Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
yakıyooooooooooooooo
sende yakıyon yavrum
Merhaba benim şuan üst bacak ölçülerim 60 50 ye kadar inmesini istiyorum yardım edebilecek birileri varmıdır ?
canım burda estetik yapmıyoruz isterseninde program ayarlaylım boyun yaşın daha önce spor yaptınmı :13:
yumurta gibi ayy çok beğendim:13:

evet ben olsam daha dogrusu ben hepsini aynı gün aynı saate yapyıorum ki rest günlerinde dinlennirsin

kizlar napmaktasiniz??? benim bugün sIkIslasma günüm birazdan kalkcam videolari yapcam, dayanabilirsem 4. bölümü de yapmayi istiyorum ama bakalim aksama görüsürüz

kizlar napmaktasiniz??? benim bugün sIkIslasma günüm birazdan kalkcam videolari yapcam, dayanabilirsem 4. bölümü de yapmayi istiyorum ama bakalim aksama görüsürüz
iyiyim ben şahsen
çay iiçiyorum akşam yemeğimi yedim 6:30da
birazdan squatsımı yapıcam

anladım canım başlayınca kop git diyosun iyi bakalım bi kendime geleyim de yetişcem size.

yuuuuhh bunlar nasıl yapmışlar yaa bide tam istediğim görüntü hani kas yok gibi yumuşacık bi havası var

SPOR DİSİPLİNİ:

• Aşırı zorlama olmamalı. Hocanın verdiği programa uyulmalıdır.
  • Belirli bir programa göre gidilmelidir.
  • Aşırı proteinden kaçınılmalıdır.
  • Vücut su kaybına uğrayacağı için sık sık su içilmelidir.
  • Yaptığınız spora uygun kıyafetler ve ayakkabı giyilmelidir.
  • Spordan önce ve sonra vücut esnetilmelidir.
  • Sağlık durumunuza uygun spor seçilmelidir. (Örneğin diz sorunu olanlar step, kaslarla ilgili sorunu olanlar body, fitness yapmamalıdır.)
  • Spordan önce iyi beslenilmedir. (Ancak çok fazla da yemek yenmemelidir. Uzmanlar spordan en az 2 saat önce yemek yenmesi gerektiğini söylerler.)
  • Spordan sonra ve diğer zamanlarda da yeterli uyunmalıdır.
  • Haftada 3 gün spor yapılmalı ve üst üste yapılmamalıdır. 1 gün muhakkak ara verilmelidir.

merhabalar!
1-squatsımı yaptım 55 adet olmak üzere!
2-pump it uplarımı yaptım.
önce pumpit upları yaptığım için galiba squats beni zorlamıyor.ısınmanın ötesi o sıra yanmakta olduğum kas ağrım olmadı.squats yaptıktan sonra bir düre kaslarım düzelmedi ama şiş kaldı azcık müzik açıp oynadım düzeldi
bu arada kedicim ben acayip moda girdim.randevu aldım eşimle beraber diyetisyene gidiyoruz.
içimdeki elmas çıkacak ooo yeah!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…