Link verir misin canım? Artık burada sohbet etmiyor muyuz?
Kızlaar ben erken yatmama rağmen ikindiye kadar uyuyorum bu yüzden okula da gitmiyorum.. Bana bi yardımcı olun lütfeeeen
valla ben de tam bilmiyorum sorduk hani kedi geyiğe burdan devam edelim dedi ama bence daha rahat konuşalım diye de demiş olabilir burda konuşulmayacak diye birşey yoktur tahminimce :)) ben sadece bilgin olsun geyik topiği olduğundan diye dedim tatlım. :)
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/603597-madagaskar-makara-topigi.html
biliyosan bana da söyle canım valla
BDV ye konu açmayı bile düşünüyorum ya bu mesele yüzünden gerçekten sabahları uyanamamak çok zarar veriyor bana
Aleyküm selamm annecikk :) nolsun işte iyi gidiyo.. senin nasıl gidiyor?
ah canım benim oğlumda aynı kaçta yatarsa yatsın ikindiye kadar uyanamıyoüniversitede devamsızlıktan kalacak diye çok korkmuştum:)bulursan çaresini banada söyle:)
yuvarlanıp gidiyoruz işte:))diyet spor olsada yapıştı şu kilolar üstüme gıcık oluyorum ya
ah canım benim oğlumda aynı kaçta yatarsa yatsın ikindiye kadar uyanamıyoüniversitede devamsızlıktan kalacak diye çok korkmuştum:)bulursan çaresini banada söyle:)
Uhhh kostum geldim simdi de bi meyve yiyim karnim acikdi yaww
nasilsiniz kizlar???
Uhhh kostum geldim simdi de bi meyve yiyim karnim acikdi yaww
çok güldüm yaerkeklerin daha kötü galiba benim erkek arkadaşım da ikide uyanıyo sinir oluyorum ben 7.30 dedim mi kalkmak zorundayım
ben hala hastayım tatlım sen nasılsın :))
Hamdolsun iyiyim ben, sen nasılsın ?
gece yemek yersen kedi seni öldürür
ama istersen sır tutarız
ee kötü tabi odunluk özlerinde var kalas gibi yayılıp kalıyo tüm gün:))
iyidir canim rutin hayat iste... bugün spor yapmiyorum yaa rahatimama yarin yine tepinme günü senin nasil gidiyor programin?
bende tüm gün dışardaydım bu gün .cozuttum vallapizza ,kola,bi de peynirli künefe yedim:)))bu gün spor günüm olmamasına ragmen az önce yaptım sporumu .umarım yekmışımdır yaa (