Ehehhh
Ben aslında kilo vermek istemiyorum canım o kadar çok iştahlıyım ki kilo almamak için spora başladım55 kiloyum
bence üzülme tatlım önceden olsa tek bir baklava yetermiydi sana:)birden değil yavaş yqavaş olack bu işler.önce aza alıştıracağız midemizi gözümüzü
zayiflama listesindesin ya canim ondan sordum... keske ben de senin gibi yapsaydim yaaa yeni kilo aldigimda yapsaydim simdiki bu 8 kiloyu yani 32 paket margarini vücudumda tasiyor olmucaktim
zayiflama listesindesin ya canim ondan sordum... keske ben de senin gibi yapsaydim yaaa yeni kilo aldigimda yapsaydim simdiki bu 8 kiloyu yani 32 paket margarini vücudumda tasiyor olmucaktim
aman sendee :)o bıraksa kolay av olur tadı çıkmaz:9o bırakmayacak ama sen zorla yiyeceksin
Ay ben Nirvana'ya ulaşacağım az kaldı yurtta çığlık atıyorum
hayırdır canım geçmiş olsun aman dikkat vücut direncini kayb etmesin daha çok spor yapacaz
ehehehe, ben mert fıratı daha çok seviyorum ama
ahhhhhhh ahh canım keşke aza alıştığını görecekmiyiz acaba??
Anladım kuzum kaç kilosun boy kaç? ben her an kilo aldığım için sürekli zayıflama modunda olmalıyım çünkü cidden çok yiyorum ben dün anlattım burada
birden belli olmuyoki kilo aldığımız tatlı tatlı yerleşiyor o margarinler,ılık ılık.sonra bi donuyo anammm .....yuvarlacık olmuşuz:)
valla benim alışmaz.biz millet olarak boğaz konusunda açgözlüyüz.ben çoğu zaman karnım doydu gözüm doymadı derim.diyetten sonra ben diyet yapmıyorum artık az yemek yaşam şeklim diyenlere hastayım.ben kiloları verene kadar adapte oluyorum sonra yine cozutuyo yavaş yavaş(((
REGEN ESTAFURULLAH CANİM
Kizlar yurtta internette problem var ben birkac gun gelemeZsem merak etmeyin
Eki Görüntüle 658793 ne kadar güzel değil mi
canim boyum 175, kilom da 71-72 ayyyy yazarken bile canim sIkIldI yaaaeskiden 62-64 kilo arasindaydim cok da mutluydum yaaa... giydigim yakisiyordu... ben bilseydim bu kadar zorlancam kilo verirken ayni snein yaptigini yapardim, en dogru olani yapiyorsun yaa ne güzel... akilli kizin hali baska tabi
evet yaaa ama bende de var suc cok abur cubur yiyorum yaaa, yemek az yerim ynai gereksiz yiyecekleri yemesim iki aya eski halime dönerim buna eminim ama iste... sen zayifsin galiba dimi???
spora devam canim, en kisa zamanda giderilir sorun insallah
hadi kizlar iyi geceler hepinize
iyi gecelerrrr:))iyi geceler arkadaşlarrrrrrrr..................
Eki Görüntüle 658793 ne kadar güzel değil mi
yerim ben bunu yerimmm yapma böyle şeyler regl zamanı kremalı pasta gibi görüyorum herşeyi zaten