Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
bu nasıl birşey ya

of mükemmelmiş. :) bunu istiyoruuuum!! ben de mi pump it up yapmaya başlasam ya, çok canım sıkılıyor. B-fit'e gidiyorum en fazla 40 dakikada üstümü değiştirip çıkıyorum salondan. Tamam çok terliyorum falan ama bi şeyler daha yapmak istiyorum.

Pump it up kaç part yapılıyor tek seferde? ben 3 part yaptım.. bi de haftanın 3 günü mü pump it up yapılıyor.? Ben 3 saat önce yemek yemiştim acıktım yahu hoplayıp zıplamaktan

iyi akşamlar kızlarr:)))offf ya yine 5 sayfa birikmiş okuyacak

KEDİ,

ALLAH SENDEN RAZI OLSUN KUZUM

3 gündür squat hareketi yapıyorum bugün pump it up yaptım çok eğlendim, şimdi de dulşa girdim çıktım kendimi çok iyi hissediyorum

Sayende canım

Bu arada ben 3 saat önce yemek yemiştim ama çok acıktım pump it up yaptıktan sonra :18::18:

Ne yapmalıyım.. Meyvem yok yurtta kalıyorum.. Başka ne yapabilirim çok açım ne yesem zararı olmaz :44::44:

menemenle yarım ekmek yiyen kedi mi diyo nunu
leynnn ondan sorna birşey yemedim bikrem
kızlar bu kedi böyle giderse hepimizi lezo yapacak heee:))))))))taş be savulun uleynnnn
ahahhahahahha totoya bakk totoya hey yavrummm
kuzum ne varsa onu ye 1dilim eppek peynir salatalık ne bilim ne varsa minicik yen

Off kuzum peynir ekmek ne gezer bende yemek sepetinden siparis edeceğim mecbur sandeviç istesem olur galiba sandeviç sipariş edeyim
annem yaa akşam yurta girerken al birtane eppek azcık 2salata2domates 1tane kapalı peynir 3-5 tlye ohhhhhhh
şindi bi süürü para ben olsam yemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…