Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
:KK16::KK16::KK16:
tumblr_mjjixp01Af1s7nwooo1_500.jpg

bu nasıl birşey ya :KK53:

bu nasıl birşey ya :KK53:

of mükemmelmiş. :) bunu istiyoruuuum!! :KK70: ben de mi pump it up yapmaya başlasam ya, çok canım sıkılıyor. B-fit'e gidiyorum en fazla 40 dakikada üstümü değiştirip çıkıyorum salondan. Tamam çok terliyorum falan ama bi şeyler daha yapmak istiyorum.

Pump it up kaç part yapılıyor tek seferde? ben 3 part yaptım.. bi de haftanın 3 günü mü pump it up yapılıyor.? Ben 3 saat önce yemek yemiştim acıktım yahu hoplayıp zıplamaktan :KK53:

iyi akşamlar kızlarr:)))offf ya yine 5 sayfa birikmiş okuyacak:KK52::KK52::KK52:

KEDİ,

ALLAH SENDEN RAZI OLSUN KUZUM :KK16:

3 gündür squat hareketi yapıyorum bugün pump it up yaptım çok eğlendim, şimdi de dulşa girdim çıktım kendimi çok iyi hissediyorum

Sayende canım :KK16:

Bu arada ben 3 saat önce yemek yemiştim ama çok acıktım pump it up yaptıktan sonra :18::18:

Ne yapmalıyım.. Meyvem yok yurtta kalıyorum.. :KK14: Başka ne yapabilirim çok açım ne yesem zararı olmaz :44::44:

menemenle yarım ekmek yiyen kedi mi diyo nunu:KK62::KK62::KK62:
leynnn ondan sorna birşey yemedim bikrem :63:
kızlar bu kedi böyle giderse hepimizi lezo yapacak heee:))))))))taş be savulun uleynnnn:KK62::KK62:
ahahhahahahha totoya bakk totoya hey yavrummm:KK53:
KEDİ,

ALLAH SENDEN RAZI OLSUN KUZUM :KK16:

3 gündür squat hareketi yapıyorum bugün pump it up yaptım çok eğlendim, şimdi de dulşa girdim çıktım kendimi çok iyi hissediyorum

Sayende canım :KK16:

Bu arada ben 3 saat önce yemek yemiştim ama çok acıktım pump it up yaptıktan sonra :18::18:

Ne yapmalıyım.. Meyvem yok yurtta kalıyorum.. :KK14: Başka ne yapabilirim çok açım ne yesem zararı olmaz :44::44:
kuzum ne varsa onu ye 1dilim eppek peynir salatalık ne bilim ne varsa minicik yen :KK12::KK56:

Off kuzum peynir ekmek ne gezer bende yemek sepetinden siparis edeceğim mecbur :KK14: sandeviç istesem olur galiba sandeviç sipariş edeyim
annem yaa akşam yurta girerken al birtane eppek azcık 2salata2domates 1tane kapalı peynir 3-5 tlye ohhhhhhh
şindi bi süürü para ben olsam yemem :KK1::KK1:

X