Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
benim ağrılarım azaldı bu arada topu topu 4 gün çektim, ama bundan sonrası daha rahat olacağı için sevinçliyim

çok sağol canımm :) azimliyim insallah basarıcam

İşte benim tarzım! Bacaklarım sıkılaşında tam bu şekilde durucak muhtemelen, hatunun diz kapakları da kalın.. Bu deri kombinine bitiyorum zaten..

kızlar çıktım be giidip yemeklik alayım , gelp squatsımı ve egzersizlerimi yapıcam

Hangi bölgenden şikayetçisin canım? Kafaya koyduktan sonra aldıklarını fazlasıyla geri verirsin.. (; Tabi sağlıklı bi şekilde.. Malum sağlıksız verilen kilolar fazlasıyla geri dönüyolar..

heryerimde eşit kilom ama son aldığım kilolar göbeğimde toplandı

merhaba canımm biz de zaten yeni başladık benim 4. günüm
yürüyüş yaparak sıkılaşabilirsin, ama burda ihtiyacın olan hareketleri belirleyip onları da yapmanda fayda var

elimden geldiğince yapmaya çalışayım

hoşgeldin canımm

veririsin annem sende bize katıll

hoşbulduk teşekkür ederim sıcak karşılamanız için
ilk sayfalardan bir bakmaya başlayayım ilk fırsatta neler yapıyorsunuz

herkese merhaba
iyileşiyo gibiyim ağzımdan bile büyük bi hap içiyorum iki günde kaldırdı ayağa sağolsun
regl olmadan önce tamamen iyileşip spora başlayayım diyorum baya gerisinde kaldım programın,
ama size yetişmeye çalışırken hastanelik olursam gülerim tutulup kaldığım yerden

kedi bugün gittim meyvelerimi aldım, elimde çerezlik olsun diye tam tahıllı gevreğimi aldım ve kilo yapacak hiçbirşey yemedim
o itiraf yağmurundan sonra siz de bi adım atın kızlar yemeyin bugün destek olalım birbirimize

Son düzenleme:
BENDE NAsıl vercem kiloları herkes gibi aynı şikayet.tekip edeyim arkadaşlar :)))

50 squats ve diğer bacak ve karın hareketlerini yaptım.Hiçbir yerimin ağrımayacağını biliyorum.Bi süredir spor yapıyorum ama en fazla 20 squats yapıyordum.

Allah aşkına bacaklarını kullanabilen var mı ya
canıma okudu bu hareket , botlarımı taşıyamıyorum ayağımda, bişey olsa koşmam kaçmam gerekse imkansız öyle bi acı var yani

sevgulum bana destek amaçlı dambıl siparişi vermiş
hareketlerime dambıl eşliğinde devam edeceğim, göğüslerimide çalıştırmak istiyorum
taş gibi olmak istiyorum taşşşş

bende bugun portakal elma aldım
evett ama ş-bgun hem geç aklktıgım için hemde kahvaltı yapmadıgım içn menemen yapıpı yarım ekmek yedim
ahahahahahahahahahahgeçici bunlar 1 hafta sonra bunlar tesir etmicek sana

rejim konusunda kafaya koydum mu kralı gelse yediremez yasaklı bişey
şu anda tam olarak o moddayım, yemeyin kızlarr yaz geliyor bomba gibi olalım :))

squatsın sonraki dalları bunlarıda vercem size gösteriyorum şimdilik yapmak yok!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…