Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
oyyy kiyamam ben kuzuma yaaa :KK16: dikkat et kendine gecmis olsun tekrar... ben de napiyim esnemekten cenem agriyo, ama size bakayim dedim.. özledim napim :KK17:

iyidir canim rutin hayat iste... bugün spor yapmiyorum yaa rahatim :KK1: ama yarin yine tepinme günü :KK9::KK9::KK9: senin nasil gidiyor programin?

sağol tatlımm, iyi yapmışsın bu topiğin sohbetini çok seviyorum ben de :KK16::KK16:

bende tüm gün dışardaydım bu gün .cozuttum valla:KK52::KK52:pizza ,kola,bi de peynirli künefe yedim:)))bu gün spor günüm olmamasına ragmen az önce yaptım sporumu .umarım yekmışımdır yaa:KK43:(

:KK53::KK53::KK53: umarım yakmışsındır abla, kedi görmeden değiştir mesajı hemen :KK52::KK52::KK52::KK52:

Son düzenleme:
Benim de rest günüm bugün :KK1: mideme de rest çektim kedi duymasın :KK1:

ya canim sorma ben de öglen yemek yaparken kacirdim ama sonra yürüyüse ciktim yaa insallah eritmisimdir, yoksa ben yaza zor zayiflicam yaa... cok yakin bir arkadasimin da dügünü var, bikini giymekten hic bahsetmiyorum :KK50::KK50:

bende tüm gün dışardaydım bu gün .cozuttum valla:KK52::KK52:pizza ,kola,bi de peynirli künefe yedim:)))bu gün spor günüm olmamasına ragmen az önce yaptım sporumu .umarım yekmışımdır yaa:KK43:(

aslında çok pişman olsata kendimizi bu şekilde kandırıyoruz canım ya bende az öce 1 tane baklava yedim sonra çok üzüldüm şimdi spor yapacam keşke irademize dikkat edebilsek.......

ya canim sorma ben de öglen yemek yaparken kacirdim ama sonra yürüyüse ciktim yaa insallah eritmisimdir, yoksa ben yaza zor zayiflicam yaa... cok yakin bir arkadasimin da dügünü var, bikini giymekten hic bahsetmiyorum :KK50::KK50:

Biz boğazımıza söz geçiremicez anam belli oldu :KK1:

sağol tatlımm, iyi yapmışsın bu topiğin sohbetini çok seviyorum ben de :KK16::KK16:

:KK53::KK53::KK53: umarım yakmışsındır abla, kedi görmeden değiştir mesajı hemen :KK52::KK52::KK52::KK52:

yok anam be napcak kedicik bir iki azar duyarız işte tıkarım kulaklarımı olur biter:KK52::KK52:hem belkim kıyamaz ablasına:)

ben Mert Fırat' ı da çok seviyorum yaa :KK69:

Bu adamlara hayran olan bir tek ben miyim ya bu topikte ? :44::44:

Kelebeğin Riyası benim için ziyafetti resmen.. Kıvanç ve Mert bir arada :KK56:

Bu akşam Beyaz Show da oyle :KK56:

aslında çok pişman olsata kendimizi bu şekilde kandırıyoruz canım ya bende az öce 1 tane baklava yedim sonra çok üzüldüm şimdi spor yapacam keşke irademize dikkat edebilsek.......
bence üzülme tatlım önceden olsa tek bir baklava yetermiydi sana:)birden değil yavaş yqavaş olack bu işler.önce aza alıştıracağız midemizi gözümüzü:KK52::KK52:

ben Mert Fırat' ı da çok seviyorum yaa :KK69:

Bu adamlara hayran olan bir tek ben miyim ya bu topikte ? :44::44:

Kelebeğin Riyası benim için ziyafetti resmen.. Kıvanç ve Mert bir arada :KK56:

Bu akşam Beyaz Show da oyle :KK56:

ben izliyorum canım bayılıyorum ikisine de :KK16::KK16:

bak kartalım sana anne nasihatı olsun bu:))) erkeklerin yenmeye değer tek yeri başının eti:)))yaşasın kötülük:KK62::KK62::KK62:

Ehehhh :KK1::KK1::KK1:

sen kac kilo vermek istiyosun canim??? valla haklisin hele bende bu can sIkIntIsI olduktan sonra :KK31::KK31::KK31:

Ben aslında kilo vermek istemiyorum canım o kadar çok iştahlıyım ki kilo almamak için spora başladım :KK1: 55 kiloyum :KK1:

X