Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
Bugün 11 buçuk gibi kalktım. :)

1 domates, 1 salatalık, biraz peynir ve 3 dilim kızarmış ekmekle kahvaltımı tamamladım. :) kahvaltıda biraz fazla kaçırmış olabilirim sonra spora gittim, az önce geldim ve iki bardak yarım yağlı süt içtim. birazdan da yeşil elma aldım onu yiyeceğim. :)

Merhaba benim şuan üst bacak ölçülerim 60 50 ye kadar inmesini istiyorum yardım edebilecek birileri varmıdır ?

bi koşu bölgesellerimi yaptım 3 set halinde 20şer kez, kalçam yanıyor yarın da squats günüm
şimdi çıkıp yemek yapmam lazım, işim bitince girerim gene

olsun kahvaltı ve öğle yemeğini beraber yapmışsın :))
ben bölgesel çalışmamı squatın tatil günlerinde mi yapsam yoksa aynı günler mi? ne diyosun canım normalde haftada bi gün yapmıyordum ama squat yoktu planda

ben hepsini beraber çalışıyorum, squatsı sabah diğerlerini öğleden sonra yapmayı planlıyorum, hepsini aynı anda yapınca çok yorucu oluyo

ben hepsini beraber çalışıyorum, squatsı sabah diğerlerini öğleden sonra yapmayı planlıyorum, hepsini aynı anda yapınca çok yorucu oluyo

ben sadece akşam yapabiliyorum canım yediden sonra müsait oluyorum onun için dedim hani beraber zor olur gerçekten.

Evde hareketsizim diye biraz spor yapayım hareket edeyim dedim kendmi squat a kaptırdım hepten hareketsiz kaldım
oturduğum yerden kalkmasam diyorum :) hatta çok ağrım var bgn ki 60 taneyi yapmıcam dedim vazgeçtim isyan ettim içimden
taaa ki buraya gelip o güzelim popişleri görene kadar.
bir gaz geldi bir gaz geldi anlatamam bu gazla tek seferde 60 a çıkarım o derece

arkadaşın dediği gibi bu resimler daha çok motive ediyor beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…