Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
ohoooo sizde çok masraflı oldunuz ama dizi istiyon ,maç istiyon taş gibi toto istiyonnn olsa dükkan senin be annem:)

kedicik bana bi şeyler önerseneee :)) az önce bilmediğim halde oryantal yaptım bak

[video=youtube;V96pNouT_Uk]http://www.youtube.com/watch?v=V96pNouT_Uk[/video]

şunun tipe bak ya

annem size verdikelrimi ypın bak nediyorum aksatmayın egzersizleri sizin haşatınızı çıkartıcam bunlar ennn ennnnn kolayları bunun için

ben squats programındaydım sadece. :) o da bugün dinlenme günümüz ama farkettim ki ben tam çömelmiyormuşum, yarın ona dikkat ederek yapıcam :)

birgün hertarafım çatlak olursa böyle dövmeler yaptırıcam zaten bir tane var omuzumda

İzlemek lazım geçen gs yendi iyi oldu :)

bu arada ben de yemeğimi sipariş ettim

biz kaldık çeyrek final'e bu akşam feneri görelim.rekabet bir yana, türklüğümüzü göstermek lazım bu maçlarda. bol şans. :)

ben de sabah güzel başlayıp akşam ne bulduysam yedim

Kızlar spordan sonra 40 dakika içinde yemek yerseniz kilo alırsınız.. 40 dakika sonra yerseniz zayıflamaya yardımcı olur.. Kilo almak için spor yapanların diyeti bu şekilde oluyo genelde.. Spor yaptıktan sonra 1 saat sıkın dişinizi, acıkırsanız sonra yiyin.. (;

tahminen spordan 2-3 saat sonra yedim :/

Bir de bundan bi kaç ay önce 9 otlu çay almıştım.Bir paket kalmış elimde, ona başlayacağım bu akşam. Salıya kadar düzenli devam edersem alışırım belki sonrası da kolay olur.Ek bi şeyler yapan var mı? Sirkeli su falan?

heeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyy ben geldimmmmmm yaptim videolarimi sonra da yoga topumla devam ettiiimmmm dusumu aldim, rezene papatya cayimi demledim ve size kostuuummmmm

yaşasın trolllll

hahhahaaaa bayildim yaaa trollereeee, beni anlatiyorlar, yemekten sonra zayiflamak hahahahhaaa

he iste bunlarin hepsini yapiyorum, yeme kismi haric amaaaa tutamiyom bogazimi yaaa :95::95::95::95::95::95:

şsu karın çizgisinin gitmesi çok güzel

ya bu kadinin selülitleri de gitmis nasil oluyo yaaa benimkiler neden gitmiyooooo

iyiyim ben şahsen
çay iiçiyorum akşam yemeğimi yedim 6:30da
birazdan squatsımı yapıcam

oh oh canim yapalim sporlarimi iyi olalim iyi hissedelim

biz kaldık çeyrek final'e bu akşam feneri görelim.rekabet bir yana, türklüğümüzü göstermek lazım bu maçlarda. bol şans. :)

ben de sabah güzel başlayıp akşam ne bulduysam yedim

Maç hangi kanalda canım?

hımmm bilgi için sağol canım :)

ben bunu bilmiyorduuummm tesekkür ederimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…