Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok sağol canımm :) azimliyim insallah basarıcamGÜNAYDIN KIZLARR VALLAHİ BU SAATE KALKTIM ÇOK SİNİRLİYİM REGL ZAMANIM MİSKİNLİK VAKTİ
canım canım ya bakın squatsda yapmadan azcık hoplayın sızplayın bacaklarınız ısınsın özlelikle belirtmiştim ısının diye..
canım senin içinn ennn tikili bölgesel rpogram inceltir sıkılaştırır.. yazıyorum senide 1.sayda yazıyorum ismini orda link var hareketlerin link ide o yazıyı oku zaten anlarsın.
canım dün yazmıştım keşke 1-2 sayfa geriye gidip geçmişi okusaydın.. Squat hareketi vücut geliştirme için 1 numaralı egzersiz sayılabilecek kadar önemlidir. Bu durumun sebebi, bir çok adaleyi birden çalıştırması ve kuvvet gelişimini maksimum yönde etkilemesidir. Bu egzersiz, quadriceps femoris, biceps femoris, gluteus medius, gluteus maximus, abdominals, lumbar, kaslarını, yani ön bacak, arka bacak, kalça, karın ve bel kaslarını yoğun şekilde çalıştırır. Yardımcı olarak ise, baldır, sırt ve omuz kaslarını çalıştırır.
tatlım senide yazmayı unutmuşum şmdi yazıyorum, 50den başlama 55ten devam et kuzum
senide ekleyeyim kuzum programa unutuyorum gözümden kaçıyor kızlar kusura bakmayın.. bendde yapıyorum hafta 1gun bu kızlar çok sveiyorum herr tarafınız çalışıyor.
Hangi bölgenden şikayetçisin canım? Kafaya koyduktan sonra aldıklarını fazlasıyla geri verirsin.. (; Tabi sağlıklı bi şekilde.. Malum sağlıksız verilen kilolar fazlasıyla geri dönüyolar..
merhaba canımm biz de zaten yeni başladık benim 4. günüm
yürüyüş yaparak sıkılaşabilirsin, ama burda ihtiyacın olan hareketleri belirleyip onları da yapmanda fayda var
hoşgeldin canımm
veririsin annem sende bize katıll
bende bugun portakal elma aldımherkese merhaba
iyileşiyo gibiyim ağzımdan bile büyük bi hap içiyorum iki günde kaldırdı ayağa sağolsun
regl olmadan önce tamamen iyileşip spora başlayayım diyorum baya gerisinde kaldım programın,
ama size yetişmeye çalışırken hastanelik olursam gülerim tutulup kaldığım yerden
kedi bugün gittim meyvelerimi aldım, elimde çerezlik olsun diye tam tahıllı gevreğimi aldım ve kilo yapacak hiçbirşey yemedim
o itiraf yağmurundan sonra siz de bi adım atın kızlar yemeyin bugün destek olalım birbirimize
ahahahahahahahahahahgeçici bunlar 1 hafta sonra bunlar tesir etmicek sanaAllah aşkına bacaklarını kullanabilen var mı ya
canıma okudu bu hareket , botlarımı taşıyamıyorum ayağımda, bişey olsa koşmam kaçmam gerekse imkansız öyle bi acı var yani
sevgulum bana destek amaçlı dambıl siparişi vermiş
hareketlerime dambıl eşliğinde devam edeceğim, göğüslerimide çalıştırmak istiyorum
taş gibi olmak istiyorum taşşşş
squatsın sonraki dalları bunlarıda vercem size gösteriyorum şimdilik yapmak yok!