Benim de rest günüm bugünmideme de rest çektim kedi duymasın
oyyy kiyamam ben kuzuma yaaadikkat et kendine gecmis olsun tekrar... ben de napiyim esnemekten cenem agriyo, ama size bakayim dedim.. özledim napim
iyidir canim rutin hayat iste... bugün spor yapmiyorum yaa rahatimama yarin yine tepinme günü senin nasil gidiyor programin?
bende tüm gün dışardaydım bu gün .cozuttum vallapizza ,kola,bi de peynirli künefe yedim:)))bu gün spor günüm olmamasına ragmen az önce yaptım sporumu .umarım yekmışımdır yaa (
Benim de rest günüm bugünmideme de rest çektim kedi duymasın
duysun kız boşver kötüde olsa saklamak yokk:))) yedik mi yedik valla:)))))
Anneee naptın sennnn
bende tüm gün dışardaydım bu gün .cozuttum vallapizza ,kola,bi de peynirli künefe yedim:)))bu gün spor günüm olmamasına ragmen az önce yaptım sporumu .umarım yekmışımdır yaa (
ya canim sorma ben de öglen yemek yaparken kacirdim ama sonra yürüyüse ciktim yaa insallah eritmisimdir, yoksa ben yaza zor zayiflicam yaa... cok yakin bir arkadasimin da dügünü var, bikini giymekten hic bahsetmiyorum
sağol tatlımm, iyi yapmışsın bu topiğin sohbetini çok seviyorum ben de
umarım yakmışsındır abla, kedi görmeden değiştir mesajı hemen
ee yavrum diyet diye canıma yetti he:) bu gün arkadaşlarla pizzacıya gelince tutamadım kendimi:))
Biz boğazımıza söz geçiremicez anam belli oldu
bak kartalım sana anne nasihatı olsun bu:))) erkeklerin yenmeye değer tek yeri başının eti:)))yaşasın kötülükYaptım pişman değilimbirazdan istanbula uçup kıvanç tatlıtuğ u yicem
bak kartalım sana anne nasihatı olsun bu:))) erkeklerin yenmeye değer tek yeri başının eti:)))yaşasın kötülük
bence üzülme tatlım önceden olsa tek bir baklava yetermiydi sana:)birden değil yavaş yqavaş olack bu işler.önce aza alıştıracağız midemizi gözümüzüaslında çok pişman olsata kendimizi bu şekilde kandırıyoruz canım ya bende az öce 1 tane baklava yedim sonra çok üzüldüm şimdi spor yapacam keşke irademize dikkat edebilsek.......
ben Mert Fırat' ı da çok seviyorum yaa
Bu adamlara hayran olan bir tek ben miyim ya bu topikte ? :44::44:
Kelebeğin Riyası benim için ziyafetti resmen.. Kıvanç ve Mert bir arada
Bu akşam Beyaz Show da oyle
bak kartalım sana anne nasihatı olsun bu:))) erkeklerin yenmeye değer tek yeri başının eti:)))yaşasın kötülük
sen kac kilo vermek istiyosun canim??? valla haklisin hele bende bu can sIkIntIsI olduktan sonra
ben izliyorum canım bayılıyorum ikisine de
ben hala hastayım tatlım sen nasılsın :))
hahahhaaaaben yapiyorum da ters tepki aliyorum yaa adam birakmiyorki yiyim basinin etini