Rica ederim hanımlar, spordan sonra bi acıkma oluyo çünkü, bi de rahatlama oluyo `nasılsa sporumu yaptım biraz kalori yaktım` gibisinden haliyle..O sebepten 1 saat bekledikten sonra yemek yemeye özen gösterin (yani acıkırsanız -ki acıkırsınız).. (;
ben de seyi biliyorum cicim, spor sonrasi dedigin gibi bi rahatlama oluyor acikma vs tamam, ama dedigin gibi 1 saat felan kendini kontrol edersen, acikma hissi gidiyor, cünkü sporla salgilanan hormonlar acikmayi da bastiriyo... spor her türlü iyi yaaa
Ziyaretçisi bol olur bu topiğin
Evet canım zaten biraz bekleyince o his geçiyo.. Ama zayıf olanlarımız, yani sadece sıkılaşmak için spor yapanlar 1 saat sonra hala açlarsa atıştırsınlar.. Çünkü tansiyon düşüyo, benim oynuyo mesela epey.. Spordan sonra siyah noktalar görüyorum..
Hosbulduk cnm, ben popo ve üst bacak hareketlerinden başlicam sabah
onlar senin benim gibi 60-70 kilodan inmiyorlarki onlar taş çatlasa 10 kilo alıyorlar bride gentik bizimkilerde tek genetik bu çatlak pörtlekBu fotodakilerin çatlakları yok ki ama
onlar senin benim gibi 60-70 kilodan inmiyorlarki onlar taş çatlasa 10 kilo alıyorlar bride gentik bizimkilerde tek genetik bu çatlak pörtlek
hayır bence sana o kilolar hiçte zayıf durmaz çnkü sen yuvarlak yüzlüsün.. şuan biraz tombik duruyorsun çok çok güzel olucaksın ztaen sıkılaşsın yüzün çok güzel vucudunda öyle olucak
Ben sadece 43 kilodan 55 e çıktım o kadar.. onu da yapmam gerekiyordu çünkü zayıfken çirkin görünüyordum.. şimdi yanaklarıma kan geldi
ben biraz pis bogazim canim, can sIkIntIsIndan oturup tikiniyorum sonra pisman oluyorum... yani bu huyum olmasa, 3 gün ac kalmaz bisey olmaz banatabi bu biraz mübalaa oldu.. ama bütün gün ac kalabilirim, bir sey yemeden 4-5 saat yürüyebilirim, o potansiyel var, bünyem saglam masallah... dedigin gibi benim zayiflamam gerektigi icin yememem en iyisi, nasilsa alcik beni cok etkilemiyo... sen kilo vermek icin ugrasmiyosun dimi???
hayır bence sana o kilolar hiçte zayıf durmaz çnkü sen yuvarlak yüzlüsün.. şuan biraz tombik duruyorsun çok çok güzel olucaksın ztaen sıkılaşsın yüzün çok güzel vucudunda öyle olucak