Allah sen koru yarabbimEki Görüntüle 657487
Bende geldımm :)) en bas sayfadan basliyim en iyisi
merhaba kızlar
bugunlerde bende spora başlamak istiyorum ama erteleyip duruyorum
benide misafir olarak aranıza alırmısınız.yürüyüşe başlayacagım buradaki hareketleride takip etmeye başlarım belki sizin sayenizde
Sporu erteleme tatlım, bak burada kalabalık bir güruh varken sen de katıl, insanda sorumluluk oluyo cidden..Bir de foruma çok düzenli giriyorsan zaten büyük sorumluluk hisseder yaparsın.. (; Normal spor yapmak istiyosan haftada 3 gün yapacaksın zaten.. (;
hergün kk dayım neredeysesizlerin sayesinde başlarım kilo verme sürecindeydim verdiklerimi geri aldım bu ara
kızlar bu pump it up nasıl yapan var mı
merhaba kızlar
bugunlerde bende spora başlamak istiyorum ama erteleyip duruyorum
benide misafir olarak aranıza alırmısınız.yürüyüşe başlayacagım buradaki hareketleride takip etmeye başlarım belki sizin sayenizde
ben daha yapmadım bölgesellerimi, eşim yeni gitti işe
ben de bi iki saat sonra yaparım heralde, bu arada sanırım popomda biraz değişiklik var eşim söyledi
elabımm sen de mi katıldın bize yuppiiiihoşgeldin
ben de bugün başlayacağımmmm.çömelip kalkarken dizlerin acımasındaki en büyük neden ağırlığı dizlere vermiş olmak arkadaşlar.ağırlığınızı dize değil popoya verin ve çömelirken popoyu geriye atın bacaklarınızın üstüne çömelmeyin.
canım ben nasıl sizde öyle yapcaksınız siz bırakmayın yeter.[sıze=3]ben bacağımın sıkı halini ölçtüm, 5-6cm sıkılaşmam gerekiyo.. (Nassı yapıcam ben bunu.. Bu arada merhaba hanımlar nasıl gidiyo?? [/sıze]
ablam zaten ayakalarınıza fazlasıyla ağrılık veriyorsnuz ozamn karnızı sıkıp popoya yükleninbenim dizlerim degilde üst bacak etlerim agrıyorSanırım en çok o bölge çalışıyor,acaip kaslı bacaklarım olacak bu gidişle,pop kaba etlerinde hiçbir agrı yok,popo yapacız diye kaslı bacaklar olacak Gerçi bacak şekillendikçe popoda düzelecek,şekillenecek
Bekleyip görecegiz,ortaya ne çıkacak
hoşgeldin canımmmerhaba kızlar
Bugunlerde bende spora başlamak istiyorum ama erteleyip duruyorum
Benide misafir olarak aranıza alırmısınız.yürüyüşe başlayacagım buradaki hareketleride takip etmeye başlarım belki sizin sayenizde
ayyyyyyyy bu herlade 6-8 senedir hergün ağırlık yapıyorallah sen koru yarabbimEki Görüntüle 657487
veririsin annem sende bize katıllhergün kk dayım neredeyseSizlerin sayesinde başlarım Kilo verme sürecindeydim verdiklerimi geri aldım bu ara
siz aynı kişimisiniz yoksa tesadüfmusunuz
Bende geldımm :)) en bas sayfadan basliyim en iyisi