- 4 Aralık 2012
- 14.266
- 10.145
Bir de bundan bi kaç ay önce 9 otlu çay almıştım.Bir paket kalmış elimde, ona başlayacağım bu akşam. Salıya kadar düzenli devam edersem alışırım belki sonrası da kolay olur.Ek bi şeyler yapan var mı? Sirkeli su falan?
hadi kızlar ben kaçıyorummm, yarın squats günüm dinlenmem lazım, iyi geceler herkese
Ben de aç kalmaya çok dayanabilirim, tüm gün aç durabilirim ama sporda çok hareket edince tansiyonum düşüyo sanırım, bi de başlayınca şunu da yapayım bunu da yapayım derken abartıyorum biraz.. Zaten yememe hastalığı olacak diye korkuyorum ne yesem midem bulanıyo bu ara.. ); 45 kiloyum sıkılaşmaya çalışıyorum tatlım.. (;
saçınımı yolsam baacaklaarına kezzap mı döksem
hadi kızlar ben kaçıyorummm, yarın squats günüm dinlenmem lazım, iyi geceler herkese
bende yatıyorum bakın hepiniz sporunuzu yapın yazın bunalrı görünce öldüresimiz gelmesin
ben tarçın ,zencefil ,zerdeçal kullanıyorum canım:))
hmmm canim sen dikkat etceksin o zaman, zayifmissin madem tansiyonun düsüyorsa ye bir seyler, az önce de dedik ya her seyin basi saglik.. tansiyon tehlikelidir cünkü..
onu nasıl kullanıyorsunuz? ve etkisini gördünüz mü :)
evet hem diyete yardımcı hemde kabızlığa çözüm oluyor bende.1er tatlı kaşığı zencefil,tarçın,zerdeçal bir küçük kase yoğurt karıştırıp yiyorum günde üç kez.
evet canım probiyotiklerde öyle ama bana etki etmedi:))denerim belki ben de :) ben de hep activia yoğurtlardan yiyorum bu aralar. neye iyi geliyor bilmiyorum ama çok hoşuma gidiyor. :) o da kabızlıkla alakalıydı sanırım. :)
evet canım probiyotiklerde öyle ama bana etki etmedi:))
benim tadı hoşuma gidiyor yasanırım spor salonunu değiştireceğim kilo verebilmek için. B-fit'e gidiyorum ama çok yardımcı olacak gibi gelmiyor.normal bi spor salonunda koşu bandı ve bisikletle daha iyi sonuçlar alabilirim belki.
diyette yapıyormusun peki?
canım ben koşu bandıyla 4-5 kilo verdim geçen yıl, yurdun spor salonunda her gün en az yarım saat 6-7 civarı hızda yürüdüm. biraz bisiklet ve kondüsyon aleti kulladım ağırlık yürüyüşteydi ama.