evet canim cok haklisin, kilo verilir alinir... ama saglik öyle degil.. önce ona dikkat etmek lazim...
ya ama haklisin o kadar cok yemek lafi gecti ki ben de dayanamadim gittim bi kase corba getirdim kendime
kizlar aksamlari yemek hatirlatmayalim birbirimize yaaa, isin kötüsü kocam da tost istedi kasarli sucuklusu an agzimin suyu akiyo yaaaaa en iyisi corbami iceyim ben...
evet canim cok haklisin, kilo verilir alinir... ama saglik öyle degil.. önce ona dikkat etmek lazim...
ya ama haklisin o kadar cok yemek lafi gecti ki ben de dayanamadim gittim bi kase corba getirdim kendime
kizlar aksamlari yemek hatirlatmayalim birbirimize yaaa, isin kötüsü kocam da tost istedi kasarli sucuklusu an agzimin suyu akiyo yaaaaa en iyisi corbami iceyim ben...
​
evet yasaklıyorum akşam 7den sonra yemek lafı yasak burda biz birbrimizi kandırız ama orda yedikeleriniz size kocaman selilütlü g*t ve basen ve kocamn göbek olarak dönüyor.!!!!
Kilo alınır verilir ama çatlaklarıyla göğüs sarkıklarıyla!!!
Evet ya ben çok iştahlıyımdır 2 döner veya 2 porsiyon iskender fln yerim yani bir oturuşta.. kilom da 55
maşallahhh maşllahhben okadar yesem çatlaRIM herhalde kıss
Evet ya ben çok iştahlıyımdır 2 döner veya 2 porsiyon iskender fln yerim yani bir oturuşta.. kilom da 55
Asıl imtihan bu işteasıl irade bu biz burda bahsetsek de yemeyeceksin
ben bugün eşim gelmeden yedim yemeğimi, gece yememek için, napimgeç geliyor perşembe ve cuma günleri
hoşgeldin incilyaşikayetin hangi bölgenden, ona göre handi hareketleri yapman uygunsa o programa alalım seni
vay beee, iyiymişş gerçektenafiyet olsun yarasın dişikartalıma
tahminen spordan 2-3 saat sonra yedim :/
hımmm bilgi için sağol canım :)
ben bunu bilmiyorduuummm tesekkür ederimmmm
Sağol canım.. Sanırım şu ana kadar dombili olmamamın sebebi çok hareketli olmam.. bir yerlere giderken yürürüm hep 1 saat de sürse yürürüm