Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
[video=youtube;bJVtkTPliuc]http://www.youtube.com/watch?v=bJVtkTPliuc[/video]

​Kolları zayıflatan ve kas yapılandıran hereketler..

merhaba bende kg vermeye çalışıyorum ama spor yapamıyorum ve mideme söz geçiremiyorum çogu zaman
senın topiği görünce banada bir program varmıdır deyip kendimi attım topiğe
yaa nolur benımde kollarım göbeğim ve belim incelsin nolur
bana yapabileceğim egzersizler hakkında yardımcı olurmusunuz benide alın aranıza ve şekle sokun nolur nolur

bu arada kendımı tanıtmadım 30 yasındayım suan 58 kgdayım hedefim 52 bir kızım var ve masa başı çalışıyorum anlıcanız hareket neredeyse sıfır

bi türlü baslayamadım bende bugün kesin baslıyorum ama bölgesel incelme hareketlerine :)

kızlar coztmuşsunuz yemek konusun da gene..

tamam canınız belki birşeyler istiyor ama bunu abartmadan yiyin.. sonuç ta bu yediklerini yakmaya çalışıyoruz..

valla ben de tam bilmiyorum sorduk hani kedi geyiğe burdan devam edelim dedi ama bence daha rahat konuşalım diye de demiş olabilir burda konuşulmayacak diye birşey yoktur tahminimce :)) ben sadece bilgin olsun geyik topiği olduğundan diye dedim tatlım. :)

http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/603597-madagaskar-makara-topigi.html
kızlar burda sporlar ilgili kilonuzla ilgli konuşa bilirsiniz. AMA diğer konuları lütfen geyimize gidelim , gelenler burda bunları okumaz sıkılırlar, fotoda paylaşa bilrsiniz :KK34:
çok güldüm ya :KK9::KK9::KK9: erkeklerin daha kötü galiba benim erkek arkadaşım da ikide uyanıyo sinir oluyorum ben 7.30 dedim mi kalkmak zorundayım :KK53:
hadi ya benimki de keşke 2de kalksada ben de kalkıp temzliğimi hergün rahat rahat yapsam
biizmki eennnn geç 8de ayakta hele dükkana gidicek oldumu 6da kalkar duşu alır traşı felan giyinir kahvaltı hazırlarım gider :KK1:
gece yemek yersen kedi seni öldürür :KK9::KK9:
ama istersen sır tutarız :KK37:
:KK23::KK23::KK23::KK23::KK23:
bende tüm gün dışardaydım bu gün .cozuttum valla:KK52::KK52:pizza ,kola,bi de peynirli künefe yedim:)))bu gün spor günüm olmamasına ragmen az önce yaptım sporumu .umarım yekmışımdır yaa:KK43:(
:KK53::KK22:
Benim de rest günüm bugün :KK1: mideme de rest çektim kedi duymasın :KK1:
:KK23::KK23::KK23::KK23::KK23::KK23:
ee yavrum diyet diye canıma yetti he:) bu gün arkadaşlarla pizzacıya gelince tutamadım kendimi:))
hafta sadece birgün kendinizi şımarta bilirsiniz. sağlık için spor diyet yapın sağlığınızdan olmayın ama bu yediklernizde aşırı klosürol var..:KK31:
merhaba bende kg vermeye çalışıyorum ama spor yapamıyorum ve mideme söz geçiremiyorum çogu zaman
senın topiği görünce banada bir program varmıdır deyip kendimi attım topiğe
yaa nolur benımde kollarım göbeğim ve belim incelsin nolur
bana yapabileceğim egzersizler hakkında yardımcı olurmusunuz benide alın aranıza ve şekle sokun nolur nolur

bu arada kendımı tanıtmadım 30 yasındayım suan 58 kgdayım hedefim 52 bir kızım var ve masa başı çalışıyorum anlıcanız hareket neredeyse sıfır
hoşgeldin tatlım... :2:tabikide yardımcı olalım sana da sende zayıflama programına yazalım ?

$kahvalti1.jpg bunu yiyen akşama kadar acıkmaz herhalde :KK9:

günaydın çıtıpıtı zayıflar, küçük popolular, ayva göbüşlüler, tatlı tombişler :KK8:
sabah aç karnına bir greyfurt yemek yağ yakımını hızlandırır, kilo vermeyi kolaylaştırırmış.

hoşgeldin tatlım... :2:tabikide yardımcı olalım sana da sende zayıflama programına yazalım ?[/QUOTE]

tamam canımda neler yapıcam hafta sonu geldi ister istemez cozutuyorum ama bi okdarda yoruluyorum ev işi cocuk derken halım kalmıyor sen bana neler yapacagımı söyleyeblırmısın topiği inceledim ama yınede hangı hareketleri yapacagımı söylersen cok ıyı olur
şu göbek için olanı denıcem topla olan
bi ara leslie yapmıstım ama ben uzun sürüyor dıye yapamamıstım

kızlar coztmuşsunuz yemek konusun da gene..

tamam canınız belki birşeyler istiyor ama bunu abartmadan yiyin.. sonuç ta bu yediklerini yakmaya çalışıyoruz..

kızlar burda sporlar ilgili kilonuzla ilgli konuşa bilirsiniz. AMA diğer konuları lütfen geyimize gidelim , gelenler burda bunları okumaz sıkılırlar, fotoda paylaşa bilrsiniz :KK34:

hadi ya benimki de keşke 2de kalksada ben de kalkıp temzliğimi hergün rahat rahat yapsam
biizmki eennnn geç 8de ayakta hele dükkana gidicek oldumu 6da kalkar duşu alır traşı felan giyinir kahvaltı hazırlarım gider :KK1:

:KK23::KK23::KK23::KK23::KK23:

:KK53::KK22:

:KK23::KK23::KK23::KK23::KK23::KK23:

hafta sadece birgün kendinizi şımarta bilirsiniz. sağlık için spor diyet yapın sağlığınızdan olmayın ama bu yediklernizde aşırı klosürol var..:KK31:

hoşgeldin tatlım... :2:tabikide yardımcı olalım sana da sende zayıflama programına yazalım ?

tamam canım dikkat edelim bundan sonra orda konuşalım :KK53::KK53:

tamam canımda neler yapıcam hafta sonu geldi ister istemez cozutuyorum ama bi okdarda yoruluyorum ev işi cocuk derken halım kalmıyor sen bana neler yapacagımı söyleyeblırmısın topiği inceledim ama yınede hangı hareketleri yapacagımı söylersen cok ıyı olur
şu göbek için olanı denıcem topla olan
bi ara leslie yapmıstım ama ben uzun sürüyor dıye yapamamıstım[/QUOTE]
tatlım ben sana özlden mesaj olarak atayım hangilerini yapacgını:KK34:sanada allah kolaylık versin zor çoluk çocuklar evle ugraşmak birde çalışıyorsun:18:

squats tamamdır 75 tane, şimdi eşimle yürüşe gidiyoruz geldikten sonra bölgesellerimi yapıcam, görüşmek üzere:KK3::KK3::KK3:

Bende katılmak istiyorum aranıza..:) Zayıflama ve sıkılaşma + sguats programıyla başlıyorum şu andan itibaren..:) Ek olarak bir şeyler yapmalı mıyım?

Boy: 157
Kilo : 59
Hedef: 51 (eski kilom)

Bence çok yiyorsunuz hanımlar.Bu hareketler yediklerine dikkat etmeden disiplinsizce yapılınca ne kadar fayda verebilir? O fotoğraftaki bayanlar böylemi yapıyorlardı acaba? :KK9:

ben açım vallahi bacım azıcık yiyorum bildiğin aç :KK37:

Ben de :KK43: Ama hep diet spor yapıp bırakmaktan bıktım.Hep kocama da derdim ben dietteyim diye.Yani başlayıp bırakmalarıma şahit oldu e tabi eminim bana inancı da gitti bu konuda.Şimdi kendisi bikaç gündür yurtdışında ve 12 gün sonra gelecek.Bu sefer ona diete başladığımı söylemedim.Görsün bakalım yapabiliyor muyum yapamıyor muyum? Vücudum şimdiden okadar değişti ki şaşıracak. Adam kendine çok dikkat ediyor göbeği falan yok hiç benim neden göbeğim basenlerim yanlarım olsun? En Büyük KK

Son düzenleme:
Ben de :KK43: Ama hep diet spor yapıp bırakmaktan bıktım.Hep kocama da derdim ben dietteyim diye.Yani başlayıp bırakmalarıma şahit oldu e tabi eminim bana inancı da gitti bu konuda.Şimdi kendisi bikaç gündür yurtdışında ve 12 gün sonra gelecek.Bu sefer ona diete başladığımı söylemedim.Görsün bakalım yapabiliyor muyum yapamıyor muyum? Vücudum şimdiden okadar değişti ki şaşıracak. Adam kendine çok dikkat ediyor göbeği falan yok hiç benim neden göbeğim basenlerim yanlarım olsun? En Büyük KK

tebrik ediyorum aynen böyle devam :KK9::KK9::KK9:

kızlaaaarr :KK3: bende birazda squatmı yapcam akşama misafir var :KK59:

onlarla ugraşcam yemek yapcam öffffff
:KK4::KK4::KK4::KK4:

:KK55:

sadece sporla bu kalcalarada sahip olmayanlar var estetik her derde deva biliyorsunuzki :18:

$kalcaestetigi-gen-tr-3.jpg $SELULIT-GIDERICI-KALCA-YAG-YAKICI-JEL-200-ML-SOK__72589309_0.jpg

X