Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105

sağol tatlımm, iyi yapmışsın bu topiğin sohbetini çok seviyorum ben de

bende tüm gün dışardaydım bu gün .cozuttum vallapizza ,kola,bi de peynirli künefe yedim:)))bu gün spor günüm olmamasına ragmen az önce yaptım sporumu .umarım yekmışımdır yaa(

umarım yakmışsındır abla, kedi görmeden değiştir mesajı hemen

Son düzenleme:
Benim de rest günüm bugün mideme de rest çektim kedi duymasın

ya canim sorma ben de öglen yemek yaparken kacirdim ama sonra yürüyüse ciktim yaa insallah eritmisimdir, yoksa ben yaza zor zayiflicam yaa... cok yakin bir arkadasimin da dügünü var, bikini giymekten hic bahsetmiyorum

bende tüm gün dışardaydım bu gün .cozuttum vallapizza ,kola,bi de peynirli künefe yedim:)))bu gün spor günüm olmamasına ragmen az önce yaptım sporumu .umarım yekmışımdır yaa(

aslında çok pişman olsata kendimizi bu şekilde kandırıyoruz canım ya bende az öce 1 tane baklava yedim sonra çok üzüldüm şimdi spor yapacam keşke irademize dikkat edebilsek.......

ya canim sorma ben de öglen yemek yaparken kacirdim ama sonra yürüyüse ciktim yaa insallah eritmisimdir, yoksa ben yaza zor zayiflicam yaa... cok yakin bir arkadasimin da dügünü var, bikini giymekten hic bahsetmiyorum

Biz boğazımıza söz geçiremicez anam belli oldu

sağol tatlımm, iyi yapmışsın bu topiğin sohbetini çok seviyorum ben de

umarım yakmışsındır abla, kedi görmeden değiştir mesajı hemen

yok anam be napcak kedicik bir iki azar duyarız işte tıkarım kulaklarımı olur biterhem belkim kıyamaz ablasına:)

ben Mert Fırat' ı da çok seviyorum yaa

Bu adamlara hayran olan bir tek ben miyim ya bu topikte ? :44::44:

Kelebeğin Riyası benim için ziyafetti resmen.. Kıvanç ve Mert bir arada

Bu akşam Beyaz Show da oyle

aslında çok pişman olsata kendimizi bu şekilde kandırıyoruz canım ya bende az öce 1 tane baklava yedim sonra çok üzüldüm şimdi spor yapacam keşke irademize dikkat edebilsek.......
bence üzülme tatlım önceden olsa tek bir baklava yetermiydi sana:)birden değil yavaş yqavaş olack bu işler.önce aza alıştıracağız midemizi gözümüzü

ben Mert Fırat' ı da çok seviyorum yaa

Bu adamlara hayran olan bir tek ben miyim ya bu topikte ? :44::44:

Kelebeğin Riyası benim için ziyafetti resmen.. Kıvanç ve Mert bir arada

Bu akşam Beyaz Show da oyle

ben izliyorum canım bayılıyorum ikisine de

bak kartalım sana anne nasihatı olsun bu:))) erkeklerin yenmeye değer tek yeri başının eti:)))yaşasın kötülük

Ehehhh

sen kac kilo vermek istiyosun canim??? valla haklisin hele bende bu can sIkIntIsI olduktan sonra

Ben aslında kilo vermek istemiyorum canım o kadar çok iştahlıyım ki kilo almamak için spora başladım 55 kiloyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…