bu nasıl birşey ya
dimiiiiiiiiii[ı][sıze=3]bu nasıl birşey ya[/sıze][/ı]
bu kadın 7yıllık fitness hocası[sıze=3]
iste bacak işte karın işte bel! Bence harika bi orantı.. Kas duruşu da süper.. üst bacak abartılı değil, gayet dozunda..[/sıze]
evettatlım haftanın 3gunu 3er paet :)Pump it up kaç part yapılıyor tek seferde? ben 3 part yaptım.. bi de haftanın 3 günü mü pump it up yapılıyor.? Ben 3 saat önce yemek yemiştim acıktım yahu hoplayıp zıplamaktan
canım boyun kaç?
Benim boyum 171, popom 91-bel60-bacak üst 51 çok güzel duruyor açıkcası..:26:
basene çalışıcaksın ozman ben sana özelden birşey göndericem bekle158 boykalca kuculdukce basenın byuklugu meydana cıkıyor
quhuuu hatun daş beyler dağılın (mr kıra )
ara öğünümüz kek değil bunlar olsun
kızlar bu kedi böyle giderse hepimizi lezo yapacak heee:))))))))taş be savulun uleynnnn
iyi akşamlar kızlarr:)))offf ya yine 5 sayfa birikmiş okuyacak
leynnn ondan sorna birşey yemedim bikremmenemenle yarım ekmek yiyen kedi mi diyo nunu
ahahhahahahha totoya bakk totoya hey yavrummmkızlar bu kedi böyle giderse hepimizi lezo yapacak heee:))))))))taş be savulun uleynnnn
kuzum ne varsa onu ye 1dilim eppek peynir salatalık ne bilim ne varsa minicik yenKEDİ,
ALLAH SENDEN RAZI OLSUN KUZUM
3 gündür squat hareketi yapıyorum bugün pump it up yaptım çok eğlendim, şimdi de dulşa girdim çıktım kendimi çok iyi hissediyorum
Sayende canım
Bu arada ben 3 saat önce yemek yemiştim ama çok acıktım pump it up yaptıktan sonra :18::18:
Ne yapmalıyım.. Meyvem yok yurtta kalıyorum..Başka ne yapabilirim çok açım ne yesem zararı olmaz :44::44:
kuzum ne varsa onu ye 1dilim eppek peynir salatalık ne bilim ne varsa minicik yen
ajan salt ı izliyoz maçı bekliyoruzz fenerbahçee sen çokk yaşaa canıııımmm feedaaa olsun saaaaaaaaaaavay dizikoliklerrr vay ektiniz yine bizi ::))))))))))
annem yaa akşam yurta girerken al birtane eppek azcık 2salata2domates 1tane kapalı peynir 3-5 tlye ohhhhhhhOff kuzum peynir ekmek ne gezer bende yemek sepetinden siparis edeceğim mecbursandeviç istesem olur galiba sandeviç sipariş edeyim