Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
yakıyooooooooooooooo
:KK23::KK23::KK23:sende yakıyon yavrum:KK1:
Merhaba benim şuan üst bacak ölçülerim 60 50 ye kadar inmesini istiyorum yardım edebilecek birileri varmıdır ? :KK43:
canım burda estetik yapmıyoruz:KK1: isterseninde program ayarlaylım boyun yaşın daha önce spor yaptınmı :13:
yumurta gibi:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52: ayy çok beğendim:13:
:KK16:
olsun kahvaltı ve öğle yemeğini beraber yapmışsın :))
ben bölgesel çalışmamı squatın tatil günlerinde mi yapsam yoksa aynı günler mi? ne diyosun canım normalde haftada bi gün yapmıyordum ama squat yoktu planda :KK9:
evet :KK1:ben olsam daha dogrusu ben hepsini aynı gün aynı saate yapyıorum ki rest günlerinde dinlennirsin:KK19:

kizlar napmaktasiniz??? benim bugün sIkIslasma günüm :KK16::KK16::KK16: birazdan kalkcam videolari yapcam, dayanabilirsem 4. bölümü de yapmayi istiyorum ama bakalim :KK9::KK9::KK9: aksama görüsürüz :KK55::KK55::KK55:

kizlar napmaktasiniz??? benim bugün sIkIslasma günüm :KK16::KK16::KK16: birazdan kalkcam videolari yapcam, dayanabilirsem 4. bölümü de yapmayi istiyorum ama bakalim :KK9::KK9::KK9: aksama görüsürüz :KK55::KK55::KK55:
iyiyim ben şahsen:KK1:
çay iiçiyorum akşam yemeğimi yedim 6:30da
:KK53:birazdan squatsımı yapıcam:KK12:

tumblr_mg5kaedLM91qcjlhgo1_500.jpg

:KK23::KK23::KK23:sende yakıyon yavrum:KK1:

canım burda estetik yapmıyoruz:KK1: isterseninde program ayarlaylım boyun yaşın daha önce spor yaptınmı :13:

:KK16:

evet :KK1:ben olsam daha dogrusu ben hepsini aynı gün aynı saate yapyıorum ki rest günlerinde dinlennirsin:KK19:

anladım canım başlayınca kop git diyosun :KK55: iyi bakalım bi kendime geleyim de yetişcem size.

yuuuuhh bunlar nasıl yapmışlar yaa :KK52: bide tam istediğim görüntü hani kas yok gibi yumuşacık bi havası var :KK16::KK16:

SPOR DİSİPLİNİ:

• Aşırı zorlama olmamalı. Hocanın verdiği programa uyulmalıdır.
  • Belirli bir programa göre gidilmelidir.
  • Aşırı proteinden kaçınılmalıdır.
  • Vücut su kaybına uğrayacağı için sık sık su içilmelidir.
  • Yaptığınız spora uygun kıyafetler ve ayakkabı giyilmelidir.
  • Spordan önce ve sonra vücut esnetilmelidir.
  • Sağlık durumunuza uygun spor seçilmelidir. (Örneğin diz sorunu olanlar step, kaslarla ilgili sorunu olanlar body, fitness yapmamalıdır.)
  • Spordan önce iyi beslenilmedir. (Ancak çok fazla da yemek yenmemelidir. Uzmanlar spordan en az 2 saat önce yemek yenmesi gerektiğini söylerler.)
  • Spordan sonra ve diğer zamanlarda da yeterli uyunmalıdır.
  • Haftada 3 gün spor yapılmalı ve üst üste yapılmamalıdır. 1 gün muhakkak ara verilmelidir.

:KK34::KK34::KK34::KK54::KK54::KK54::KK34::KK34::KK34:

merhabalar!
1-squatsımı yaptım 55 adet olmak üzere!
2-pump it uplarımı yaptım.
önce pumpit upları yaptığım için galiba squats beni zorlamıyor.ısınmanın ötesi o sıra yanmakta olduğum kas ağrım olmadı.squats yaptıktan sonra bir düre kaslarım düzelmedi ama şiş kaldı azcık :KK1: müzik açıp oynadım düzeldi
bu arada kedicim ben acayip moda girdim.randevu aldım eşimle beraber diyetisyene gidiyoruz.
içimdeki elmas çıkacak ooo yeah!:KK37::KK54:

X