-64 kilo arasindaydim cok da mutluydum yaaa... giydigim yakisiyordu... ben bilseydim bu kadar zorlancam kilo verirken ayni snein yaptigini yapardim, en dogru olani yapiyorsun yaa ne güzel... akilli kizin hali baska tabi

birden belli olmuyoki kilo aldığımız tatlı tatlı yerleşiyor o margarinler,ılık ılık.sonra bi donuyo anammm .....yuvarlacık olmuşuz:)

evet yaaa ama bende de var suc cok abur cubur yiyorum yaaa, yemek az yerim ynai gereksiz yiyecekleri yemesim iki aya eski halime dönerim buna eminim ama iste... sen zayifsin galiba dimi???

pardon canım alışdığımı yazacaktım yazım hatası yapmışım düzelttim.evet haklısın canım az yemek yani doymadan kalkmak lazım.

yok be tatlım ben kim zayıf olmak kim:)1.66 civarı boy 67 ,68 arası kilo.ya tam düşürüyorum hoppp 68 olmuşum bile.sabit kilom oluyo galiba15 ocakta 62 kiloya çektim zar zor.20 günde 68 oldum yine.verirken gram gram gidiyo alırken kilo kilo((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…