Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105

ben de seyi biliyorum cicim, spor sonrasi dedigin gibi bi rahatlama oluyor acikma vs tamam, ama dedigin gibi 1 saat felan kendini kontrol edersen, acikma hissi gidiyor, cünkü sporla salgilanan hormonlar acikmayi da bastiriyo... spor her türlü iyi yaaa

Evet canım zaten biraz bekleyince o his geçiyo.. Ama zayıf olanlarımız, yani sadece sıkılaşmak için spor yapanlar 1 saat sonra hala açlarsa atıştırsınlar.. Çünkü tansiyon düşüyo, benim oynuyo mesela epey.. Spordan sonra siyah noktalar görüyorum..

Ziyaretçisi bol olur bu topiğin

hayir ynai bisey degil erkekleri cekmeyellim yaaa.... topikimiz kapanmasin

ben biraz pis bogazim canim, can sIkIntIsIndan oturup tikiniyorum sonra pisman oluyorum... yani bu huyum olmasa, 3 gün ac kalmaz bisey olmaz bana tabi bu biraz mübalaa oldu.. ama bütün gün ac kalabilirim, bir sey yemeden 4-5 saat yürüyebilirim, o potansiyel var, bünyem saglam masallah... dedigin gibi benim zayiflamam gerektigi icin yememem en iyisi, nasilsa alcik beni cok etkilemiyo... sen kilo vermek icin ugrasmiyosun dimi???

Ben sadece 43 kilodan 55 e çıktım o kadar.. onu da yapmam gerekiyordu çünkü zayıfken çirkin görünüyordum.. şimdi yanaklarıma kan geldi
hayır bence sana o kilolar hiçte zayıf durmaz çnkü sen yuvarlak yüzlüsün.. şuan biraz tombik duruyorsun çok çok güzel olucaksın ztaen sıkılaşsın yüzün çok güzel vucudunda öyle olucak

Ben de aç kalmaya çok dayanabilirim, tüm gün aç durabilirim ama sporda çok hareket edince tansiyonum düşüyo sanırım, bi de başlayınca şunu da yapayım bunu da yapayım derken abartıyorum biraz.. Zaten yememe hastalığı olacak diye korkuyorum ne yesem midem bulanıyo bu ara.. ); 45 kiloyum sıkılaşmaya çalışıyorum tatlım.. (;

hayır bence sana o kilolar hiçte zayıf durmaz çnkü sen yuvarlak yüzlüsün.. şuan biraz tombik duruyorsun çok çok güzel olucaksın ztaen sıkılaşsın yüzün çok güzel vucudunda öyle olucak

Ben kilo vermeden sıkılaşsam öyle bir şey olur mu ki Öyle oldurcam ben ya ben kilo almak için çok uğraştım çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…