Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
BDV ye konu açmayı bile düşünüyorum ya bu mesele yüzünden gerçekten sabahları uyanamamak çok zarar veriyor bana

ah canım benim oğlumda aynı kaçta yatarsa yatsın ikindiye kadar uyanamıyoüniversitede devamsızlıktan kalacak diye çok korkmuştum:)bulursan çaresini banada söyle:)

ah canım benim oğlumda aynı kaçta yatarsa yatsın ikindiye kadar uyanamıyoüniversitede devamsızlıktan kalacak diye çok korkmuştum:)bulursan çaresini banada söyle:)

çok güldüm ya erkeklerin daha kötü galiba benim erkek arkadaşım da ikide uyanıyo sinir oluyorum ben 7.30 dedim mi kalkmak zorundayım

yuvarlanıp gidiyoruz işte:))diyet spor olsada yapıştı şu kilolar üstüme gıcık oluyorum ya

Ah ah ben ünideyim işte devamsızlık derdi yok ama sınavlardan kötü not aldım okula gitmediğim için

Uhhh kostum geldim simdi de bi meyve yiyim karnim acikdi yaww

oh oh afiyet bal şeker olsun

çok güldüm ya erkeklerin daha kötü galiba benim erkek arkadaşım da ikide uyanıyo sinir oluyorum ben 7.30 dedim mi kalkmak zorundayım

ee kötü tabi odunluk özlerinde var kalas gibi yayılıp kalıyo tüm gün:))

ben hala hastayım tatlım sen nasılsın :))

oyyy kiyamam ben kuzuma yaaa dikkat et kendine gecmis olsun tekrar... ben de napiyim esnemekten cenem agriyo, ama size bakayim dedim.. özledim napim

Hamdolsun iyiyim ben, sen nasılsın ?

iyidir canim rutin hayat iste... bugün spor yapmiyorum yaa rahatim ama yarin yine tepinme günü senin nasil gidiyor programin?

gece yemek yersen kedi seni öldürür
ama istersen sır tutarız

bende tüm gün dışardaydım bu gün .cozuttum vallapizza ,kola,bi de peynirli künefe yedim:)))bu gün spor günüm olmamasına ragmen az önce yaptım sporumu .umarım yekmışımdır yaa(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…