Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
merhaba kızlar

bugunlerde bende spora başlamak istiyorum ama erteleyip duruyorum

benide misafir olarak aranıza alırmısınız.yürüyüşe başlayacagım buradaki hareketleride takip etmeye başlarım belki sizin sayenizde

Sporu erteleme tatlım, bak burada kalabalık bir güruh varken sen de katıl, insanda sorumluluk oluyo cidden.. Bir de foruma çok düzenli giriyorsan zaten büyük sorumluluk hisseder yaparsın.. (; Normal spor yapmak istiyosan haftada 3 gün yapacaksın zaten.. (;

hergün kk dayım neredeyse sizlerin sayesinde başlarım kilo verme sürecindeydim verdiklerimi geri aldım bu ara

hergün kk dayım neredeyse sizlerin sayesinde başlarım kilo verme sürecindeydim verdiklerimi geri aldım bu ara

Hangi bölgenden şikayetçisin canım? Kafaya koyduktan sonra aldıklarını fazlasıyla geri verirsin.. (; Tabi sağlıklı bi şekilde.. Malum sağlıksız verilen kilolar fazlasıyla geri dönüyolar..

ben daha yapmadım bölgesellerimi, eşim yeni gitti işe
ben de bi iki saat sonra yaparım heralde, bu arada sanırım popomda biraz değişiklik var eşim söyledi

merhaba canımm biz de zaten yeni başladık benim 4. günüm
yürüyüş yaparak sıkılaşabilirsin, ama burda ihtiyacın olan hareketleri belirleyip onları da yapmanda fayda var

elabımm sen de mi katıldın bize yuppiiii hoşgeldin

evet canım ama daha başlayamadım göbek düzleştirmek ve bacak popo sıkılaştırmak için burdayım popom dik yeterince ama işte biraz sıkı olsun istiyom arkadaş yapacaklarımı söyledi ama başlayamadım biliyon çalışıyom birde nasıl olcak bakalım

[sıze=3]ben bacağımın sıkı halini ölçtüm, 5-6cm sıkılaşmam gerekiyo.. ( Nassı yapıcam ben bunu.. Bu arada merhaba hanımlar nasıl gidiyo?? [/sıze]
canım ben nasıl sizde öyle yapcaksınız siz bırakmayın yeter.
ablam zaten ayakalarınıza fazlasıyla ağrılık veriyorsnuz ozamn karnızı sıkıp popoya yüklenin

hoşgeldin canımm
ayyyyyyyy bu herlade 6-8 senedir hergün ağırlık yapıyor
hergün kk dayım neredeyse Sizlerin sayesinde başlarım Kilo verme sürecindeydim verdiklerimi geri aldım bu ara
veririsin annem sende bize katıll

az önce kargom geldi sonunda. :) artık ağırlıklarla çalışacağım hareketleri. ama şimdi giyinip spora gitmem lazım. :))

spora tam gaz devam kızlar.. inanılmaz ağrılar var ama çok iyi gidiyo. bırakmak yok ona göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…