Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
188937_145147258986603_600247760_n.jpg
HOT!:KK24:

benim ağrılarım azaldı bu arada:KK76: topu topu 4 gün çektim, ama bundan sonrası daha rahat olacağı için sevinçliyim:21::21:

GÜNAYDIN KIZLARR VALLAHİ BU SAATE KALKTIM ÇOK SİNİRLİYİM REGL ZAMANIM MİSKİNLİK VAKTİ :KK53:

canım canım ya bakın squatsda yapmadan azcık hoplayın sızplayın bacaklarınız ısınsın özlelikle belirtmiştim ısının diye..

canım senin içinn ennn tikili bölgesel rpogram inceltir sıkılaştırır.. yazıyorum senide 1.sayda yazıyorum ismini orda link var hareketlerin link ide o yazıyı oku zaten anlarsın.:KK34:

canım dün yazmıştım keşke 1-2 sayfa geriye gidip geçmişi okusaydın.. Squat hareketi vücut geliştirme için 1 numaralı egzersiz sayılabilecek kadar önemlidir. Bu durumun sebebi, bir çok adaleyi birden çalıştırması ve kuvvet gelişimini maksimum yönde etkilemesidir. Bu egzersiz, quadriceps femoris, biceps femoris, gluteus medius, gluteus maximus, abdominals, lumbar, kaslarını, yani ön bacak, arka bacak, kalça, karın ve bel kaslarını yoğun şekilde çalıştırır. Yardımcı olarak ise, baldır, sırt ve omuz kaslarını çalıştırır.

tatlım senide yazmayı unutmuşum şmdi yazıyorum, 50den başlama 55ten devam et kuzum :KK12:

senide ekleyeyim kuzum programa unutuyorum gözümden kaçıyor kızlar kusura bakmayın.. bendde yapıyorum hafta 1gun bu kızlar çok sveiyorum herr tarafınız çalışıyor.:KK14:
çok sağol canımm :) azimliyim insallah basarıcam

$deri.jpg

İşte benim tarzım! Bacaklarım sıkılaşında tam bu şekilde durucak muhtemelen, hatunun diz kapakları da kalın.. :-) Bu deri kombinine bitiyorum zaten..

kızlar çıktım be giidip yemeklik alayım , gelp squatsımı ve egzersizlerimi yapıcam :KK8:

Hangi bölgenden şikayetçisin canım? Kafaya koyduktan sonra aldıklarını fazlasıyla geri verirsin.. (; Tabi sağlıklı bi şekilde.. Malum sağlıksız verilen kilolar fazlasıyla geri dönüyolar..

heryerimde eşit kilom ama son aldığım kilolar göbeğimde toplandı :KK43::KK43::KK43:

merhaba canımm:KK19: biz de zaten yeni başladık benim 4. günüm:KK1:
yürüyüş yaparak sıkılaşabilirsin, ama burda ihtiyacın olan hareketleri belirleyip onları da yapmanda fayda var:KK34:

elimden geldiğince yapmaya çalışayım :KK34:

hoşgeldin canımm :KK54:

veririsin annem sende bize katıll :KK3:

hoşbulduk teşekkür ederim sıcak karşılamanız için :KK16::KK16:
ilk sayfalardan bir bakmaya başlayayım ilk fırsatta neler yapıyorsunuz:KK34:

herkese merhaba :KK3:
iyileşiyo gibiyim ağzımdan bile büyük bi hap içiyorum iki günde kaldırdı ayağa sağolsun :KK53:
regl olmadan önce tamamen iyileşip spora başlayayım diyorum baya gerisinde kaldım programın,
ama size yetişmeye çalışırken hastanelik olursam gülerim tutulup kaldığım yerden :KK53:

kedi bugün gittim meyvelerimi aldım, elimde çerezlik olsun diye tam tahıllı gevreğimi aldım ve kilo yapacak hiçbirşey yemedim :KK16:
o itiraf yağmurundan sonra siz de bi adım atın kızlar yemeyin bugün destek olalım birbirimize :KK19:

Son düzenleme:
50 squats ve diğer bacak ve karın hareketlerini yaptım.Hiçbir yerimin ağrımayacağını biliyorum.Bi süredir spor yapıyorum ama en fazla 20 squats yapıyordum.

Allah aşkına bacaklarını kullanabilen var mı ya:KK52:
canıma okudu bu hareket , botlarımı taşıyamıyorum ayağımda, bişey olsa koşmam kaçmam gerekse imkansız öyle bi acı var yani :KK52: :KK52:

sevgulum bana destek amaçlı dambıl siparişi vermiş :KK16:
hareketlerime dambıl eşliğinde devam edeceğim, göğüslerimide çalıştırmak istiyorum
taş gibi olmak istiyorum taşşşş:KK51:

herkese merhaba :KK3:
iyileşiyo gibiyim ağzımdan bile büyük bi hap içiyorum iki günde kaldırdı ayağa sağolsun :KK53:
regl olmadan önce tamamen iyileşip spora başlayayım diyorum baya gerisinde kaldım programın,
ama size yetişmeye çalışırken hastanelik olursam gülerim tutulup kaldığım yerden :KK53:

kedi bugün gittim meyvelerimi aldım, elimde çerezlik olsun diye tam tahıllı gevreğimi aldım ve kilo yapacak hiçbirşey yemedim :KK16:
o itiraf yağmurundan sonra siz de bi adım atın kızlar yemeyin bugün destek olalım birbirimize :KK19:
bende bugun portakal elma aldım
evett ama ş-bgun hem geç aklktıgım için hemde kahvaltı yapmadıgım içn menemen yapıpı yarım ekmek yedim:KK30:
Allah aşkına bacaklarını kullanabilen var mı ya:KK52:
canıma okudu bu hareket , botlarımı taşıyamıyorum ayağımda, bişey olsa koşmam kaçmam gerekse imkansız öyle bi acı var yani :KK52: :KK52:

sevgulum bana destek amaçlı dambıl siparişi vermiş :KK16:
hareketlerime dambıl eşliğinde devam edeceğim, göğüslerimide çalıştırmak istiyorum
taş gibi olmak istiyorum taşşşş:KK51:
ahahahahahahahahahah:KK53:geçici bunlar 1 hafta sonra bunlar tesir etmicek sana :KK9:

rejim konusunda kafaya koydum mu kralı gelse yediremez yasaklı bişey :KK1:
şu anda tam olarak o moddayım, yemeyin kızlarr yaz geliyor bomba gibi olalım :))

squatsın sonraki dalları bunlarıda vercem size gösteriyorum şimdilik yapmak yok!
tumblr_miy5c4gAm41rwwscjo1_500.jpg

X