Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE NASIL ZAYIFLANIR:

1. Yiyeceklerinizin miktarını azaltmakla işe başlayın. Daha az yemek daha küçük bir mideye sahip olmanızı sağlayacak.
  2. Kalorisi düşük yiyecekler tüketin. Sakın küçük kaçamaklardan bir şey olmaz demeyin.
  3. Öğün atlamayın.
  4. Güne kahvaltı yapmadan başlamayın.
  5. Öğün arasında taze meyve ve sebze yiyin.
  6. Bol bol su tüketin. Ama yemek yerken değil. Çünkü yemek yerken içilen su mide hacmini arttıracağı için daha çok yemek yersiniz.
  7. Doymamış yağları sofranızdan kaldırın.
  8. Gün içerisinde aralıklarla egzersiz yapın.
  9. Sabahları yürüyün. Çalışıyorsanız iş yerinde kendinize küçük molalar verin ve bu molaları yürüyüş yaparak değerlendirin.
  10. Asansör yerine merdivenleri kullanın.

merhabalar!
1-squatsımı yaptım 55 adet olmak üzere!
2-pump it uplarımı yaptım.
önce pumpit upları yaptığım için galiba squats beni zorlamıyor.ısınmanın ötesi o sıra yanmakta olduğum kas ağrım olmadı.squats yaptıktan sonra bir düre kaslarım düzelmedi ama şiş kaldı azcık :KK1: Müzik açıp oynadım düzeldi
bu arada kedicim ben acayip moda girdim.randevu aldım eşimle beraber diyetisyene gidiyoruz.
Içimdeki elmas çıkacak ooo yeah!:KK37::KK54:
süpersiniz merr!! çok sevindim diyetisyene gitmenede lütfen böyle devam et:13:

süpersiniz merr!! çok sevindim diyetisyene gitmenede lütfen böyle devam et:13:

eşim gelsin fotoğraflarımı çektircem.öncesi sonrası yapıcam inşallah.yalnız olmadığımı bilmek güzel.kedii sana ihtiyacım varmış demekki.birinin bu fotoları gözüme sokması gerekiyomuş.oh be silkelendim valla!En Büyük KK
pump it up videolarını yapamayacaklarını düşünenlere sesleniyorum.hemen pes etmeyin.2 gün sabredin.hareketleri ezberleyince ve kondisyonunuz yettiğince yapınca oluyor!illa onlar gibi hemen zıplaya zıplaya yapmanıza gerek yok.zamanla onlarıda başarıcaz inşallah.doğru söylüyorum deme canım kedi?!

eşim gelsin fotoğraflarımı çektircem.öncesi sonrası yapıcam inşallah.yalnız olmadığımı bilmek güzel.kedii sana ihtiyacım varmış demekki.birinin bu fotoları gözüme sokması gerekiyomuş.oh be silkelendim valla!En Büyük KK
pump it up videolarını yapamayacaklarını düşünenlere sesleniyorum.hemen pes etmeyin.2 gün sabredin.hareketleri ezberleyince ve kondisyonunuz yettiğince yapınca oluyor!illa onlar gibi hemen zıplaya zıplaya yapmanıza gerek yok.zamanla onlarıda başarıcaz inşallah.doğru söylüyorum deme canım kedi?!

eşinin desktek olması süper süperr!

Evet merr çk haklısın 2günde pes ederseniz aten hiç başlamayın çünkü bu verdiklerim en kolayları!!!.

attachment.php

X