Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105

ben tarçın ,zencefil ,zerdeçal kullanıyorum canım:))

hmmm canim sen dikkat etceksin o zaman, zayifmissin madem tansiyonun düsüyorsa ye bir seyler, az önce de dedik ya her seyin basi saglik.. tansiyon tehlikelidir cünkü..

bende yatıyorum bakın hepiniz sporunuzu yapın yazın bunalrı görünce öldüresimiz gelmesin

hmmm canim sen dikkat etceksin o zaman, zayifmissin madem tansiyonun düsüyorsa ye bir seyler, az önce de dedik ya her seyin basi saglik.. tansiyon tehlikelidir cünkü..

Zaten sağlık problemim var canım, yaklaşık bi on kilo verdim geçen yıl rahatsızlığımdan dolayı.. Sağlığınızın kıymetini bilin hanımlar, sonradan çok zor oluyo toparlamak..

onu nasıl kullanıyorsunuz? ve etkisini gördünüz mü :)

evet hem diyete yardımcı hemde kabızlığa çözüm oluyor bende.1er tatlı kaşığı zencefil,tarçın,zerdeçal bir küçük kase yoğurt karıştırıp yiyorum günde üç kez.

Ben kk da bir de kitap okuma topiği listesine adımı yazdırdım kitabımı okumam gerek hepinizi öpüyorum sporcu hatunlar iyi gecelerrr

evet hem diyete yardımcı hemde kabızlığa çözüm oluyor bende.1er tatlı kaşığı zencefil,tarçın,zerdeçal bir küçük kase yoğurt karıştırıp yiyorum günde üç kez.

denerim belki ben de :) ben de hep activia yoğurtlardan yiyorum bu aralar. neye iyi geliyor bilmiyorum ama çok hoşuma gidiyor. :) o da kabızlıkla alakalıydı sanırım. :)

bu arada 8 mph hızında ( koşu bandında koşanlar için) yarım saat koşmak 500 kalori yaktırıyormuş, bilginize hanımlar. :) 5 mph hızında 1 saatlik jogging de aynı şekilde. bu jogging hızlı yürüyüş olduğuna göre yani yanılmıyorsam, bunu dışarda da yapabiliriz. :)

denerim belki ben de :) ben de hep activia yoğurtlardan yiyorum bu aralar. neye iyi geliyor bilmiyorum ama çok hoşuma gidiyor. :) o da kabızlıkla alakalıydı sanırım. :)
evet canım probiyotiklerde öyle ama bana etki etmedi:))

evet canım probiyotiklerde öyle ama bana etki etmedi:))

benim tadı hoşuma gidiyor ya sanırım spor salonunu değiştireceğim kilo verebilmek için. B-fit'e gidiyorum ama çok yardımcı olacak gibi gelmiyor.normal bi spor salonunda koşu bandı ve bisikletle daha iyi sonuçlar alabilirim belki.

canım ben koşu bandıyla 4-5 kilo verdim geçen yıl, yurdun spor salonunda her gün en az yarım saat 6-7 civarı hızda yürüdüm. biraz bisiklet ve kondüsyon aleti kulladım ağırlık yürüyüşteydi ama.

diyette yapıyormusun peki?

şu an sadece yediklerimi azaltmaya çalışıyorum. ama diyetisyene gitmeyi de düşünüyorum. :) öğrenciyim, ne kadar uygulayabilirim bilmiyorum. sabah kalkıp okula gitmek yeterince zor zaten :)

ya bizim okulun spor salonu daha tasarım aşamasında, kimbilir ne zaman yapılır. geçen sene Delos diye bir yere gitmiştim 60 liraydı üyelik. gündüz 5'e kadar kullanım ama benim için uygundu. bu ay bir göreyim b-fit ne olacak ona göre oraya geçeceğim.Ankaradayım bu arada.

kızlar ne sporu yapıyosunuz anlayamadım
bende yapmak istiyorum spor ama evdeyim yürüyüş yapacak yerim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…