Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105

anladım canım ben ankaraya sık sık geliyorum sevgilimden dolayı ama bilmiyorum spor salonlarını ona bi sorarım istersen gittiği bildiği bi yer var mıymış

anladım canım ben ankaraya sık sık geliyorum sevgilimden dolayı ama bilmiyorum spor salonlarını ona bi sorarım istersen gittiği bildiği bi yer var mıymış

uygun bi yer biliyorsa bahçeli taraflarında, çok güzel olur canım. :)

3ncü günde bitti moladayım :))
kaslar dehşet acıyor, bugün kardeşimden destek aldım kendisi sporcu tekvandocu ona baktıkça içim eriyo, tek gram yağ yok sadece kas , bende olsam keşke öyle

ya herşey güzelde şu yeme kısmı beni deli ediyo akşam 6 dan sonra yemim diyorum ama olmuyo dün akşam mercimek köftelerini limon sıkıp oohhhh bir bir götürdüm YEMEME PSİKOLOJİSİ BENDE TERS ETKİ YAPIYO ben suan bile rahatlıkla bikini giyebilirim kızlar yani amaan aman bi fazlalığım yok ama oturduğum elime göbeğim geliyo ona uyuzum dogumlardan önceki gibi sımsıkı bi karnımı geri istiyorum sadece ama böyle akşamları yersem zor çayı da bi şekersiz içiyorum bi daha kine atıyorum :26: c.tesi bol salata malzemleri alıcam 2 hafta sıkı spor diyet yapcam şeker de yok !!!!!

o zaman yememe gibi düşünme ohh şu meyveleri de ne güzel yicem, çorbaaa en sevdiğim, bu salatada ne kadar güzel olmuş bi tane daha yiyeyim diye kendini motive et canım
zaten fazlan yoksa yemende aşırı bi kısıtlamaya gerek yok hani spor yaparken güçsüz düşersin sonra.

Günaydın kızlar.. Burayı bir arkadaşım tavsiye etti ben de geldim.
Kısaca anlatır mısınız neler yapıyorsunuz? Belli gruplarınız/takımlarınız mı var.. Yoksa hareketleri yazdınız ve kim neyi yaparsa yapıyor mu.. SAyıya göre ödev mi veriyorsunuz?

Ben spor yapmak istiyorum. Henüz başlangıç sayılırım. Ama birileriyle yaparsam yapabiliyorum tek başıma olmuyor. Spor aletim yok, evdeyim salona gitme şansım da yok. lgilenip açıklarsanız bundan sonra ben de sizlerle beraber ilerleyeblirim.

canım istek ve ihtiyaçlarına göre gruplarımız var, grupların hareketleri farklı fakat bi ödevlendirme yok daha çok teşvik var :) o gün yapmayan ceza alıyo topiğe girmiyo aletin olmadan da çalışabilirsin ben de öyle yapıyorum, çoğumuz aynı şekilde salona gitmiyoruz. kedi (otobüslambası) geldiğinde ona kilonu nerden şikayetçi olduğunu filan söylersen yardımcı olur senin grubunu filan belirler :) hoşgeldin aramıza :))

kesinlikle canım kasım aralık aylarında bi gaza geldim böyle akşam baktım saat geçmiş 19.30-20.00 olmuş mesela tamam yemek saatim geçmiş yemek yok dedim bende iki ufaklık var akşam onları doyur sofra kur vs derken saat geçiyodu bende yemiyodum sekeri kesmiştim ve beyaz ekmeği ve mekik çekiyordum 2-3 hafta da 2.5 kilo gitti diyebilirim karnım dümdüz oldu sonra sıkıldım bıraktım eski rutine döndüm tabi vucudumda eskiye döndü. şimdi YEMEĞİ ÇOK KISTIĞIMDA dediğim gibi iki ufaklık var enerjim olmuyo resmen gücüm kalmıyo ev işleri falan yapasım gelmiyo çünkü AÇIIMMM o yüzden sana katılıyorum ağır seyler yerine çorba yoğurt salata (zaten salatayı leğenle verseler yerim ) o tarz yiyip sürekli mideye bişeyler ama sağlıklı bişeyler yollayıp AÇIM psikolojinden kurtulucam
KIZLAR BEN SÜREKLİ AYNADA KENDİME BAKIYORUM ZATEN KÜÇÜK AYVA GÖBEĞİM VAR KARNIMI ÇEKİNCE DÜMDÜZ OLUYO BELİM FALAN İNCECİK ZATEN KENDİMİ ÖYLE GÖREREK MOTİVE EDİYORUM işte derdim karnımı çekmedende dümdüz dursun eskiden dümdüz karnım umrumda bile değildi insan kaybedince anlıyo kıymetini :) Buarada benim küçük oğlumda 23 aylık benle berebar squat yapıyo o da yere oturup kalkıyo :) (ayyyy ne yazım kız ben böyle destan oldu)

aynalara bakmaya devam et o hırsla dümdüz bi göbüşün olcak canım
ayy yerim ya onun spor yapan poposunu, Allah bağışlasın tatlım.

Sabah 6 da kalktim yarim saat yurudum hizli tempoda simdi de kahvalti yapip evi topluycam,sonrasinada yine harekete devam

selam kızlar

sayfalar su gibi akmış konunun geçmişine yetişmek zor olacak

dün akşam konunun ve buradakiler hatırına eve gider gitmez hiç oturmadan yürüyüş bandında aldım soluğu 1 saat hafif eğimli ayarda yürüdüm

hoşbulduk... kediyi bekliyorum o zaman...kediiiiiiiiiiiiiiiiiiiii beni bul :))))

benim kızımda 2 yaşında nerdeyse.. o da benimle ayaklarını kaldırıyor. çok şekerler değil mi....

Günaydın kızlarrr :1:9da kalktım kahvaltı yaptım 12 gibide sporuma başlıcam
Günaydın kızlar.. Burayı bir arkadaşım tavsiye etti ben de geldim.

canımm hoşgldin aramıza

tatlım herkes'e yardımcı olmaya çalışıyrum elimden geldiğince motive etmeye teşfik etme..

sen nereden şikayetçisin boyun kaç kilon kaç daha önce spor yaptınmı hepimiz evde yapıyoruz zaten kuzucugum

Son düzenleyen: Moderatör:

günaydın canımm :))​

günaydın kızlar 10.buçukta uyandım kalkar kalkmaz aklıma spor yapmak geldi, squatsımı tamamladım, 4. gün squatsı
şimdi kahvaltı yapıcam, sadece haşlanmış yumurta , zeytin ve peynirden ibaret doyurucu oluyomuş haşlanmış yumurta

günaydın tatlımm bende 2 dilim ekmek sucuklu yumurta çay penir domates salatalık yidim

günaydın canımm :))
günadyınn bebeğimmmmmm:13::13:

ben bugün kahvaltıda simit kaşar çikolata ne bulduysam yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…