Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
simit peyniri çok severim ben kahvaltıda sıcacık simit ohhh
aman sus kediciği kızdırmayalım

peynir de yedimmm ben simit ayranı da çok seviyorum, aslında simiti seviyorum herşeye gidiyo.
bakalım kimler güçlü iradeye sahip burda canı çekipte yiyen olacak mı ehehe, kovun beni ya

akşam 7ye kadar serbest yemek konuşmak ondan sonra meyve sebze yeseniz yoksa

yemek konuşursak canımız çekiyo ama
bu arada ben meyve hiç sevmiyorum kedi, portakal elma öylece duruyor mutfakta
canım muz al sevdiğin meyve hiç mi yok:26:

<strong>[video=youtube;n6YYerPUfZA]http://www.youtube.com/watch?v=n6YYerPUfZA[/video]kızlar bu arada ben bu reklama hastayım yaa

Ben daha yeni kalkabildim. O yüzden hepinize günaydın. Şimdi Kellog's Special K yicem bir kase. Yarım yağlı sütle. :) sonra spora!

Günaydın Beba:))

Hanımlar bir de bilenler bi yardımcı olsun, benim tam göbeğimin en ince kısmı hani şu ölçü alınan yerin yanları feci ağrıyor oturup kalkarken. orayı çalıştırdığımdan mı yoksa incitmiş olaiblir miyim?

ağrıyor mu yoksa sızı gibi mi tatlım, sızlıyorsa zorluyorsa seni incitmişsindir. ağrı hep olabilir ama :)

günaydın canım benimde oluyor bazen oraları fazla çalıştıgından inciltsen oraları duramassın ascısında

merhaba arkadaşlar en baştan bi kaç sayfa okudum çok güzel bişi yapmışsınız çok pis özendimm bende sizinle yürümek istiyorummmm.. kilomdan memnunum ama basenler ve kalın bacaklar korkulu rüyamm size güveniyorumm yardım edin bacılarrrr

hoş bulduk.. hemen seceremi veriyorum:

boy 1,72 kilo 60 spor 5 sene kadar önce yapardım sonra bıraktım.. şimdi yeni yeni yapmaya başlıyorum.. ama bir gün yapsam 3 gün yapmıyorum...

basen+lovehandle sorunum var.. saygılar...

ağrıyor mu yoksa sızı gibi mi tatlım, sızlıyorsa zorluyorsa seni incitmişsindir. ağrı hep olabilir ama :)

yanlara falan eğildiğimde özellikle fecii :)) oturup kalkarken falan.. ya ben bi hafta öncesinden bacak egzersizlerine başladığım için hareketleri yapınca çok ağrı olmamıştı. ama bel çalıştırmamıştım. dün salonda bi kaç bi şey yaptık eve geldim başladı. :))

hamlamışsındır o zaman yorgunluktan ağrıyordur incitsen kedinin dediği gibi duramazsın

Ne yesem karnim sisiyo kilo alicam diye korkuyorum sonra dun tartiya ciktim baktim kilo vermemisim daha oturdum bi guzel agladim niye kilo veremiyorum ben diye
delimiyim neyim doluydum zaten sebebide tarti oldu

hımmm lovehandles bildiğin yan simitler ve basen kolay aslında boyun da iyi canım seni bölgesel programına yazıyorum hemen başalyın 1.sayfada açıklama ne nerde yazdım oku linklere bak hareketlerine herşeyi oku ki anla tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…