şu an sadece yediklerimi azaltmaya çalışıyorum. ama diyetisyene gitmeyi de düşünüyorum. :) öğrenciyim, ne kadar uygulayabilirim bilmiyorum. sabah kalkıp okula gitmek yeterince zor zaten :)
ya bizim okulun spor salonu daha tasarım aşamasında, kimbilir ne zaman yapılır.geçen sene Delos diye bir yere gitmiştim 60 liraydı üyelik. gündüz 5'e kadar kullanım ama benim için uygundu. bu ay bir göreyim b-fit ne olacak ona göre oraya geçeceğim.Ankaradayım bu arada.
anladım canım ben ankaraya sık sık geliyorum sevgilimden dolayı ama bilmiyorum spor salonlarını ona bi sorarım istersen gittiği bildiği bi yer var mıymış
uygun bi yer biliyorsa bahçeli taraflarında, çok güzel olur canım. :)
ya herşey güzelde şu yeme kısmı beni deli ediyo akşam 6 dan sonra yemim diyorum ama olmuyo dün akşam mercimek köftelerini limon sıkıp oohhhh bir bir götürdümYEMEME PSİKOLOJİSİ BENDE TERS ETKİ YAPIYO ben suan bile rahatlıkla bikini giyebilirim kızlar yani amaan aman bi fazlalığım yok ama oturduğum elime göbeğim geliyo ona uyuzum dogumlardan önceki gibi sımsıkı bi karnımı geri istiyorum sadece ama böyle akşamları yersem zor çayı da bi şekersiz içiyorum bi daha kine atıyorum :26: c.tesi bol salata malzemleri alıcam 2 hafta sıkı spor diyet yapcam şeker de yok !!!!!
Günaydın kızlar.. Burayı bir arkadaşım tavsiye etti ben de geldim.
Kısaca anlatır mısınız neler yapıyorsunuz? Belli gruplarınız/takımlarınız mı var.. Yoksa hareketleri yazdınız ve kim neyi yaparsa yapıyor mu.. SAyıya göre ödev mi veriyorsunuz?
Ben spor yapmak istiyorum. Henüz başlangıç sayılırım. Ama birileriyle yaparsam yapabiliyorum tek başıma olmuyor. Spor aletim yok, evdeyim salona gitme şansım da yok. lgilenip açıklarsanız bundan sonra ben de sizlerle beraber ilerleyeblirim.
kesinlikle canım kasım aralık aylarında bi gaza geldim böyle akşam baktım saat geçmiş 19.30-20.00 olmuş mesela tamam yemek saatim geçmiş yemek yok dedim bende iki ufaklık var akşam onları doyur sofra kur vs derken saat geçiyodu bende yemiyodum sekeri kesmiştim ve beyaz ekmeği ve mekik çekiyordum 2-3 hafta da 2.5 kilo gitti diyebilirim karnım dümdüz oldu sonra sıkıldım bıraktım eski rutine döndüm tabi vucudumda eskiye döndü. şimdi YEMEĞİ ÇOK KISTIĞIMDA dediğim gibi iki ufaklık var enerjim olmuyo resmen gücüm kalmıyo ev işleri falan yapasım gelmiyo çünkü AÇIIMMM o yüzden sana katılıyorum ağır seyler yerine çorba yoğurt salata (zaten salatayı leğenle verseler yerim ) o tarz yiyip sürekli mideye bişeyler ama sağlıklı bişeyler yollayıp AÇIM psikolojinden kurtulucam
KIZLAR BEN SÜREKLİ AYNADA KENDİME BAKIYORUM ZATEN KÜÇÜK AYVA GÖBEĞİM VAR KARNIMI ÇEKİNCE DÜMDÜZ OLUYO BELİM FALAN İNCECİK ZATEN KENDİMİ ÖYLE GÖREREK MOTİVE EDİYORUMişte derdim karnımı çekmedende dümdüz dursun eskiden dümdüz karnım umrumda bile değildi insan kaybedince anlıyo kıymetini :) Buarada benim küçük oğlumda 23 aylık benle berebar squat yapıyo o da yere oturup kalkıyo :) (ayyyy ne yazım kız ben böyle destan oldu)
canım istek ve ihtiyaçlarına göre gruplarımız var, grupların hareketleri farklı fakat bi ödevlendirme yok daha çok teşvik var :) o gün yapmayan ceza alıyo topiğe girmiyoaletin olmadan da çalışabilirsin ben de öyle yapıyorum, çoğumuz aynı şekilde salona gitmiyoruz. kedi (otobüslambası) geldiğinde ona kilonu nerden şikayetçi olduğunu filan söylersen yardımcı olur senin grubunu filan belirler :) hoşgeldin aramıza :))
kesinlikle canım kasım aralık aylarında bi gaza geldim böyle akşam baktım saat geçmiş 19.30-20.00 olmuş mesela tamam yemek saatim geçmiş yemek yok dedim bende iki ufaklık var akşam onları doyur sofra kur vs derken saat geçiyodu bende yemiyodum sekeri kesmiştim ve beyaz ekmeği ve mekik çekiyordum 2-3 hafta da 2.5 kilo gitti diyebilirim karnım dümdüz oldu sonra sıkıldım bıraktım eski rutine döndüm tabi vucudumda eskiye döndü. şimdi YEMEĞİ ÇOK KISTIĞIMDA dediğim gibi iki ufaklık var enerjim olmuyo resmen gücüm kalmıyo ev işleri falan yapasım gelmiyo çünkü AÇIIMMM o yüzden sana katılıyorum ağır seyler yerine çorba yoğurt salata (zaten salatayı leğenle verseler yerim ) o tarz yiyip sürekli mideye bişeyler ama sağlıklı bişeyler yollayıp AÇIM psikolojinden kurtulucam
KIZLAR BEN SÜREKLİ AYNADA KENDİME BAKIYORUM ZATEN KÜÇÜK AYVA GÖBEĞİM VAR KARNIMI ÇEKİNCE DÜMDÜZ OLUYO BELİM FALAN İNCECİK ZATEN KENDİMİ ÖYLE GÖREREK MOTİVE EDİYORUMişte derdim karnımı çekmedende dümdüz dursun eskiden dümdüz karnım umrumda bile değildi insan kaybedince anlıyo kıymetini :) Buarada benim küçük oğlumda 23 aylık benle berebar squat yapıyo o da yere oturup kalkıyo :) (ayyyy ne yazım kız ben böyle destan oldu)
Günaydın kızlar.. Burayı bir arkadaşım tavsiye etti ben de geldim.
Kısaca anlatır mısınız neler yapıyorsunuz? Belli gruplarınız/takımlarınız mı var.. Yoksa hareketleri yazdınız ve kim neyi yaparsa yapıyor mu.. SAyıya göre ödev mi veriyorsunuz?
Ben spor yapmak istiyorum. Henüz başlangıç sayılırım. Ama birileriyle yaparsam yapabiliyorum tek başıma olmuyor. Spor aletim yok, evdeyim salona gitme şansım da yok. lgilenip açıklarsanız bundan sonra ben de sizlerle beraber ilerleyeblirim.
Günaydın kızlarrr :1:9da kalktım kahvaltı yaptım 12 gibide sporuma başlıcam
canımm hoşgldin aramıza
tatlım herkes'e yardımcı olmaya çalışıyrum elimden geldiğince motive etmeye teşfik etme..
sen nereden şikayetçisin boyun kaç kilon kaç daha önce spor yaptınmı hepimiz evde yapıyoruz zaten kuzucugum
günaydın kızlar 10.buçukta uyandımkalkar kalkmaz aklıma spor yapmak geldi, squatsımı tamamladım, 4. gün squatsı
şimdi kahvaltı yapıcam, sadece haşlanmış yumurta , zeytin ve peynirden ibaretdoyurucu oluyomuş haşlanmış yumurta
günadyınn bebeğimmmmmmgünaydın canımm :))
günaydın tatlımmbende 2 dilim ekmek sucuklu yumurta çay penir domates salatalık yidim
günadyınn bebeğimmmmmm:13::13: