süpersiniz merr!! çok sevindim diyetisyene gitmenede lütfen böyle devam et:13:merhabalar!
1-squatsımı yaptım 55 adet olmak üzere!
2-pump it uplarımı yaptım.
önce pumpit upları yaptığım için galiba squats beni zorlamıyor.ısınmanın ötesi o sıra yanmakta olduğum kas ağrım olmadı.squats yaptıktan sonra bir düre kaslarım düzelmedi ama şiş kaldı azcıkMüzik açıp oynadım düzeldi
bu arada kedicim ben acayip moda girdim.randevu aldım eşimle beraber diyetisyene gidiyoruz.
Içimdeki elmas çıkacak ooo yeah!
olurr var burda öyle yapan.. Yazayımmı senide pump it e? Ihtiyacın yok ama?...[ı][sıze=3]kedi,
hem squat programini takip etsek hem de pump it up programini takip etsek, ayni anda olur mu?[/sıze][/ı]
olurr var burda öyle yapan.. Yazayımmı senide pump it e? Ihtiyacın yok ama?...
pump itt de komplede zyıflarsın kayıt ediyorum ozman?[ı][sıze=3]eritilmesi gereken bi gombegim var olmaz mi :44:[/sıze][/ı]
pump itt de komplede zyıflarsın kayıt ediyorum ozman?
süpersiniz merr!! çok sevindim diyetisyene gitmenede lütfen böyle devam et:13:
yok neden kızayım tatlım bunları zaten vericem şuan şquatsın en kolay aşamasındasınz.kedicik kızmazsın umarım ama video buldum bir bak istersen buda güzelmiş
nıvea fitness tipp: übung für bein und po - youtube
1bucuk haftanız kaldı..[ı][sıze=3]tamam canim yaz, haftasonu baslayabilirim ama olur mu 2 hafta suruyor di mi :)[/sıze][/ı]
eşim gelsin fotoğraflarımı çektircem.öncesi sonrası yapıcam inşallah.yalnız olmadığımı bilmek güzel.kedii sana ihtiyacım varmış demekki.birinin bu fotoları gözüme sokması gerekiyomuş.oh be silkelendim valla!
pump it up videolarını yapamayacaklarını düşünenlere sesleniyorum.hemen pes etmeyin.2 gün sabredin.hareketleri ezberleyince ve kondisyonunuz yettiğince yapınca oluyor!illa onlar gibi hemen zıplaya zıplaya yapmanıza gerek yok.zamanla onlarıda başarıcaz inşallah.doğru söylüyorum deme canım kedi?!
çıkıyorum ben ajan salt başladı star da
yok neden kızayım tatlım bunları zaten vericem şuan şquatsın en kolay aşamasındasınz.
1bucuk haftanız kaldı..